Újra ajándék 10 GB net a dominosoknak

A Telekom újra akciózik, ha most rendelsz új Domino kártyát online 990 Ft-ért, nem csak a szokásos 1 GB netet és a 80 perc lebeszélhetőséget kapod, hanem további 10 GB netet is, amit két hónapig lehet felhasználnod. (Kétkártyás telefon rulez. )

További részletek erre.

Köszönjük headsetnek és Szakértőnek a hírt.

 

 

Share

58 hozzászólás

 • Endre bá
  @assatum: a 10 gigát 60 napon belül lehet felhasználni.
 • kaktussz
  @headset Én is a “betárazáson” gondolkodom. A csomagoláson azt Írja, hogy a “csomagolástól számított két éven belül aktiválható” Nekem ez mégis csak azt jelenti, hogy néhány kártyát meg lehet venni, mondjuk decemberben és akkor két éven belül bármikor aktiválva lehet élvezni a gigakánaánt, amit egyébként 2 hónapon belül lehet felhasználni.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : ott bukik az ötleted, hogy az online rendelt SIMek aktiválva érkeznek.
 • headset

  “…és akkor két éven belül bármikor aktiválva lehet élvezni a gigakánaánt, amit egyébként 2 hónapon belül lehet felhasználni….”

  Sajnos ez nem működik. A netes rendelésnél a kártya automatikusan azonnal aktiválódik a megadott személyi adatokkal. Anélkül nem lehet megrendelni. (A kártya felirata egyéb esetekre szól.)

  És még ha valahogy gyüjthetne is az ember aktiválatlan kártyákat, szerintem az akciós időszakon kívüli aktiváláskor nem adnák meg a 10 gigát.

 • kaktussz
  köszi, akkor el kell fogadni, hogy ez egy jó ajánlat, és nem lehet tovább jobbítani 🙂
 • s
  most a telekom appban elérhető ajándék +3GB 7 napra.
 • F.Timi
  Sziasztok, Akit érint. A Domino Most Opciót havonta újra kell aktiválni október 1-től és csak a csodálatos Telekom App segítségével lehet ezt majd megtenni, 1777 telefonszámon és a Telekom fiókon keresztül nem. Most érdeklődtem a Telekom chaten, mert nem voltam benne, biztos, jól értem-e a ma küldött sms-t, amit kaptam tőlük.

  Nagyon ügyfélbarát…

 • Zsolt
  Megkaptam a kártyát, de az új web-s felületen nem látom a 80 perc ingyen lebeszélhetőséget, hogy még mennyi van belőle. De a 10 gigabyte adat az király, 2 hónap múlva veszek még egyet, majd december végén is, és február végéig megvan a mobilnet, utána meg leforgalmazom a 3 kártyáról az 1+1+1 gigabyte adatot kb 2 hónap alatt.Így április végéig kb rendben is vagyok nagyon olcsó nettel. S szerintem lesz húsvéti akciójuk is :DD