Erste Privilégium számla

Az Erstének van egy titkos, akár nulla forintos számlája, amit nem értékesít bankfiókokban, csak ügynökhálozaton keresztül, ez a Privilégium számla. (Hirdetmény)

Többen kérdeztétek, hogyan lehetne megkötni, ezért utána érdeklődtem. Nos, ha mást nem ismersz, írj a bankmonitor kukac bankmonitor.hu címre, a tárgy Erste Privilegium.

Nem kell bemenned sehová, miután itt jelentkeztél, mehetsz a bankfiókba számlát nyitni.

A belinkelt dokumentumon a lap alján megtalálod, melyik csomagban mi a feltétele a kedvezményes díjaknak.

(Röviden: havi 150 ezres jóváírásnál nulla forint a számlavezetés, a netes utalás, a bankkártya, a csoportos beszedés, jóformán minden, amit egy átlagember használ. Ha csak 100 ezret keresel, akkor sem rossz a csomag.)

Szívesen. 🙂

Share

104 hozzászólás

 • Köszönöm. Lusta voltam elolvasni. 🙂
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Ha minden számlatranzakcióról, nem csak a kártyásokról kérsz üzenetet, csak akkor olcsóbb, ha 11-nél kevesebb érkezik, mert van egy 226 Ft-os havidíja (SzámlaŐr).
 • ztoldy
  Nekem a Citi-ben azt mondták, hogy februártól lesz Erste alá vonva.

  Erste joker nem rossz, ha a 4%-ot ki tudod használni teljesen. Viszont velem valamiért nagyon szívóznak, bőven teljesítem a feltételeket és nem adnak kártyát. Régen társkártyával használtam.

 • VoltAxás

  Maestro kártyával is lehet online fizetni szinte bárhol ugye? Mert akkor a Maetro kártya PAyPAss -os az Ersténél és nem kell Mastercardra költeni. Szerintem ez lesz a befutó.

  Ja az én story röviden: Volt Axás hitelem – volt Axás számlánk mellé -volt Axás privát számlám is. Good bye AxaOTP never ever. A blognak hála megszüntettem a befektetéssel kombinált devizahitelem, kerestem olcsó kiváltó hitelt, megszüntettem a drága számláim. Az élmény felbecsülhetetlen…minden másra ott a Kiszámoló blog 🙂 🙂 Köszönöm!

 • Krusty
  Ha nagyobb cégnél vagytok, érdemes rákérdezni céges csomagra, hátha van.
  Majdnem lett nekem is Privilégium L csomag (ismerőstől hallottam és szóltam egy hitelközvetítőnek hogy szeretnék ilyent), majd a bankfiókban a hölgy felvilágosított hogy a munkáltatóm révén tudnának ajánlani még kedvezőbbet (első év után is ingyenes bankkártya)
  Amúgy Citi 0Ft 🙂
  Kérdés, mi lesz a Citilife pontokkal / citiforintokkal az Erstés átvételnél
 • Suhanc
  Köszi a cikket kiszamolo 🙂
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Azt gondolnám, addig megmarad a Life, amíg a nálad lévő kártya le nem jár, utána viszont nem kapsz másikat, hanem erstés hk-t kell választanod és good bye citiforintok.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : Én nem tudnám kihasználni. Nekem a Life élelmiszerbolti 3% visszatérítése éri meg, és az, hogy az 1%-nak nincs felső korlátja.
 • Aki
  Köszönjük szépen az elérhetőséget, írtam is neki.

  Azt néztem, hogy az Erstés kamatok a béka hátsója alatt vannak (~0,01%), így megnéztem a BNP-s cikkedet [1], és azt hiszem, oda fogom vinni a bizonyos „hathavi” félretett összeget lekötni.

  Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e rád hivatkozni valahogy a BNP-nél, hogy onnan is kapj némi jutalékot?

  [1]: kiszamolo.hu/latogatoban-a-bnp-paribas-nal/

 • Kiszamolo
  Aki, nem kapok senkitől semmilyen jutalékot. Viszont kialkudtam velük, hogy az egyesület tagjai a régi pénzükre is megkapják az új pénzre való kamatot. (Erről még csak szóbeli megállapodás van.)

  Ezért érdemes lehet rá hivatkozni, ha máskor nem, újra lekötésnél.

 • Koppány
  Kiszámoló!
  100.000 alatti havi jóváírás mellett (egyszerű betéti kártyával, aktív netbankolással, értékpapírszámla kapcsolattal) tudnál ajánlani – közel – ingyenes bankszámlát?
 • Kiszamolo
  Koppány, nézd meg ezt is, van egy “S” csomag, meg nézz szét a Gránit Banknál.

  Plusz használd a kalkulátort.

  Az értékpapír számla komplikálja, az tudtommal nincs a Gránitnál.

  CIB Online is játszik.

  Ja és van egy csomó, ahol nem a beérkező pénzt nézik, hanem az aktivítást (kártyahasználat száma, utalások száma, stb.) Ilyen a CIB kártyázó, a Rafinak is vannak ilyen csomagjai.

 • Andras
  A raiffeisennel meg mindig van a premium csomag ahol minden full ingyen van. A hitelkartya visszateritessel nekem lassan ket eve hogy a bank fizet nekem. A hitelkartya osszes koltseget levonva nagyjabol 60ezer forintot kaptunk a banktol amiert naluk bankolunk, a szamla meg tenyleg 0-s teljesen. Tranzakcios ado sincs, sms dij sincs.
  Az egyetlen buko hogy mig regebben 280 netto jovedelemnek kellett erkezni most mar asszem az uj belepoknek 400 netto a minimum feltetel vagy egy igen magas osszegu lekotott betet.
 • Koppány
  Köszönöm, megnézem. 🙂
 • Dani85
  Köszönöm mindenkinek a Citi-s tájékoztatást, bennem még az volt, hogy idén ősszel lesz az átállás, így augusztus végén gondoltam, érdemes lenne vele foglalkozni, februárig mg van idő.
 • Oscee
  ERSTE-nel en valami oskovulet szamlaban ragadtam, ingyen van minden (csoportos beszedest nem hasznalok) a hitelkarta+folyoszamla+megtakaritasi szamla kerul havi 260 forintba + az eves kartyadijak (abbol a 200 forint a hitelszamla zarlati dija, a maradek az SMS szolgaltatas dija). Neha ATM-et is 2-nel tobbszor hasznalok egy honapban, arra se szamoltak meg fel dijat soha.

  Ennek az a hatulutoje, hogy kb. nem merek bemenni fiokba, meg a vegen valaki eszrevenne es attenne egy rosszabb csomagba 🙂 (gondolom barmilyen modositas magaval vonna a mar nem ertekesitett termekrol az aktualisra valtast)

 • B. Péter
  Nekem az ERSTÉnél Szupernulla bankszámlám van.
  Telefonon már kétszer rá akartak beszélni, hogy váltsak a Prémium Forint Bankszámlára.
  Letöltöttem és megnéztem a hirdetményben a kondíciókat, semmivel sem lenne jobb, csak rosszabb.
 • headset
  és mások, akik kis pénzzel, ingyenes bankolást keresnek

  Sberbank Fair: ingyen Maestro kártya az első évben, ingyenes csoportos beszedés, 2 ingyenes pénzfelvétel.
  Feltétel: havi 50000 Ft forgalom (pl. kártyás vásárlás, csop. beszedés, kp. felvétel )
  – ÉS –
  CIB Eco: ingyen átutalás 2017. áprilisig. (kártyát nem kell kérni)
  Feltétel: minimálbérnek megfelelő jóváírás. Díj: 56 Ft/hó a tokenért
  – ÉS –
  Concorde alapok alapforgalmazó.hu: ingyen vétel/eladás, utalás
  vagy CIB befektetési számla (én ezt nem használom)

  A pénzek a CIB-hez jönnek, onnan vannak a többi számlára ingyen szétosztva. 🙂

 • Gömb
  Kár hogy már van egy számlám az Erste-nél, így ebbe nem mehetek át…
 • Zsolti2
  Nekem volt Maestro kártyám és nagyon sok helyen nem tudtam vele fizetni online felületen. Szimplán el lett utasítva a vásárlás, vagy a kártyáról beírt kártyaszámot egyszerűen nem fogadta el a rendszer. Aztán cseréltettem VISÁ-ra, mert a Mastercard költségei nem kellenek, így megint van egy normális, használható kártyám. Nekem a Maestro nagyon nem jött be, a Visa meg bőven jó, ha MasterCard-szerű kártyát akarsz, de nem MasterCardot.
 • Zsolt
  ATM kp felvéthez még egy infó:

  2012. végén az Erste megállapodást kötött a Takarékbankkal, így további sok száz ATM-ből vehetnek fel pénzt az Erstés ügyfelek a saját számlacsomagjuk szerinti díjért. Mivel a Privilégium L csomagban korlátlan számú kp felvét ingyenes, a kisebb vidéki településeken élők számára is jó választás, hiszen nem kell keresgélni Erstés ATM-et 🙂

  A Bankmonitorhoz korábban azért kellett személyesen eljönni a számlanyitás indításához, mert az ügyfélazonosítást el kellett végezni. Most már itt is működik az online regisztráció, a kiválasztott fiókba már csak a számlaszerződés aláírása miatt kell bemenni. A számlaszám már korábban elkészül, csak a papírok aláírásáig inaktív, nem tud utalást fogadni. Az átfutási idő gyors, a regisztrációt követően egy-két munkanapon belül telefonálnak a választott fiókból, hogy lehet menni papírozni 🙂

 • mage

  Maestro kártyát magyar webshopokban általában elfogadják, de külföldön nem nagyon tudják mi fán terem, ugyan így a visa elecrtont se ismerik. Paypal-nál is külön kell kérni, hogy vegyék fel a listába és tudj azzal befizetni (ráadásul nem egyszerű, mert valószínűleg sok indiait alkalmaznak és náluk az automata gépi válasz is jobb).

 • mage

  Nézd meg bankráció kalkulátorral, meg van egy másik nagy bankösszehasonlító amit google-lel egyből megtalálsz.

  Értékpapír számlát mire akarod használni? Mert az elérhető termékekben és költségekben elég nagy különbségek vannak. Ezt mondjuk kalkulátorral nem tudom, hogy össze tudod-e hasonlítani.

 • alitak

  Nem kizáró ok, ha ott van számlád. Nekem is volt, diákszámla után kaptam az egycsomagot (ami egyébként katasztrófa volt). Kértem én is a privilégium számlát, bementem a fiókba, aláírtam, pár napra rá már azt írta ki a netbank. Azóta is az van, azóta is ingyen van minden.

  Előző hónapban egyébként sikerült levonniuk minden utalásért költséget, aztán írták, hogy véletlen volt és jóváírták. Gondolom ez egy igazi gyorskölcsön olcsón…

 • Zabalint

  Paypalnál, alipaynél, meg még egy rakás külföldi oldalon simán elfogadják a Visa Electront, még nem találkoztam olyannal, ahol nem. Simán ugyanúgy azt kell kiválasztani, hogy Visa. Ugyanez a Maestro-ra nem igaz, akinek ismerőseim közül volt, mind arra panaszkodott, hogy nem tudott vele online vásárolni.
 • Bálint
  Létezik magyarorzágon utazáshoz hitelkártya vagy bámi egyéb kártya, ami belépéskor bónuszt ad, s fel lehetne használni vmelyik nagy légitársaságnál pl. ázsia utzáshoz?
  mint pl. az erste wizz, ami ad 10(+10)k-t,s a wizz utzáshoz fel lehet használni
  köszi
 • szocske
  jobban belegondolva valószínűleg sorsolás lesz a k&h akció vége, mert gondolom van felső határa a napi kártyahasználati limitnek, és esélyesen több mint 20 fő lesz, aki kimaxolja.
  Bár mintha azt olvastam volna, hogy csak az 500Ft feletti vásárlások számítanak, így 100db kiflit venni nem elég.
  De továbbgondolva, akinek ideje van, remek lehetőségek vannak a maximum kihasználására: izys, fundamenta és még pár biztosítónál is fizethető a díj kártyával, így itt fizethetem az éves megtakarítást 500Ftos tételekben, ha bírom idegekkel…
 • Peete
  Áprilisban váltottam Privilégiumra a K&H Zéró megszűnése miatt. Nekem az Erste sokkal szimpatikusabb. A Célbetét megtakarítási számlájuk is tetszik: akik nem pénzügyi zsenik, azoknak tök jól használható a rövid távú célok eléréséhez.
 • kerdezoske
  ez a lejarati idoszak hogyan mukodik? ha en 1 eve kotottem, s nekem 2018ig tart az akcios, de a most hirdetetteknel 2019 a lejarat….ilyenkor velem mi lesz? 2018ban lejarva atcsorgok a normal szamlara?
 • Suhanc
  Valaki tudna küldeni egy telefonszamot ahol szerződést köthetek.
  A fent megadott számon azt se tudták miről beszélek. És nem is hívtak vissza….
 • mage

  Régen az online sportfogadó, kaszinók és póker oldalak nem fogadták el. Usa-s webshop se ismerte fel emlékeim szerint.

 • Konkav
  CIB-nél kérhető “okostelefonos” token is, ami ingyenes. és egyébként a CIB-es app betyár jó.
 • LeBigMac
  Nagyon jó ez a privilégium számla, én 2,5 éve kötöttem az éppen lejáró diákszámla pótlására, tehát már meglévő ügyfélként tudtam nyitni ezt a számlát. Üzletkötővel telefonon és e-mailben beszéltem, kitöltött szerződést elküldtem neki, 1-2 nap múlva már a bankfiókban írtam alá a dolgokat. Azóta minden OK.

  OFF:
  Az Egyesülethez és a flottához hogy lehet csatlakozni?

 • Kiszamolo
  Lebig: a flottához írj a kiszamoloflotta kukac gmail.com ra.

  Az egyesülethez remélem két héten belül lesz miért csatlakozni.

 • Tamás4
  Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos, Köszönöm a válaszaitokat!
 • Dávid
  Ha valakinek van egy (akár alvó) Erste Baleseti Védelem Csomag miatt bármilyen számlája (pl. a //kiszamolo.hu/a-legolcsobb-kockazati-eletbiztositas miatt), az nem fog tudni a Privilégiumra váltani.
 • V
  az MKB banknal van a Lufthansanak Miles&More hitelkartyaja. Magyar viszonyokat nem ismerem de nekem itt Nemeto-ban volt mig meg nem szuntettem bosszubol. Az ok az volt hogy eleg durvan szeretik elinflalni a nagy nehezen osszegyujtott mile-okat, illetve hogy ezeket economy jegyre valtani nem eri meg. Peldaul 30k miles (korabban ~300EUR, jelenleg inkabb kevesebbet er) egy Frankfurt-Budapest return, ezenfelul kezelesi dijkent ujabb 200 EURt elkernek. Europan kivuli jaratokra egy picit jobban megeri viszont röhej hogy a kezelesi dij cimen majdnem annyit elkernek mig mas tarsasag a komplett jegyert. Hallomasbol tudom hogy az economy-to-business upgrade esetleg megerheti mile-okbol de ezzel nem foglalkoztam mert a business class sosem izgatott. Fentiek miatt M&M HK megszuntetve, egyeb visszateritest hasznalunk
 • Családfő

  Az MKB Lufi M&M sajna tényleg egyre kevésbé vonzó. Viszont ha jól tudom – nagyon rég váltottam be mérföldet -, Európán belül a reptéri illeték is fizethető a mérföldekkel. Interkontinentális úton viszont nem, így oda kár felhasználni. (Példa: Budapest – New York időben megvéve: 20k a jegy és 110k a reptéri illeték, ebből csak az előbbi fizethető mérfölddel…) A business class Európában teljesen felesleges, de interkontinentálisan bizony hozzátesz az utazási kényelemhez, na de 60-70ezer mérföldért egy irányban az is durva…

 • Tallérosi Zebulon
  Ezt a csomagot a volt Citi ügynököknek adták, hogy ne lépjenek le, miután az Erste bekebelezte őket. Jó csomag és az benne az okosság, hogy nem muszáj bérnek érkezni rá. Jöhet a havi 150 rugó akár egy másik saját számáról.
  Az Erste Joker hitelkártya sem szar, talán a legjobb.
  (Nem rég felhívtam a jelenlegi bankomat, ahol eddig havi kb. 2 rugóra húztak le ilyen-olyan címen, prémium ügyfélként és mondtam, hogy az Erste ezt ajánlotta. 2 nap múlva hívtak, hogy ezentúl minden ingyen van számomra.)
 • Szürke Szamár
  Én is egy hónapja nyitottam közvetítőn keresztül, egy nap alatt megvolt. Volt korábbról még élő megtak számlám, az nem volt kizáró ok. Szívesen ajánlom Pesten ha valakinek segítséget jelent: Zsuzsa
 • exaxas
  A cikkben szereplő telefonszámon az alábbi üzenetet kapom: Az ingatlan.com ügyfélszolgáltata nem elérhető….
 • Kiszamolo
  Exacas, felvásárolta őket az ingatlan.com. próbáld e-mailben
 • BTM
  Én miután írtam (aug.25.) a megadott email címre, néhány nap múlva már hívtak is, hogy bediktáljam a szükséges adatokat. Aztán elköszönt a hölgy, hogy majd a választott fiókból fognak keresni, amikor bemehetek aláírni. Azóta viszont csönd van. Van akinek már sikerült dűlőre jutnia a témában?
 • exaxas
  Megtettem, közben telefonon is sikerült elérni egy másik hölgyet, aki segíteni tudott.
 • exaxas
  Adatokat már nem kell diktálni, létezik online jelentkező felület, amit email-ben küldenek el. Kitöltöttem, de nem hívtak fel telefonon a banktól.
 • tandankin
  Én egy másik bankösszehasonlító portálon keresztül egy pénteken, online jelentkeztem. Kb 2-3 órán belül írtak e-mailt és abban bekérték a szükséges adatokat. Ezt követően délután hívtak az Erste központból adategyeztetésre és hétfő délután már az előre kiválasztott fiókban meg is volt a számlakötés.
  (Nekem azt mondta az központi Erste-s munkatárs, hogy ha nem hívnának fel a helyi fiókból, akkor is mehetünk a megadott napon, de végül a helyi fiókból is felhívtak hétfő délelőtt.)
 • gaborr
  engem sem hívnak, kénytelen leszek én is féle másik összehasonlító oldalról jelentkezni… 🙁
 • exaxas
  Engem tegnap hívtak, és túl is estem rajta. Működik a folyamat. 🙂
 • gaborr
  végül engem is felhívtak, ma megyek aláírni 🙂
 • medvegyev
  Köszi, megnyitva! Kíváncsi lennék hány ember ment ide a cikked miatt, mert kb. három Privilégium L is nyitódott míg ott voltam.