Izys Őrangyal szolgáltatás

Más pénztárokhoz hasonlóan az Izys is bevezette az általa Őrangyalnak nevezett szolgáltatást.

Ezt minden tagnak aktiválják, de bármikor lemondható, a havidíja 395 forint.

Amit kapsz érte: telefonos asszisztencia, ha jól tudom, itt is az Advance Medical a szolgáltató, amelyik a legtöbb egészségbiztosítás hátterét is adja a Medicover mellett. (Ez szokott a legolcsóbb csomag lenni az egészségbiztosításoknál, ahol több csomag van.)

CT, PET, MR vizsgálat 10 napon belül maximum évi 300 ezer forint értékben.

Kritikus betegségek (rák, agyvérzés, stroke, stb.) esetén egymillió forintig orvosi költségek térítése. Fontos, hogy nem pénzt kapsz, mint az összegbiztosításoknál, hanem csak az orvosi vizsgálatok költségét téríti.

Egynapos sebészet (ilyenek az epekő-, sérvműtét, stb.) 300 ezer forint maximális értékig évente.

Baleseti rokkantság esetén 3 millió forintig költségtérítés.

Baleseti segély, táppénz kiegészítés 60 nap után és sok egyéb juttatás, részletesen itt. Még részletesebben pedig a szabályzatban.

A nagy kérdés, megéri-e.

Havi négyszáz forintért szerintem elég sok minden van benne. S mivel adójóváírás is jár rá, ha a havi minimum 3.000 forint díjat fizeted, arra kapsz hatszáz forint adójóváírást. Ebből telik a négyszáz forintos havi díjra és a pénztár által levont költségekre is. (A kettő együtt 572 forint.)

Ha van szabad kereted adójóváírásra, innen nézve ingyen kapod, vagyis az állam fizeti a díját az adójóváíráson keresztül.

Felhívtam őket, ha már reklámozom a lehetőséget, kapunk-e valami kedvezményt. 🙂

November elsejétől nem lesz belépési díj (négyezer forint volt eddig), viszont az első kártyadíj az eddigi kettőezer forint helyett hatezer forint lesz. (A további években marad kétezer forint.)

Ha belépésnél hivatkozol a blogra, csak kétezer forintot kell fizetned, vagyis megspórolod a belépési költséget. Szívesen. 🙂

Köszönjük mindenkinek, aki beküldte a hírt.

Share

61 hozzászólás

 • attila
  ár érték arányban nagyon jó, akinek nem kell lemondja, mi itt a probléma ?? 😉
 • Mami
  Tisztelt Izys Pénztár!

  Kérdésem, hogy nem tesznek-e lépéseket az ügyben, hogy az OBA biztosítsa a pénztáruk betéteit? Szívesen
  használnám felhalmozásra a számlájukat, de az OBA védelem hiányában nem merem.

  Várom válaszukat tisztelettel: Mami

 • szocske
  nekem a módszer nem tetszik, ezért most kilépnek, ha nem tettem volna meg év elején, amikor megszivattak az előre nem kommunikált gyermekszuletesi kedvezmény változással.

  Ott akar meg jó is lehetett volna az emelés, de ezzel együtt a korábbi 2 alkalom egyre csökkent, ami megint nem katasztrófa önmagában, de nem volt korrekt hogy erről nem tájékoztattak előre, amikor felvettem pár hónappal korábban egy részösszeget azt feltételezve, hogy pár hónap múlva felveheted a maradékot

 • Vlad
  @izys-penztar köszi a választ!
 • IZYS Pénztár

  Otp-nél nincs hasonló. Egyszerű a váltás, egy átlépési nyilatkozatot kell küldened nekik és egy belépésit nekünk. Így a fedezet átkerül az IZYS Pénztárba.
  Másik megoldás az, hogy csak egy belépési nyilatkozatot küldesz nekünk és elhasználod az Otp-nél az egyenleged, de már itt töltesz fel.
 • IZYS Pénztár

  Ott a pont 🙂
 • IZYS Pénztár

  Nemrégiben készült egy törvénytervezet, hogy a pénztárakra OBA-hoz hasonló alapot hoznak létre. Mi kb. 10 éve kértük az akkori PSZÁF-ot, hogy PGA néven (pénztárak garancia alapja) hozzanak létre hasonlót.
  Reméljük hamarosan megvalósul!
 • Gábor
  Nekem az MKB-nál van egészségpénztáram. Ők szintén az advance medical szolgáltatásszervezőn keresztül végeztetik ezt a szolgáltatást/biztosítást. Nem is velük volt gond. Én is tapasztaltam, hogy a 85 Ft-os biztosítás keretében a telefonos ellátásszervezésen kívül a vizsgálatok csak akkor férnek bele, ha az általános szerződési feltételek alapján megtéríthetőek. Több esetben is próbáltam igénybe venni, de amikor szerettem volna egy vizsgálatot elvégeztetni a terhére, akkor kiderült, hogy a biztosítás nem terjed ki ezek költségeinek a fedezésére.
 • szocske
  ha egy termék/szolgáltatás ár/érték arányban nagyon jó, akkor eladja magát, az emberek lelkesen megveszik, nem kell kényszerrel rásózni a figyelmetlen emberekre.
  Nekem nagyon nem szimpatikus az ilyen típusú értékesítés. Nagyon sokan lustaságból nem fogják lemondani, mert mi az a párszáz forint. Közben számtalan helyen folyik ki így a zsebünkből a pénz és 10-20 ilyen tétel már havi 5000 Ft. Közben a másik cikk alá kommentelik a népek, hogy nem tudnak még havi 5ezret sem félretenni…
 • attila
  ha az ember nem tudja hogy létezik ilyen termék akkor nehezen veszi meg…..én nem tudtam ilyet és most már tudok és kell !
 • Mami
  Tisztelt Izys Pénztár!

  Köszönöm a választ, nagyon várom a fejleményeket. Megnyugtató lenne egy komoly pénzügyi védelem a pénztárakban lévő betétekre. Nekem pár millió forint megtakarítás jövőbeni eü. célú kiadásokra komoly összeg, adózott béremből rakosgattam össze, nem engedhetem meg magamnak, hogy egyszer csak “elszálljon”. Vannak rossz emlékeim sajnos, igaz nem pénztárakkal kapcsolatban. De azért ezek beégtek az ember tudatába……

  Most akartam elhagyni Önöket, de az Őrangyal miatt maradok. Hasznosnak találom és köszönöm.

  Üdvözlettel: Mami

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.