És még mindig megy az olajkutam.com

2024-02-16
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Hajszál híján egy éve írtam az olajkutam.com nevű nem is tudom, miről. Átverésnek nem hívnám, mert még nincs róla papírjuk, cégnek sem hívnám, mert az sem igazából. Amit tudni lehet róla, leírtam ezekben a cikkekben:

https://kiszamolo.hu/meggazdagodni-olajkutakbol/
https://kiszamolo.hu/az-olajkut-meg-jobb-befektetes-lett/

Éppen a héten jött szembe újra a reklámja a Facebookon, rá is csodálkoztam, hogy ezek még léteznek. Tegnap jelent meg a hír a portfolión, hogy még mindig tart az MNB vizsgálat ellenük.

Tényleg nem bántásból, de miért tart egy évig megvizsgálni, hogy a német úriember, aki az "amerikai" és a magyar cég mögött is van és még más érdekes dolgoknál is feltűnik a neve, valóban foglalkozik-e olajkitermeléssel?

S igazából még ha foglalkozna is, az se jelentene semmit, hiszen attól még Magyarországon tilos neki engedély nélkül pénzt gyűjtenie. Miért nem lehet az ilyeneket egyből lekapcsolni, aztán majd utána bizonyíthatják, hogy ők nem gyűjtöttek pénzt vagy volt rá engedélyük. Elég egyszerű a tényállás, miért kell hagyni őket még egy év után is működni?

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram