Használt telefonok egy év garanciával

Románia és Bulgária után itthon is elindult a Rejoy, ami használt telefonokat árul garanciával. A telefonok az ígéret szerint átnézettek, az akkumulátoruk legalább 85%-os, egy év garancia van rájuk és 30 napig vissza lehet őket küldeni.

Saját bevallásuk szerint eddig százezer telefont vettek meg és adtak el.

Különböző állapotú telefonokat vehetsz az “újszerű”-től a “jó” állapotúig. Az ára magasabb, mint ha a Facebook marketről vennél telefont, de egyrészt kényelmesebb, másrészt ott a bevizsgálás és az egy év garancia ígérete.

S természetesen eladni is el tudod itt a telefonodat.

Nem tudom, milyen a cég, de az ötlet jónak tűnik, különösen ha vidéken élsz, ahol szűk a kínálat és a kereslet is egy-egy mobilra.

Talán egy próbát megér.

Share

55 hozzászólás

 • V
  en megfejtettem hogy milyen lelki baja van baratunknak. Ezt irta:

  > Kicsit szét kell nézni az iphos fórumokon, tele van sírással, ez szar, amaz szar.

  ezek szerint Androidos letere egesz nap az “iphos” forumokat kell bujja es ez okoz neki lelki traumat. Komolyan mondom, nekem ajfonom van de eszembe nem jutna androidos forumokat pasztazni hogy ki miert panaszkodik. Mondjuk ez amugy is olyan mint minden ugyfelelegedettsegi mutato, az ilyen helyre ugye mindig panaszkodni, kerdezni jar az ember. Fura is lenne egy olyan Android forum ahova az elegedett juzerek heti egyszer kotelezoen kommentelnenek hogy “utoljara 26 oraja toltottem a telot es meg mindig van ket palcika, bezzeg az iphos-os haverom!!!” Bar jobban belegondolva szalami haverunk lehet bealdozna magat e nemes celert

 • hmm
  Legyen lécci használtautós post is, akarom nézni ahogy a suzukisok aprítják a BMWseket
 • Kiszamolo
  Én sem értem ezt a lövészárok hozzáállást. Én nem vennék Iphone-t, mert nincs miért. De nem vennék Samsung csúcsmodellt sem, mert az is ablakon kidobott pénz a tudásához képest, amiből az átlagember soha nem használ 10%-nál többet.

  7-8 éve még igaz volt, hogy egy Android fele annyiért többet adott, de ma már az Androidos csúcsmodellek sem olcsóbbak egy másodpercig sem, mint egy Apple.

  De hogy miért ekézni a másikat?

  Soha nem akartam ROM-ot cserélni az elmúlt 10 évben Androidon és semmi gondom a használatával, minden rendben működik, de azon sem csodálkozom, hogy egy Apple is le tud merülni, ha sokat nyomkodják.

  Ebből vallást csinálni….

 • Valadisszalámi

  ““iphos” forumokat kell bujja es ez okoz neki lelki traumat.”

  Lehet, hogy fejlesztek a kis iphos szutykodra is és eléggé képben vagyok. Mit szólsz?

  Nem erősséged a gondolkodás, de most kaptál segítséget. Ingyen. Használd.

 • hmm
  “Lehet, hogy fejlesztek a kis iphos szutykodra ”

  Lehet azóta lett szutykos az iphone. Kollégák szokták dícsérni a kódodat?