Bejegyzések dátuma és megosztás

Két gyakori felvetésre szeretnék reagálni.

Az egyik, hogy milyen jó lenne tudni, mikor íródott a cikk. A másik a facebook-os és egyéb megosztási lehetőségeket hiányolja.

Jó hírem van: mindkettő megtalálható minden egyes bejegyzésnél.

A cikkek dátuma percre pontosan fel van tüntetve a bejegyzés alatt és felette ha rákattintasz a “Share/Save” gombra, szinte az összes létező fórumon meg tudod azonnal osztani a cikket, de el is tudod küldeni e-mailben. Update: Ha be van kapcsolva bármilyen reklámblokkoló a böngésződben, akkor nem fogod látni a gombot. Add ezt az oldalt a kivételek közé és akkor mindig megjelenik.

date

Ott a dátum és felette a megosztás gomb.

Share

17 hozzászólás

 • milyen feri?

  most ez komoly..?

 • Kiszamolo

  Mindenki a cikk tetején keresi a dátumot, mondjuk máshol ott szokott lenni.

 • adblock

  FYI, tűzróka használók: Akinek nagyon hiányoznak az ilyen idegesítő megosztós bohóságok de nem találja őket továbbra sem, az kapcsolja ki az AdBlock-ját az oldalra.

 • kustela

  Na, hát nekem meg tök más problémám akadt a minap, meg már egy ideje folyamatosan 😀
  Van egy bejegyzés, érdekes, és követném a hozzászólásokat is. Van mondjuk 150 hozzászólás. Elolvasom 78-ig, de felsír a gyerek, lefekszem, majd olvasom tovább holnap. Holnap már 194 hozzászólás van, de nem tudom a 79-től olvasni, mert válaszok is vannak beszúrva mondjuk a 37. és a 45. után. Egy ideig segít oldalt az “utolsó hozzászólások” blokk, de ha túl sok van, már az sem segít. Pláne pár nap után követhetetlen.
  Arról nem is beszélve, hogy a hozzászólások nincsenek számozva, így a fenti sorszámok is csak fejben léteznek.
  Így marad az a lehetőség, hogy hagyom a fenébe az egészet. (Mármint hozzászólás szempontjából.)

 • szak123

  Engem meg a görgetéskor kétoldalt leúszó-ugró hirdetések zavarnak borzasztóan. Gondolom, azért, hogy mindig szem előtt legyenek, de így inkább ellentétes hatást vált ki, idegesítő. 🙁
  A blog amúgy a három rendszeresen olvasott között van nálam, hajrá!

 • esattila

  kustela 2013-10-22 – 08:49
  Én is erről írtam nem túl rég, meg hogy hiába tettem bele a kommentek RSS csatornáját két-három RSS olvasóba, azok sem tudják lekövetni a kommenteket. (Néhány “tüzesebb” posztnál még van esély, hogy a jónéhány el nem olvasott kommentet ki lehet bogarászni a poszt forrásából, de azért ez már egy kicsit durva.)

  “Arról nem is beszélve, hogy a hozzászólások nincsenek számozva, így a fenti sorszámok is csak fejben léteznek.”
  Számozva vannak. A tied a 31258-as. A kommentek nincsenek sorszám szerint rendezve, valamint a 31259-est a “Megszületett a használható babakötvény” posztnál olvashatod “2013-10-22 – 08:54”-es időponttal. ( De mint írtam, ezek az információk még mindig kevesek ahhoz, hogy az összes megjelent kommentet el lehessen olvasni. Mert este az oldaldobozban a legfelső a 31204-es, alatta a 31196-os reggel meg az oldaldobozban ott voltak a “hiányzóak is. )

 • gertitorpe

  Egy javaslat, ha már felmerült a megosztás téma. Jelnleg a “Sharelő” box a cikk alatt balra van igazítva. Emiatt, mikor a főoldalon rá akarok kattintani arra hogy “hozzászólások” akkor mindig felugrik a box tartalma, ami ami meg aztán eltakarja a hozzászólások gombot ami alatta van 🙂 Elég zavaró.
  Ha a box jobbra lenne igazítva, akkor ez sokkal ritkábban fordulna elő. Vagy ha a box fölfelé nyílna meg. Vagy ha a hozzászólások alá át lenne tenne. Vagy valamilyen kevésbé otromba megoldás lenne az oldalon 🙂 A lehetőségek korlátlanok, de szuper lenne, ha ezt kijavítanád Kiszámoló.

 • Mugerin

  Hozzászólások sorrendje Kiszámoló szerint az emberek felének így felelnek meg és csak a másik felének nem megfelelőek.

  Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem 90% körül lehet azok aránya, akiknek így nem tetszik.
  Engem is nagyon idegesít!

 • Zsoca

  Nekem AdBlock-kal is rendesen megjelenik.

 • bobo

  Valóban, ez a megosztás gomb így ultragáz, mert ha felette elviszed az egeret, rögtön megnyílik, kitakarva alatta mindent. Ha csak kattintásra jönne elő, már jobb lenne a helyzet.

  A hozzászólások kezelése is lehetne precízebb, mivel a válaszok egy idő után követhetetlenek. Nem az eredeti hozzászólás után kellene jönni a válasznak, hanem utolsóként, de megjelenítve a komment linkjét, amire válaszol. Így aki akarja, elolvashatja egy kattintással, mire érkezett a reakció.

 • Kiszamolo

  Hát ne vidd fölé az egeret. 🙂

  Ez egy konyhakész gomb, nem én találom ki, mit mikor csináljon.

 • Eszter

  Én is arra szavazok, hogy időrendben legyenek a hozzászólások. Az RSS olvasó tényleg nem tudja kezelni a sok hozzászólást és sokszor nagyon nehéz kibogarászni, hogy mi az amit olvastam már és mi az amit nem.

 • Rigodon

  Én is a hozzászólások időrendben történő listázását kérném. Jelenlegi formájában rendkívül nehéz (talán lehetetlen is) az újabb fejleményeket követni. Szerintem a kommentek jelenlegi megjelenítési módja az olvasók azon részének felel csak meg, akik nem olvassák őket, csak a cikket.

 • xezs

  Szerintem ez a legkevésbé zavaró, nekem az ilyesmire reklámvakságom van (olyannyira, hogy egy ideig azt hittem, a bal oldali öltönyös fazon Kiszámóló maga). Rosszabb az mikor középre kerül a reklám és neked kell bezárni.

 • chiquitita

  Én mindeddig “read-only” üzemmódban voltam jelen, de egyetértek azokkal, akik a hozzászólásokat időrendi sorrendben szeretnék olvasni.

 • szak123

  Reklámvakságom nekem is van, de a mozgásra automatikusan ugrik az ember szeme, nem tudom kikerülni, hogy észrevegyem (biztos a majomősünknek létfontosságú volt, hogy észrevegye a szeme sarkából is, ha ugrik a kardfogú tigris). A középen felugró reklámot egyszer kell bezárni, aztán nyugton van. Ez meg minden görgetésre fárasztja a szememet.

  Amúgy én is jobban szeretem, ha a kommentválaszokat linkkel tudom végignézni, mint ha egy kupacban vannak. A gmail-es rendszert sem komálom.

 • xezs

  Én nem nézek oda. Nem tudom hogy neked miért ugrik oda a szemed automatikusan, de hát különbözőek vagyunk.