Hétvégi Kiszámoló Akadémia júniusban

Bár már nem akartam Akadémiát szervezni a nyár előtt, annyian jelentkeztetek, hogy mégis belevágunk.

Azonban, hogy ne nyúljon bele a nyárba és a nyaralásokba, két hétvége alatt lemegy mind a hat alkalom.

Az első alkalom két hét múlva, huszadikán lesz, péntek este 18:30-tól 21 óráig, majd szombaton 10:00-12:30-ig, illetve 13:30-tól 16 óráig. Ugyanígy a rákövetkező héten. A tematikát itt találjátok, az ára továbbra is 25 ezer forint/hat alkalom. Fizetni a helyszínen kell, számlát egyéb oktatásról kapsz, a számla áfamentes.

A szombati alkalom szándékosan kezdődik későn, hogy aki akar, vidékről is odaérjen.

A helyszín a Nyugati pályaudvartól öt perc gyalog, így bármivel jössz, egy metrójegy árával bármelyik busz vagy vonatpályaudvarról odaérsz (metróátszálláskor nem kell új jegyet lyukasztani).

A pontos cím: 1066 Budapest, Lovag utca 9-11. Ez egy régi iskolaépület, a termet a portán megmondják. Térképen itt találod.

Aki írt, hogy jönne, annak hamarosan írok, de ettől függetlenül is jelentkezhetsz a kiszamolo kukac gmail pont com címen.

Share

7 hozzászólás

 • Tóth Péter
  Mikor várható a következő kiszámoló akadémia? A mostanira még van hely?
 • Kiszamolo
  Szeptember végén valószínű, van még hely a mostanira.
 • Mike
  Szia!

  Szívesen jönnék az Akadémiára, de a 21-i 13:30-16:00 közötti órára nem tudok jönni. Szerinted így is megéri azért elmenni? Kapunk írásos anyagot a tanultakról, be tudom ezt pótolni?

  Köszi a választ!

  Miki

 • Kiszamolo
  Szia,

  Az őszi alkalmon tudod pótolni a kimaradt órát.

  Másik Miki 🙂

 • Árki István
  Üdv!

  Örömmel venném, ha a szeptemberi akadémia időpontjáról küldenél egy e-mailt, a részvételet egyelőre mérlegelem, ha az időmbe belefér, esetleg belevágnék.

  Üdv:

  István5

 • Daróczi Mihály
  Szia! Lesz még ilyen tanfolyam a jövőben?
 • Kiszamolo
  Szeptember végén, október elején. Küldj mailt a kiszamolo kukac indamail pont hu címre, ha lesz időpont, küldök egy e-mailt.