Az akadémia anyaga az oktatásban

2018-05-28
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Kaptam több megkeresést, hogy szeretnék osztályfőnöki órán vagy valami előadás keretében felhasználni az Akadémia első alkalmának az anyagát (a pénz kezelése, hitelek, stb.) a diákok oktatására középiskolában illetve egyetemen és hozzájárulást kérnek erre.

Egyszerűsítve a dolgot, az Akadémia anyagát mostantól külön engedély nélkül is lehet használni nonprofit oktatási intézményekben a diákok oktatására, akár megvágott formában is, bármiféle anyagi ellenszolgáltatás vagy külön engedély nélkül. A videót le is lehet tölteni, vagy használhatják írott formában a videóról készült jegyzet alapján.

Hadd okosodjon a következő generáció, hátha ők már jobban csinálják majd, mint a mi korosztályunk. Rajtam ne múljon a dolog. 🙂

(Felnőtt és különösen céges oktatásban továbbra is fizetős a dolog és előzetes engedélyhez kötött, csak még mielőtt valaki félreértené.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram