Már van bankkártya a Binx-nél

2024-10-03
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Írtam nemrég a Binxről. Ha vállalkozói számlád van (akár cégként, akár egyéni vállalkozóként) érdemes rá vetni egy pillantást, sokat tudsz vele spórolni.

Mivel fiatal versenyző, eddig nem volt elérhető a bankkártya a számlához.

Mostantól már ez is van, a rossz hír, hogy puccos prémium kártya, ami idén ingyen van, viszont jövőre már 1.300 forintba fog kerülni havonta, ami azért nem annyira szerencsés. Máshol sem olcsóbb az ilyen prémium kártya, de a legtöbb embernek nincs rá szüksége, amikor néhanapján repülök, azt az egy órát kibírom a pórnép között is a hagyományos váróban, ezért nem fizetnék évi bő 15 ezer forintot.

Úgyhogy várunk tovább, hátha lesz hagyományos bankkártya is a számla mellé, akár csak virtuális formában is. De ha neked prémium bankkártya kell, mostantól már a Binxtől is megkapod.

Sőt, ha a legdrágább szamlazz.hu csomagban vagy, akkor neked jövőre is nulla forint lesz a díja.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram