5 hozzászólás

 • Elemér
  A “Q” minek a kódja?

  A semminek, csak azért Q nulla helyett, hogy ne lehessen semmivel összekeverni. Pl. ha valaki AQ, akkor az Uniqánál A csomagja van, az NN-nél semmi.

 • ajsa
  Nem kötelező mindkettőből választani? Most tervezek belépni.

  A régiek közül némelyek még nem választottak másik csomagot, illetve van, akiket az egyik biztosító elfogadott, a másik elutasított.

 • SpongyaBob
  Ha esetleg valaki COVID-19 fertőzés következtében hal meg, az nem kizáró ok a kfizetésre ugye?

  Több helyen olvastam hogy az, de nem találtom róla hivalatosat

  Sőt ezt találtam: mabisz.hu/szemle/?p=36989

  Spongya, kérdeztem, azt mondták nem, mivel nincs a kizárások között a világjárvány.

 • Csillag V
  Én is azt hallottam, hogy nem fizet a Covidra. Szerintem ez ma sokakat érdekel. Kaphatnank pontos választ, vagy esetleg van valakinek személyes tapasztalata?

 • Csillag V
  Most látom, hogy jött válasz. Sorry

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.