CIB bankszámla akció

Ha most nyitsz CIB kártyázó számlát, a havi díj hat hónapon át nulla forint, sőt a kártyahasználattól és a választott csomagtól függően akár havi 600-1670 Ft is jóváírnak a számládon az akciós időszakban.

A hat hónap lejárta után a normál kártyázó számlacsomagok díjszabása lép életbe.

A kártyázó számlacsomag akkor jó neked, ha legalább havi harminc alkalommal használod a kártyádat vásárlásra. Ekkor a legolcsóbb csomag 400 Ft havonta, középső 665 Ft, a legdrágább 1.115 Ft. Ebben már benne van a kártya éves díja is, sőt a két drágább csomagban az utazási biztosítást is tartalmazza a havi díj, ahogy az SMS díját is.

A netes utalás mindhárom csomagban nulla forint plusz a tranzakciós adó.

A csomag előnye, hogy jövedelem érkezése nem feltétel. Ha befizetsz mondjuk egyszer ötvenezret, aztán naponta kártyával veszed meg a reggelidet a boltban, már teljesítetted az egyetlen feltételt.

Ezzel az akcióval (ők fizetnek neked havonta 600-1670 Ft-ot fél évig) szerintem vonzó ajánlat, főleg ha figyelembe veszed az ingyenes utasbiztosítást, sms-t és a dombornyomott bankkártyát is.

Elvileg csak azok vehetnek részt az akcióban, akiknek nem volt számlája az év elején a banknál, de SMS-ben és levélben is megkaptam, hogy én is részt vehetek, ha hivatkozok a levélre vagy SMS-re. (A biztosítások miatt van számlám a CIB-nél.) Úgyhogy szerintem régi, másik díjcsomagban lévő ügyfelek is élhetnek vele. (Update: mint kiderült, csak azokra igaz ez, akik külön levelet kaptak a lehetőségről.)

Nekem a közepes csomag a szimpatikus az utasbiztosítás miatt. (A legdrágább csomaghoz hitelkártya és gold kártya jár, más különbség nincs.) Ha visszaadnak ötezer forintot az első hat hónapban, az majdnem további 8 hónapig még fedezi az összes költséget és benne van egy éves utasbiztosítás is. Megszüntetni bármikor meg lehet, a számlacsomag váltás pedig az év végéig díjmentes.

Az utazási biztosítás külön 3.490 Ft lenne, a leírása itt.

Ha érdekel a dolog, itt az akció leírása, a kondiciós listát pedig itt találod.

Mielőtt még megkérdezed, nem, sajnos nem fizetett hirdetés, csak azért írtam róla, mert nekem tetszik.

Share

54 hozzászólás

 • GA
  Kedves Kiszámoló!
  Az ajánlott terméktől függetlenül nekem az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed magáról a CIB bankról? Az éves nettó eredménye évek óta negatív, ha jól olvastam 2012 óta a legnagyobb veszteségeket produkálták minden évben a hazai nagybankok között, de a 2011-es is elég magas. (2011:-52mrd, 2012:-151,9mrd, 2013:-136,7mrd) A bank méretéhez képest ezek mennyire súlyos számok? Vagy évek óta tartó veszteség esetén is lehet stabil egy bank? Laikusként kérdezem, hogy mennyire kell aggódni emiatt? Egyáltalán mi alapján lehet egy bank stabil működésére következtetni? Az utóbbi idők pénzintézeti csődjei aggodalomra intik az embert.
 • Petya
  En most nyitottam ilyet. Ügyintező szerint mind a 3 kartyanak vasarlasa bele szamit a 30 ba. Tehat webes net kartya a hitel kartya es debit kartya is szamít. Nem is erne meg mashogy legalabbis nekem.
 • Petya
  Es meg annyit hogy egyenlore nincs tiltva magyaros okoskodas sem gondolok itt arra hogy pl Tesco okos kasszainal nem nez rad csunyan penztaros 10 vasarolt dolgot 10 darabra fizeted ki igy meg is van rogton a 10.
 • hahaha
  Sziasztok! Tud valaki arról valamit, hogy miért nem elérhető a CIB bank honlapja? A telefonos ügyfélszolgálat is szétkapcsol. Szerdai utalások egy része azóta sem teljesült…. Valami nagy gáz lehet?!?!