21 hozzászólás

 • Hapcimeno
  Hasonló a tapasztalat nálunk is. 3.000 ft szolgáltatást kb 25% nem vett igénybe.

  Bár elég sok helyen elérhető szolgáltatást nyújtunk, valamennyire azért mégis személyes és bizalmi a dolog. Külön figyeltünk arra hogy a kuponos ügyfelek is ugyan olyan szolgáltatást kapjanak(többen is úgy hívtak fel, hogy ugye ezért meg azért nem kell még külön fizetni és nem más, mint a rendes), mint a teljes árat fizetők, ennek ellenére a visszatérő vásárlók aránya 1-3% körül lehet. Mikor belevágtunk azt mondtam, hogy 5%-al meg lennék elégedve. Az oka az, hogy majd lesz máshol kupon újra.

  Az adózás kérdésére is kíváncsi lennék egyébként, hogy a nav mit szól ehhez a konstrukcióhoz és hogy mi történik a fel nem használt pénzzel, a kuponos cég nem ad számlát az ügyfélnek, hanem azt a szolgáltatónak kell megtennie.

  Utolsóként a nagy szaporodással kapcsolatban lassan arra is érdemes lehet figyelni, hogy mint már volt rá példa valamelyik csődbe megy. Ilyenkor a szolgáltató rossz helyzetbe fog kerülni, lévén, hogy pénzt nem fog látni, az ügyfelek viszont azt nem fogják megérteni, hogy a pénz nem nála van és a kuponoson kéne leverni.

 • Kiszmol
  Akkor nem csak nálunk fizetnek a kuponért feleslegesen az emberek…
 • Benke
  Számomra mint felhasználónak pedig az a fő probléma, hogy olyan sok oldal van már hogy inkább egyiket sem követem. Eleinte volt egy kettő amit néztem, de aztán beleuntam olyan sok van :o) Ha valami érdekel akkor egy darabig nézek párat aztán vagy találok valamit vagy nem. Az pedig tényleg fura hogy nem használják fel a kifizetett kuponokat. Mármint elég nagy arányban marad a cégnél…
 • themanwho
  Lezártad a kommentelést, nem gyenge, ami az Emgoldex topicban folyt. 🙂 Szerintem most akarták felfuttatni és bepalizni egy rakat embert, ezért voltak ilyen agresszívek. (A stílusuk mellesleg nagyon emlékeztet egy pénzéhes szekta trolljaira, akiknek sok kommentjét olvastam már, de ez mellékszál.) (rajen voltam a régi blogról)
 • csizkek
  Most lehet eccerut kerdezek:) Nekem ez a kuponolas semmit nem mond, mi is ez?
 • stones
  a kormányunk a fenti okok miatt vette ki a cafetériákból a sodexo-ékat.
 • stones
  OFF
  az emgoldexról jut eszembe, a minap láttam egy IL FERRO matricás autót 🙂
 • Kiszmol
  Ezek az amerikai grupon cég klón oldalai. Szállodák üres helyeit és túlárazott szolgáltatásokat adnak kedvezménnyel. Ilyen a napitipp.hu, bonuszbrigad.hu, citybrands.hu és a többi.
 • Kiszmol
  Valaki, aki müncheni, elment a megadott címre, semmi nincs ott kiírva a cégről.
  Komoly, nagyon komoly cég ez.

  Ha minden igaz, lesz fotó is a házról.

 • Sustorg
  Bocsánat, de ha már az eredetit lezártad, nem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá az EmGoldex-hez.
  Iszonyat, hogy mennyire kitartanak az igazuk mellett. Én még korábban, amikor lehet, hogy jobban lehetett belőle pénzt is csinálni hallgattam meg két előadást is.
  Az elsőt azért fogadtam a házamban, mert olyan ismerős ajánlotta, aki még sosem dőlt be ilyen kamu piramisjátékoknak, és akkor mondom adok egy lehetőséget.
  Aztán az volt már tényleg a furcsa, hogy eljött két fölötte lévő ember, merthogy az imserősnek sok dolga volt (hmmmm…). Az egyik egy biztosítós irodavezető, a másikuk pedig egy munkanélküli kisasszony lehetetlen színű zokniban (merthogy csak levetettettem már velük 🙂 )
  Azt hittem, hogy a biztosítós fogja nyomni a szöveget, de tévednem kellett, a játékzoknis volt az. Nem sokat szórakoztak, belecsaptak a lecsóba egy youtube-os videóval, aminek a fele nem volt érthető.
  Ami lejött, hogy arany, nagy biznisz, Ford, asztalok, 540 EUR-ból 7000 pittyputty szinte munka nélkül. Ma, ez teljes sima ügy.
  Az, hogy az arany a téma és miből képződik az egészben a pénz, hogy gyakorlatilag áru nem is cserél semmilyen módon gazdát nem akadtak fenn, mert a 21. században már webiroda van és kész, a részvényeket sem foghatom a kezemben. Hát, ezt a csatát ők nyerték, a 100 gramm fizikai aranyamat is miért fogdosnám, meg hát ugye 90%-a az embereknek nem is az arany miatt csinálja, hanem a pénz miatt…kérdeztem, hogy akkor miért nem sósmogyit kell a pénzen venni, az van Magyarországon.
  Nem tudtak arra válaszolni, hogy Magyarországon ki az a topvezetés, aki ezt kézben tartja, hogy Németországban ki ül abban az irodában.
  Kuponkódra lehet a webirodába belépési kódot kapni és ezzel regisztrálni.
  Én mondtam nekik, hogy jó volna valami szerződést látni az egészről, mert azért olyan nincs a magyar jogrendszerben, hogy se szerződés, se számla, se semmi. Az mondták, hogy ez a kuponrendszer (na csak van valami alap, hogy a kuponos témához szólok hozzá 🙂 ) az adózást teszi könnyebbé, merthogy így nem kell. 🙂 Mondtam, hogy akkor ez még adócsalás is.
  Kérdésem volt még, hogy mi van, ha egész egyszerűen beszüntetik az oldalt és nincs tovább belépés, hova mehetek reklamálni. Ilyen nem fordulhat elő, illetve lehet írni a német címre bármikor. Ójje! Amúgy felveszi valami német ipse a telefont, de nem voltam már kíváncsi a részletekre. Mobilon minden lekezelhető.
  A vicc az, hogy rengetegen mennek befizetgetni meg átutalgatni a pénzeket erre az Emgoldexes megoldásra és sajnos ez annak tudható be, hogy a gazdaságunk olyan, amilyen. Mindenki keresi a könnyyen jövő pénzeket és igazából olyan összegeket kérnek el még tőlük erre a célra, ami annyira nem fáj.
  Úgy látszik, hogy a sakktáblás-búzaszemes példát nem értették meg.
  Amíg van hova töltögetni a búzaszemeket, addig komoly gond nincs. Amint viszont már csak szórni kell és szórni, sajnos ott ragadnak be az emberek.
  És a vicc, hogy ténnyleg átszellemülnek, elhiszik és vakon bíznak benne…
 • Sustorg
  Ajánlom még figyelmetekbe a Keresd Magad Degeszre című kreálmányt. Az is megér egy posztot:-)
  Ott előre felépítik a piramist és nincs is semmivel gond. Ha valaki meg akarja nézni, akkor adok hozzá szívesen linket, hogy miképp vezetik fel az egészet, nagyon tanulságos.

  Még annyit, hogy nagyon jó a blog. Sok emberhez kéne eljuttatni és felnyitni a szemüket a feszegetett témákban és tényleg jó volna, ha beindulna egy nem feltétlenül pénzügyi rész is…

  A korábbi Spar-Tesco-Auchan elemzésnél annyit emelnék ki, hogy kicsit Pest centrikus lett. Vidéki szemlélettel azért másképp jön ki a dolog, itt nem okoz akkora traumát és költséget beülni az autóba. Az ilyen elemzéseknek ennek is része kéne, hogy legyen.

  Amúgy klassz minden! 🙂

 • timetowakeup
  Amúgy ezt én is akartam kérdezni, hogy szép és jó ez a kuponos dolog, de valahogy itthon ez is olyan magyaros lett, néha az az érzésem, hogy valami annyival drágább, hogy ha adnak rá kedvezményt, akkor pont annyit fizetek, mintha normálisan vettem volna igénybe. Másrészt én is voltam “akciós” orvosi szolgáltatáson, ahol az első 5 mp-ben lejött, hogy finoman szólva is bepaliztak…
 • Kiszmol
  Nálunk is azért olyan magas a listaár, mert az emberek a kedvezményre indulnak be, de arra nagyon. Hát akkor megkapják.

  Volt egy főnököm egy bútorboltba, mindig bejött az új bútorral és azt mondta: írjátok ki 300 ezer áthúzva új ár 175 ezer. És mindig ezeket a bútorokat adták el.

  Én is voltam a body map kft.-nél kuponos Heart Vue vizsgálatnál, egy laboros doktornő(!!!!!) és a csodaműszer kimutatta, mindjárt meghalok, 53 a pulzusom, a bal kamrám meg van nagyobbodva és oxigénhiányos a szívizmom, közel a vég.

  Na, több se kellett, elmentem kardiológiára, 2 órán keresztül vizsgáltak, 12 elvezetéses EKG, szív-ultrahang, meg amit csak lehet és az derült ki, hogy kutya baja a szívemnek, a pulzusom 80, megnagyobbodás nincs és totál egészséges a szívem.

  Arra gondoltam, fel kellene őket jelenteni kuruzslásért meg a fogyasztóvédelemnél.

  Amúgy indul hamarosan a Kiszámoló-offtopik blog, ott írni akarok erről is. 🙂

 • Kiszmol
  Most születik a cikk a degeszről, várom, hogy végre kiderüljön valami a levéláradatból, hogy tudjak írni róla. De eddig semmi konkrét információ.

  Ha tudsz anyagokat, átlőhetnéd.

  Az Emgoldexről lesz még egy cikk, amint a kezemben a fotó a müncheni “irodáról” is. Az adózást is kicsit furcsán értelmezik, arról is akarok írni.

 • Sustorg
  Milyen címre küldhetem át? Most kaptam meg az utolsót, de majdnem kétnaponta figyelmeztettek, hogy olvassam el…szívesen átlövöm…
 • Kiszmol
  kiszamolo kukac indamail pont hu
 • Hóvirág
  Body Map kft: Gerincvizsgálatra szóló kuponnal mentünk,ez a recepción is egyértelmű volt,sőt a lapon is a ProAdjuster-t jelöltük be.A drnő viszont mellvizsgálatot csinált,és csak akkor derült ki a tévedés amikor a recepciós bejött és mondta a dr-nek hogy mi nem erre jöttünk!Majd a dr minket cseszett le sőt konkrétan kidobott,hogy miért együtt jöttünk be,-holott ezt az elején a recepciós ajánlotta fel.Illetve hogy miért nem vettük észre hogy mellet vizsgál!Nekem kéne tudnom hogy ha gerincvizsgálatra megyek akkor melyik gépet használja? Illetve eszembe sem jutott hogy gerincet vizsgáló doki a mellhez is ért(?) Majd ki akarta fizettetni a téves vizsgálatot!Mivel mondtuk hogy mi ezt nem kértük, így közölte hogy ki sem értékeli(nem is kértük),de azért odamondta hogy “Nem teljesen negatív az eredmény”!Így elmentünk valódi nőgyógy+mammográfiára ami szerint minden rendben!Tehát kicsit durva ez.
 • Hóvirág
  Ha kuponos oldalakon meglátom megint a Body Map ajánlatait, akkor belinkelném az oldaladat ha megengeded. Persze olyan kuponos oldal volt ez, akik nem kérnek visszajelzést, illetve semmi garanciát/felelősséget nem vállalnak.
 • Hóvirág
  Ezt találtam a Body Map Kft.-ről: atlatszo.hu/2012/06/12/unios-testterkep-kerdojelekkel-egy-furcsa-eu-palyazat-tortenete-ii/
 • Magyar Edina
  Sziasztok!

  Sajnos Én is, illetve a párom is részt vett a Bodymap vizsgálaton(Heart Vue). ott kezdeném, hogy a “doktornő”(Farkas) az eredményt nem tudta elmagyarázni, pattogott ott a latin szavakkal, ami olyan volt, mintha nem értené, mikor rákérdeztünk, hogy mégis mit jelent, akkor ugyanúgy mondta el. mivel megijesztette párom, hogy nekem valami végzetes szívhibám van, és meghalok, ha nem változatok, párom belement, hogy vesz tőle algát(mert az ugye mindenre jó), és pont most akciósan adja(30ezerért a 3-at). Nekem nem kellett, de párom félt, így rábeszélhető volt, ekkor jött a fekete leves (még több!?), hogy mégsem ad 3-at, csak kettőt, mivel nem adtuk meg ismerősök elérhetőségeit! Mi van!? Mondanom se kell, azóta nem hívott, pedig milyen büszke volt az utánkövetésre! Soha Senki NE vegyen tőlük semmilyen kupont, meg semmilyen vizsgálatot teljes áron sem!!!!!!!