Elindult a Digi mobilszolgáltatása

Néhány év késés után elindult a Digi mobilszolgáltatása, igaz, egyelőre tesztüzemben, viszont ennek megfelelően gyakorlatilag ingyen kaphatsz mobilnetet havi 50 GB-ig és 5 Ft-ért nem Digi irányba történő hívásokat (ugyanis a Digi előfizetők hívása is ingyenes.) Havi díj sincs.

Ha nem zavar, hogy béta-teszter leszel, főleg, ha van kétkártyás telefonod, az év végéig ezeken az árakon tudod használni a szolgáltatást. Ingyen net és a párod is ingyen hívod, ha neki is kérsz egy kártyát. Egyéb hívás 5 Ft-ért sem egy túl rossz ajánlat. Egyetlen feltétele, hogy akármilyen Digi szolgáltatásod legyen a mobil mellett.

A net 22 Mbit/sec sebességű, ez nem éppen az 5G kategória, de őszintén mire nem elég ilyen sebesség egy mobilnál?

A sávszélesség hiányát a Digi VoLTE és VoWifi hangátvitellel oldja meg. (Reméljük, sikeresen.)

További infó a Digi weboldalán. Ha van kedved, váltsd ki a kártyát.

Share

69 hozzászólás

 • Tamás
  Pemák hulyeség?? Vagy rohanjak meg venni??
 • Kornél
  szerintem nem az, sem a PMÁK, sem a Pemák. A lényegi különbség, hogy az új állampapírral Te futod az infláció kockázatát, a régivel az állam. Cserébe az újból könnyebben szállhatsz ki, és tbsz nélkül is kamatadómentes. Ha legalább 5 évre nélkülöznéd a pénzt, szerintem kisebb rizikó a PMÁK (mert ha az államnak mégis megéri elinflálni az adósságát, akkor ott nem inflálod el), cserébe ki tudod venni, és áttenni másba. De majd ír erre okosabb is 🙂
 • András
  mobilaréna, mobilflották topik
  mobilarena.hu/tema/mobil_flottat_de_milyet/index.html
  Konkrétan nekem az IQPro van, de ahogy most látom, nem sok jót írnak róla.
 • nyman
  @gyb: Nem lehet, hogy frekvenciasávval van a probléma?

  Tapasztalat a három kártyával.Tegnap az egyik kártyát beraktak a laptopba. Windows 10 májusi frissítés van rajta. HP Elitebook 820 G3, a gyári HP lt4120 modemmel. Plug & Play, működött minden. 4-5 MBit/sec-et mértem lakáson belül. Helysín: Bp, XI. ker Sasad. Ez alap böngészésre elég.

  A másikat betettem egy Surface 3-ba. Ezen még az őszi frissítés volt. Hiába állítgattam az APN-t, nem sikerült a netre kapcsolódni. Lefrissítettem, a modem driver nem működött. Most itt tartok vele, kell drivert is frissíteni, de reggel eljöttem dolgozni.

  A harmadikat betettem egy Samsung S4 minibe. Itt sem sikerült a netet belőni. Ez egy 5-6 éves készülék.

  Nem googliztam még a frekvenciákra, de úgy tudom, hogy a Digi egy új szűk sávot kapott, simán lehet, hogy a készülék nem támogatja.

  Napközben dolgozom, este ha lesz időm, folytatom a tesztelést.

 • Endre
  OFF: Miklós, nem lehetne a hozzászólás/lap beállítást 500-ra állítani?
  Sokkal kényelmesebb lenne, nem kellene lapozgatni mindig a nagyobb beszélgetések követéséhez. Szerintem az oldalak betöltési sebességét se befolyásolná annyira.
 • Kiszamolo
  Endre, azért lett lejjebb véve, mert sokan panaszkodtak, hogy mobilról nézik és feleslegesen túl sok hozzászólást betölt. Na, akkor csináld úgy, hogy mindenkinek jó legyen. 🙂
 • Zabalint
  Ha már mobilos böngészés nem tudja valaki Androidos Chrome-on van-e gyors megfelelője a Ctrl+F5-nek? Mert így a főoldalon nem frissülnek a kommentek.
 • AAA

  Egy lehetséges megoldás az egy oldalon lévő kommentek számára, hogy mindenki magának állítja (mint pl. az index fórumban), nem tudom mekkora plusz macera hozzáadni az oldalhoz.
 • Szabolcs
  Kornél
  2019-05-29 at 10:28

  “Cserébe az újból könnyebben szállhatsz ki, és tbsz nélkül is kamatadómentes.”

  Nem! MINDEN új sorozat állampapír tbsz nékül is kamatadómentes lesz júni 1-től. Ellenben az új kötvényből évente 1 hétig 100%-on szállhatsz ki, azon kívül 99,75%-on, míg a pmák esetén 99%-on, vagy megvárod a lejáratot.

 • Dobi
  Mitől lenne jó a Digi-mobil, azzal a gyér lefedettséggel, a minimális frekvenciasávval? 🙂 Olcsó húsnak híg a leve.
  Nem véletlenül korlátozták az egyéb előfizetőikre a szolgáltatást, így se működik… Odahánytak az utak mellé (leginkább a román tranzit mentén) egy csomó törpe tornyocskát, sokat nem lehet várni ettől.
  Ha nem lenne mellette vezetékes előfizetés, még a számlázási rendszer költségét se fedezné a bevételük a mobilból 🙂

  Annak meg minek mobil, aki egész évben ki se mozdul Budapestről, nyaraláskor pedig ne akarja használni? 🙂

 • 50-es
  Köszi a linket a net probléma (APN) beállításra

  Tudja valaki, hogyan lehet javítani, hogy a hívott fél hallja amit mondok?
  úgy láttam ez sokaknál gond

 • Solaris
  Sajnos sokan nem értik, hogy mit jelent a “teszt üzemmód” és az “ingyenes”.
  A vezetékes internet és telefon szolgáltatások hálózatfejlesztési lehetőségei Budapesten (és valószínűleg más nagyobb városokban) nem publikus módon de szigorúan szabályozott. (Nem véletlenül nem húzzák a drótot (optikai kábelt) tovább a saroknál, de van olyan utca, hogy csak egy bizonyos házszámig mehetnek el. Higgyétek el, lenne pénz mindent bekábelezni!)
  “Mindegy, én drukkolok nekik, azért jó nagy követ beledobtam a 20 éves álló pocsolyába, a többiek is kénytelenek lesznek engedni az árból.”
  Esetleg bedobtak….
 • Alfa
  : a Digi által használt LTE 1800 (band 3) sávot a világon kb. minden eszköz támogatja, így az általad felsoroltak is.
  Vért kellene izzadnod itt európában hogy olyat vegyél ami nem.
  Más probléma lesz ott (APN, vagy lefedettség, vagy mitomén)
 • Garázs
  Bár a DIGI honlapján a lefedettségi térkép szerint a lakóhelyemen szinte 100%-os a lefedettség, ennek ellenére a település listában nem szerepel. Ma voltam a DIGI ügyfélszolgálatán, ott azt mondták, hogy nem valószínű, hogy a lakóhelyemen működni fog a dolog, de azért adnak egy SIM kártyát, legfeljebb majd visszaviszem, fizetni úgysem kell egy fillért sem. Örömmel jelentem, hogy mind a telefonálás, mind a mobilnet nagyszerűen működik! Egyedül csak az aggaszt, hogy sehol nincs leírva, hogy 0 Ft. a mobilnet gigabájtja, mindenhol korlátlan netet írnak.
 • nyman
  Köszi. Egyelore ezt a ket eszkozt nem tudtam beuzemelni. Akkor minden bizonnyal a szek es klaviatura kozott lesz a problema. 🙂

  Kiprobaltam masban ment. Ma vettem egy Huawei E5577c-t, azzal az APN beallitas utan minden ok. Ezt is irom.

  A Digi szerzodesi feltetelei kizarjak a nem mobil telefonban valo hasznalatot, persze kerdes, hogy mennyire veszik szigoruan. En mobilnetre vettem.

 • GyB
  köszi a 29-én küldött linket, az alapján sikerült működésre bírni az LTE modemet
  nem a frekvenciával volt gond, hanem a mobilarénás cikk szerint az apn-hez be kellett írni a megfelelő helyre az internet szót a router setupjában, és egyből működött. Itt Veszprémben “csak” 10Mbps-el jött a stream, de az legalább stabilan, 3 eszközzel felcsatlakozva is bírta.. 🙂
 • Oetker
  Tegnap (2019.05.30) voltam a Digi ügyfélszolgálatán, ahol elmondták, hogy 2019. december 31-ig biztosan ingyenes lesz a mobil előfizetés. Utána valami nyomott előfizetői díj lesz.
 • Luca Brasi
  Bocs, de ezt en kitorolnem a helyedbenn mert butasag.
  “A sávszélesség hiányát a Digi VoLTE és VoWifi hangátvitellel oldja meg.”
 • Attila
  iPad pro tökéletesen működik. Beállításokkal sem kellett bajlódni, felismerte egyből .