Új autómegosztó Budapesten

Április végén új autómegosztó szolgáltatás indul Budapesten, különféle BMW típusokat (i3, 2-es sorozat, Mini, stb.) lehet kibérelni percenként 99-129 forintért, hosszabb távra óradíjjal még olcsóbban. Aki az alábbi linken regisztrál, most ingyenesen megteheti, sőt kap 25 ajándék percet. (Nem tudom, meddig fog élni az ajánlat. Elvileg én is kapok ingyen perceket, de nyilván nem fogom elhasználni, mert május közepéig érvényes a mostani állás szerint.)

Árak, regisztráció és további információk itt találhatóak.

(Ez az első ilyen szolgáltatás, amire regisztráltam. Egyrészt kipróbálni a különböző modelleket, másrészt egyszerűen és óradíjra kibérelni autót vidéki utakra. Remélem, jó áron lesz. Budapesten akkor se járnék autóval, ha sokat fizetnének érte.

Update: közben megtaláltam a hosszabbtávú bérleti díjakat, a Budget lényegesen olcsóbb. Fényévekkel. Fizetek nagyon magas óradíjat, de ezen túl még 200 kilométer felett 100 Ft/km plusz még percdíj is?! Ezt remélem még átgondolják, mert ez így inkább a rossz vicc kategória. Ennyiért egy taxis is elvisz, ha megegyezünk előtte.

Share

60 hozzászólás

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Az epostabox 3 hónapos teszt volt, véget ért. Talán majd egyszer valamikor lesz belőle szolgáltatás. Vagy nem.
 • Zabalint
  Az utcán láttam egy bérrobogót, rákerestem, Blinky city a rendszer neve, de 49 Ft-os percdíjjal nagyon drága.
 • Yoda
  megírod légyszi, hogy az ÁSZFben ez hol van? Azt írja, hogy az önrész max 100eHUF (7.1.8)
 • Second Wave

  Sajathibas kár esetén a biztosítási önrészt kell kifizetni az ügyfélnek
 • kridli
  Én úgy tudom hogy nem várható hogy mostanában elindul sajnos.
 • Gergő
  Feldobta egy reklám, hogy április 28-ig ingyenes a regisztráció és kapsz 25 percet ingyen. Be is regisztráltam, talán 25 percre kipróbálom, amúgy túl drága ez nekem.
 • gaborr
  huh, ezt a MOL Limo önrészt ezt nem láttam, ez durva.
  Biztosítási önrész(A biztosítási önrész a teljes kár összegének 10%-a, de minimum 100.000,-Ft. A felhasználóra terhelt összeg azonban nem lehet magasabb, mint a teljes kár összege.Felhasználó szándékos, gondatlan károkozása esetén a biztosító által nem térített kár teljes összegeFelhasználót terheli.Totálkár, gazdasági totálkár megállapítása esetén a teljes kárösszeg, elsődlegesen a totálkárossá vált gépjármű pótlásának értéke és egyéb károk megtérítésea Felhasználót terheli)

  Kérdés mi van ha nem te vagy a kár okozója, csak az elszenvedője? akkor max a kgfb fizet a másiknál.

  Volt szerencsém kipróbálni a Drivenow-t, pöpec az autó, de ennyit nem ér. Lefedettség nem túl jó…

 • Családfő
  Az i3-ak eltűntek… Vajon hová?
 • Kiszamolo
  Családfő, összesen egy egész darab van és volt a flottában, de ez nem zavarta a céget, hogy ezzel az eggyel hirdessék mindenhol. Kicsit átverés.
 • gaborr
  az app-ban nem lehet i3-ra szűrni, nincs a listában. Lehet már az az 1 darab sincs 🙂 Azért mégiscsak macera az elektromos karbantartása… (úgy értem sok emberi erőforrást igényel a töltés, mozgatás)