KEDVES ÉRDEKLŐDŐK, A TANÁCSADÁS CSAK ONLINE ELÉRHETŐ (SKYPE, VIBER, MOBIL). 

KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST.

2023 január elsejétől a magánemberek pénzügyi tanácsadása továbbra is 50 ezer forint marad, a céges tanácsadások ára nettó 80 ezer forintra módosul. Magánembereknek nem tudok cégnévre kiállított számlát adni.

Valódi pénzügyi tanácsadást vállalok, szakképzettséggel (okleveles szakközgazdász, vagyon és portfoliókezelői szakvizsga, tőzsdei szakvizsga, befektetéselemzői diploma több modulja), munkatapasztalattal (banki fiókvezető, prémiumbankár, biztosítási alkusz), termékértékesítés nélkül(!!!). Ennek díja 50 ezer Ft. Részletek ebben a cikkben.

Ide kattintva máris jelentkezhet e-mailben

(Ha a link nem működne: kiszamolo kukac gmail pont com)

(A pénzügyi tanácsadás általában egy és két óra között szokott lenni és nagyrészt kiterjed általános pénzügyi kérdésekre is, mint például hogyan tartsa kézben a pénzügyeit, szabaduljon meg a hitelektől, mennyit kell elrakni nyugdíjra és a gyerekek iskoláztatására. Ezen túl átnézzük a meglévő termékeit, illetve elmondom a véleményem egyes termékekről. Hogy melyik részvényt érdemes most venni a Nasdaq-on, azt nem tudom, ahogy senki más sem. Olvassa el a cikkeimet a blogon, elég jól megismeri, miről hogyan gondolkozom.)

Ugye Ön is unja már, hogy a pénzügyeiből mindenki csak a pénzét szeretné? Elege van a pénzügyi tanácsadóknak álcázott szakképzetlen életbiztosítási ügynökökből?

Akkor jó helyen jár. Kérem olvassa el az alábbi rövid írást, illetve a blogon több száz pénzügyi cikket talál különféle pénzügyi termékekről.

Néhány szót a pénzügyi tanácsadásról és a pénzügyi tanácsadókról: ez az a szakma, ami jóformán ismeretlen ebben az országban, pedig igény és szükség is volna rá. Ez egy meglepő megállapítás lehet, hiszen ha beírjuk a pénzügyi tanácsadó kifejezést a Google-be, 700 ezer találatot kapunk. Több ezer tanácsadó szeretne a segítségünkre sietni, ráadásul ingyenes pénzügyi tanácsadással.

Aki olvassa a blogot, már tudja, milyen sokba került neki eddig is ez az ingyenes pénzügyi tanácsadás. A termékeken, amiket rájuk beszéltek, több százezer forintos káruk keletkezett, legyen az életbiztosítás (egy cikk itt és itt), tőkevédett alap (cikk itt), kombinált hitel (cikk itt), vagy bármi egyéb.

Ezek a pénzügyi tanácsadók ugyanis közönséges életbiztosítási, lakástakarékpénztári és egyéb ügynökök, a pénzügyi képesítésük általában kimerült egy hetes gyorstalpalóban. Itt írtam egy cikket a pénzügyi tanácsadókról, szerintem érdemes elolvasni: //kiszamolo.hu/a-penzugyi-tanacsadokrol/

Nagyon sok, az interneten is híres és a tévében is szereplő "pénzügyi tanácsadó" közönséges életbiztosítási ügynök, vagy pedig hajmeresztő dolgokra akarja rábeszélni az ügyfeleket a jutalék miatt. Egyikük hiper-szuper ajánlatáról itt írtam: //kiszamolo.hu/euros-befektetes-elemezzuk/

A legdrágább tanácsadás az ingyenes tanácsadás, a kifizetett jutalékok miatt és a megvásárolt rossz pénzügyi termékek miatt nagyon komoly kára szokott keletkezni az ügyfeleknek.

Amit én kínálok: sok év banki és biztosítói tapasztalattal, bankfiók-vezetői, prémiumbankári múlttal, tőzsdei szakvizsgával, vagyon-, alap-, portfolió kezelői szakvizsgával, befektetéselemzési tanulmányokkal és okleveles szakközgazdász diplomával átnézem a pénzügyeit és tanácsot adok, mit lehetne jobban csinálni, mitől kellene megszabadulni, hogyan lehetne megtakarítani.

Elmagyarázom a diverzifikáció lényegét, hogyan képezzen portfoliót, hogyan spóroljon például a nyugdíjára és sok ehhez hasonló dolgot.

Terméket egyáltalán nem értékesítek, jutalékot senkitől nem kapok, így semmi érdekem nincs bármire is rábeszélni Önt.

Fontos, hogy mindenféle nonszensz jogi kikötések miatt konkrét terméket nem ajánlhatok Önnek, csak termékcsoportokat. Ezen túl a jövőbe sem látok, erről itt   írtam. Ezért abban, hogy hogyan alakul az arany ára a következő fél évben, nem tudok segíteni. Azt tudom elmondani, milyen veszélyei és költségei vannak az arany-befektetésnek, kinek a portfoliójába való, hogy milyen kereslet-kínálati fundamentumok mozgatják az arany alakulását (például jegybanki vétel-eladások, kitermelés mennyisége, ipari felhasználás, befektetési vásárlás, ékszer felhasználás, újrahasznosítás), de hogy mennyibe fog kerülni fél év múlva, azt csak tippelni tudom, mint mindenki más is. Ezért ilyen tanácsokkal nem tudok segíteni.

Hogyan néz ki egy pénzügyi tanácsadás? Egy megbeszélt időpontban találkozunk, általában egy kávézóban, vagy hasonló helyen, ahol tudunk zavartalanul beszélgetni.

A tanácsadás előtt az ügyfél összegyűjti a meglévő szerződéseket, legyen az akár életbiztosítás, hitel, lakáskassza, nyugdíjpénztár, bankbetét, befektetési jegy, vagy bármi egyéb.

Amennyiben számos termékkel rendelkezik az ügyfél (általában prémium és privátbanki ügyfelek vannak a legkülönfélébb értékpapírokkal kibélelve, hála a bankáruknak), akkor meg szoktam kérni, hogy azokat küldjék át előre, hogy a találkozóig utána tudjak nézni a hozamoknak és a költségeknek.

Ezután a pénzügyi tanácsadás során egy hosszú beszélgetés kezdődik, ahol megismerhetem az ügyfelet, a jelenét, múltját, elképzeléseit, jelenlegi pénzügyi helyzetét, meglévő megtakarításait. Megbeszéljük, hogy mit szeretne elérni az ügyfél, illetve hogy mit kellene elérnie.

Átnézzük a meglévő megtakarításokat, szerződéseket, hiteleket, átbeszéljük, hogy min és hogyan kellene változtatni. Megbeszéljük a kockázatokat, az ügyfél kockázattűrő képességét, a portfolió kialakítását.

Elmagyarázom neki, hogy például miért jobb egy 5%-os kamatozású állampapír egy 13%-os hozamú X. cég által kibocsátott kötvénynél, vagy hogy miért ne tartsuk a lakásvásárlásra két-három évre félretett pénzt részvényekben.

A pénzügyi tanácsadás során megtakarítási tervet beszélünk meg az ügyféllel a jövőjével kapcsolatban, illetve tanácsot adok, hogyan változtassa meg a pénzügyi életét. Például megkérem, hogy három hónapig írja az összes bevételét és kiadását a legapróbb részletekig, mert csak így derül fény arra, hogy mennyi pénz megy el feleslegesen és mire.

Gyakran az ügyfél valami konkrét ügy megoldása miatt (is) keresett meg, ilyenkor erre is kitérünk. (hitelkiváltás, hitel racionalizálás, stb.)

Az ügyfelek a találkozó után általában rádöbbenek, hogy mennyibe került nekik eddig a sok "ingyenes" pénzügyi tanácsadás.

Itt leírtam egy konkrét tanácsadás eredményét: kattintson ide.

Mennyibe kerül mindez? Csupán 50 ezer forintba.

Részletekért írjon a kiszamolo kukac gmail  pont com címre.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram