Indul az új Kiszámoló Akadémia

Újra indul a Kiszámoló Akadémia, március 27.-én, hat egymást követő csütörtökön, 18:30-tól 21:00 óráig.

Hat alkalom alatt megtanuljuk mindazt, amit érdemes tudni a pénzügyek alapjairól a sávos bankbetétektől a befektetési alapokig.

Pontosabb tematikát itt találtok.

Az ára továbbra is 25 ezer forint/hat alkalom, a tanfolyam díját visszakapod, ha jelentkezel a Brókerképzőbe. Erről bővebben itt.

Fizetni a helyszínen kell, jegyzetfüzetet és tollat hozz magaddal.

A helyszín: 1143 Budapest, Semsey Andor u. 25. Vincotte irodaház. A termet a portán megmondják. (Amúgy az ötös.)

A 7, 173, 5 és többi busz, illetve az egyes villamos egy sarokra áll meg, a Hungária krt. sarkán. A zuglói vasútállomás 3 perc gyalog. A parkolás, akadálymentesített közlekedés megoldott.

A helyszín térképen itt.

Számlát egyéb oktatásról kapsz, a számla áfamentes. Ha valamelyik órára nem tudsz jönni, a következő tanfolyamon tudod pótolni az elmaradt órát (órákat)

Jelentkezz e-mailben (kiszamolo kukac gmail pont com), ha jönni szeretnél.

Share

7 hozzászólás

 • Csaba
  Szia!

  Egy ideje nyomon követem az oldalad. Sokat kupálódtam az elmúlt években hála neked.

  Gondoltam illene vissza is adnom ebből valamit 🙂 . Jóval régebben emlékszek tettél fel kérdést azzal kapcsolatban van-e az olvasótáborodnak ötlete arra vonatkozóan hogyan tudnál Online akadémiát nyitni. Lehet hogy belefutottál ebbe, de ha nem akkor javaslom hogy nézz utána ennek az opensource proginak (pluginként wordpress mellé is telepíthető, csak elég erős vas kell alá) bigbluebutton.org/

  Kb ennyit tudtam segíteni 😀 . Esetleg ha gondolod karolj fel egy informatikus egyetemistát egy ilyen jellegű diplomamunka ötlettel, hogy hogyan lehetne ezt paypal-al meg egyéb dolgokkal összekötni hogy tényleg csak az tudjon jelentkezni rá aki befizet.

  (elég béna hozzászólásnak sikeredett, node sebaj…) Remélem még sokat tudok profitálni az írásaidból.

  Köszönöm az eddigi ténykedésed 🙂

 • bicskeib
  Kár, hogy 6 hetes lett belőle. Értem, hogy aki pesten lakik, annak ez jobb, de nekem – vidékinek – sajnos nem. Remélem egyszer eljutsz Székesfehérvárra is, egy kéthétvégés akadémiára! 🙂
 • SzR
  Én budapesti vagyok de továbbra is a sűrített verziót tartanám jobbnak. Az előzőre mentünk volna 5en, erre kérdéses… :-/
 • kisdosi
  +1 az online akadémiának! Több internetes megoldás is van, nem feltétlenül WordPress alá. SET School főiskolai képzéseket oktat le online, ha jól emlékszem valamilyen Adobe megoldással. Hiba nélkül, profin működött. De próbáltam portfolio akadémiát, az is jó volt. Szerintem lenne rá igény, csak fel kell mérni.
 • FeN
  Egy hétvégi kurzus sokkal élhetőbb lenne számomra!
 • marinka
  Másnak meg pont ez az elérhető időbeosztás, olyan úgysincs, hogy mindenkinek ugyanaz felel meg. Másrészt szerintem a személyes előadás összehasonlíthatatlan az online tanfolyammal. Örüljetek már egy kicsit 🙂
 • kisdosi
  Online előadás során élő képet látsz az oktatóról, és te magad is élőszóban kérdezhetsz. Az egyetlen hátrány, hogy nem foghatod meg az őt, bár ezt élőben se tennéd meg szerintem:)