5 GB ingyen internet vagy 5 óra beszélgetés Dominosoknak január 2- ig

Újra ingyen internetet kapnak a Domino kártyások, méghozzá 5 GB-ot, amit január másodikáig kell felhasználni. Ehhez le kell töltened a Telekom alkalmazás-t, annak a főoldalán jelenik meg az ajánlat. 5 óra ingyenbeszélgetést hálózaton belül vagy 5 GB internetet kell választanod.

Ezért már megéri venni egy Domino kártyát is, ha kétkártyás telefonod van.

Köszönjük, Telekom.

Köszönjük a hírt mindenkinek, aki elküldte e-mailben.

Ps: Mindeközben a Telenornál Adventi akció van, ma éppen ajándék karácsonyfadísz az elérhető ajándék, ha bemész érte személyesen.

Share

93 hozzászólás

 • Marcsi
  Kellemetlen meglepetés nekem, hogy nem tudom aktiválni ezt a Telekomon ajánlatot. A telekom alkalmazásban semmi sem jelenik meg, se hírdetés, se kép, semmi. Áttekintés menüpontom sincs.
  Korábban amikor 1 és 3 gb-át adtak, azt tudtam aktiválni ….
 • Márkus Adrienn
  akartam aktiválni és már azt irja hogy lejárt holott ma kaptam az sms est
 • Dániel
  Az alkalmazásban semmilyen hirdetés nem jelenik meg és nincs áttekintés menüpontom se.
  + ha az SMS-ben kapott linkre rányomok akkor azt irja hogy a promoció lejárt.
  Valaki tudna segíteni?
 • tlantos
  Dehogynincs. De ha rendeled, akkor azt masik keszletrol kuldik ki.
 • Second Wave
  A topik nyomán rápillantottam a tkom előfizetéses ajánlataira, de gyerekek, ez elrettentő.

  Ezer apró szabály, hűség, hűségszankció hegyek.

  Inkább maradok voda prepaid ügyfél, havidíj nélkül, 20 Ft/perc alapon, egyénileg beállított automata feltöltéssel (egyenleg 3000 Ft-os szintnél rátölt egy 2%-os visszatérítéses kártyáról, ez a parkolás miatt kell).

  A “vesződés” az, hogy évente egyszer weben meg kell adni a szig számot és a születési helyet. Hát ja 🙂

  Cserébe bármikor ha kell lépek számhordozással egy jobb ajánlatra.

 • headset

  “A vodafone ajánlata hol érhető el?”

  A kondíciók között az akciók pdf-ben.

  vodafone.hu/vodafonerol/aszf vagy
  vodafone.hu/aszf

 • 1st_eve
  Másik telefonról sikerült aktiválni. Köszönöm a tippet.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Second, ezt az automata feltöltést hol lehet beállítani?

  Endre Bá, a webes rendeléseket darabonként viszi ki a GLS futár a tépontba ugyanúgy, mintha a saját címedre kérted volna.

  Matthew, ezek ilyenek. Korlátlan netes ajánlatból sem a Telenor publikusa ám a legjobb, hanem az, ahol egy SIMért 4300 Ft-ot kell fizetni havonta, vagy kettőért összesen 6600-at. (Ezeket nem érdemes, illletve nem is lehet beszédforgalomra használni.)

 • Hhy2k
  Alkalmazás működött. Az egész kb 15 másodperc. Zero probléma. IPhone 7.

  Aki nem tudja a kódját, az SMS-ben is beléphet és csak egyszer kell. Nem a kedvencem a telekom, de ez működik. Én azért vesződöm a dominoval, mert ezzel és a coca cola akcióval lassan ott tartok, hogy ők fizetnek nekem mert használom a telefont..

 • Endre bá
  Vodafone – megtaláltam az app-ban a karácsonyi akciót: ingyen 1GB+ korlátlan közösségi vagy videó vagy chat programok. Kb. erről szól. Nekem előfizetéses van, sikerült aktiválni.
  Ha nem volna a Kiszámoló Blog és nem lenne kommentelés, soha nem értesülnék az akcióról. Normális ez?
 • AAA

  Én pár hónapja végigtúráztam fél Bp-et mire találtam olyan telekom boltot ahol volt olyan domino kártyájuk amihez nincs előre kiosztva a szám (számhordoztam dominora). Ami a leginkább szürreális volt az egészben, hogy 2017-ben
  – nem lehetett előre neten megrendelni
  – amikor ott voltam a boltban nem tudták a gépben megnézni van-e raktáron, be kellett hozzá menniük a raktárba, vagyis ki kellett várni akkor is a sort, ha nem volt

  Ez valami egészen nevetségesen bénán volt akkor megoldva (nem tudom azóta változott-e, nem hiszem), főleg annak fényében, hogy az ügyfélpontokra szemmel is jól látható összegeket költöttek el.

 • AAA
  Wave
  Én azért mentem át inkább telekom prepaidbe, mert ott a telekomos mobilokat 9-ért hívom, a többit 19-ért mint a vodánál ÉS van olyan mobilnetjük (Maraton), ami addig tart amíg el nem használod (vagy le nem jár a SIM érvényessége), nincs időhöz kötve. Mivel kevés mobilnetet használok, de ha kell, akkor kell, a Maratont pont nekem találták ki.
 • Second Wave
  Kálmán: vodafone honlapon belépsz, online ügyintézés, online fizetési beállítások,
  bankkártya regisztrálás (szigorúan visszatérítéses 🙂
  lentebb ismétlődő fizetés beállítása:
  felöltendő összeg: ___
  újratöltési limit: ______
  Mentés, és többé nincs vele gondod.

  AAA: igen, a kétkártyás telómban a netet tkom-Maraton adja, pont olyan okból, amit írtál. A hang kártyát kizárólag azért nem vittem oda, mert mindig csak hosszabbítgatják a most opciót. Erre már majd egy éve fut… Na, majd egyszer

 • analóg
  Sziasztok! applikáció letöltve, reklám, promóció sehol… belépek a telekom fiókba, és ott sem találom amit kéne. Gondolom én vagyok teljesen hülye a dologhoz….. tudna valaki segíteni valami okos ötlettel? -amit a magamfajta analóg elme is megért?
 • AAA
  Wave
  Már nem hosszabbítgatják egy ideje, hanem átváltották arra, hogy határozatlan ideig szól. Amiben persze benne van, hogy bármikor könnyen visszavonható. (Komplett tarifát macerásabb megszüntetni, azért csinálják így.)
 • hegyis
  Nekem azt írták hogy sikeresen aktiválva,azonban nem tudom használni a mobil internetem.Valakinél esetleg volt ilyen probléma és talált már rá megoldást?
 • myk_to
  Az alkalmazásba belépéskor arról tájékoztat, hogy EU-n belül (az 5 órából) 1 óra használható. Mire visszaigazolja (SMSben), akkorra fél órára fogy a felhasználható keret. Persze az
 • headset
  Van valakinek tapasztalata, hogy milyen

  ANDROID EMULÁTORRAL

  lehet MyVodafone applikációt PC-n futtatni?

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Hegyis: készülékben mobiladat engedélyezve? APN megfelelően beállítva?
 • Godmode
  Én 2-án rendeltem, 5-re ígérték, majd ma hozták (6-a), és minden probléma nélkül tudtam is aktiválni is az 5GB netet.
 • h3
  Voda tuti aktiválás 2 nap “red”-et ad (pongyolán fogalmaztam), pontosítva:
  shop.vodafone.hu/probald-ki
  csak új tutira van ajándék, viszont kaptam egy e-mail-t a vodafone.hu-tól a maxima.hu-n keresztül, hogy ha klikkelek, akkor a regisztrált telefonszámaimra ugyanezt megkapom.
  (Csak azt lenne jó tudni, hogy melyik számra aktiváltam, és hogy tudom ezt megnézni)
 • h3
  vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/aszf/2017_12_01/aszf_17_12_01_6.pdf
  itt az “5.17. Karácsonyi díjmentes beszélgetés akció ” alatt
  “Az akció normál és preaktív állapotú Instant SIM kártyák feltöltése esetén is érvényes,….”, vagyis ha jól értem, akkor elég egy meglévő vitamaxot dec 22-ig feltölteni minimum 1000 Ft-tal, hogy lehessen karácsonykor beszélni?
 • Mária
  Tmobil nál lehet még kérni az öt ora ingyen beszélgetést. Ha igen, telekom fiokon keresztül hol keressem? Köszönöm, ha válaszoltok.
 • Szász Norbert Áron
  Az a legjobb az egészben,hogy nagy nehezen tudtam aktiválni az 5gb-ot,de nem tudom felhasználni. Az alkalmazás azt írja,hogy van 5gb-om,de semmilyen weboldal nem tölt be,csak a telekom alkalmazás.
 • Orbán János
  Kis segítség megoldáshoz – nálam sem lehetett aktiválni az 5 GB-ot, mert nem volt semmi Áttekintés oldal az app-ban, ezért felhívtam a 1414-et, ahol azt mondták azért nem látom a választási lehetőséget, mert nincs Domino fiókom (persze, mert nem is voltam Telekomos eddig). Hívjam fel a 1777-et és állítsak be Domino jelszavat – 1777 / 2 / 3 / 5 / 1 / 1. Utána lezártam az app-ot és vártam kb 10 percet, h szinkronizálódjon az app is, majd azt újból elindítva bejelentkeztem a telszám+jelszóval és ott volt az opció, amit kiválasztva jött az sms is róla.
 • birzol
  A Vodafone-os karácsonyi ingyen beszélgetéshez (25.-én és 26.-án minden normál díjas belföldi hálózatba) próbáljátok ki, hogy küldtök egy tetszőleges tartalmú üzenetet a 06 70 7009674 számra. Az üzenet küldése elvileg díjmentes, az aktiválásról kell érkezzen egy visszaigazoló sms.
  Ha igaz, így talán feltöltés nélkül is működik, akárcsak a nyári adatkor.
 • Kritizator
  Ez akkor is működik ha a domino kártyán amúgy nincs net?

  Mert nem tudom beizzitani.

 • házastárs
  nálunk is hasonló a probléma. Már egy csomót szórakoztam az APN beállítással is, én is látom az alkalmazásban az 5 GB-t, de egy bit nem jött le. 🙁

  Valakinek megoldása nincs? (LG G2-es mobil, ha ez segít – wifi gond nélkül szalad)

 • Kiszamolo
  Van egyébként interneted? Mert az feltétel. Lehet maraton, amin már semmi egyenleg nincs és nincs feltöltve. Legalábbis a leírásban mintha lenne ilyen.
 • házastárs
  köszi, ezt nem tudtam. 🙁 akkor ez nekünk nem játszik 🙁

  viszont nem vagyok annyira benne a szerzői jogban, de asszem ez nettó plágium:
  tozsdeforum. hu/kulso-blogok/kiszamolo/5-gb-ingyen-internet-vagy-5-ora-beszelgetes-dominosoknak-januar-2-ig-6347 – tettem bele egy space-t, de gondolom (remélem) kimoderálod úgyis…

 • Kiszamolo
  házastárs, átvehetik a cikket, ha hivatkoznak rá, hogy átvétel. Nézd meg, az index hány cikket vesz át más hazai és külföldi portálról.
 • házastárs
  Tényleg nem vagyok otthon a dologban, de az tuti, hogy szó szerint nem vehetik át, pláne, hogy egy link nincs kitéve, hogy nem saját kútfőből ment. Mm maga a hír oké átvéve, a szöveg szerintem nem.
 • kritizator
  házastárs: vettem 200 MB-ot 500 Ft-ért, most már működik.

  kérdés, hogy ha letelik a 200 MB, akkor is fog-e?

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Kritizátor: először az ingyen 5GB-ot használja el, feltéve, hogy megrendelés után megszakítottad a kapcsolatot.
 • Tibor
  Működik ez még?
 • Csabi
  Nekem már nem adja fel a lehetőséget az app.
  Lejárt a kérvényezési határidő?
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Tizedikén lehetett utoljára igényelni.
 • Kirigaya Kazuto
  Elvileg nem mindenki tudja kihasználni az ajánlatot az az “5GB internet vagy 5óra beszélést” régebbi ügyfelek vehetik igénybe és igen az appban semmi hiába keresi az ember!
 • Dilokaa
  És hogyha van 400 mb mobilnetem akkor azt előtte el kell használnom? Mert nem látok ilyen opciót…
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Kazuto: Nem csak régi ügyfelek, októberben vásárolt SIMre is aktiválni tudtam.

  Dilokaa: Ha aktiválás után megszakítod a kapcsolatot, akkor újracsatlakozástól kezdve az ingyenest kezdi elhasználni.

 • Dilokaa
  Hát nekem nem jelenik meg az ajánlat 🙁
 • Kiszamolo
  Állítólag dec 10-ig jelent meg?
 • benesics Roland
  Ez a telekom szolgáltatás egy rakat hulladék pénzéhes dögök most hívtam őket az 5gb adatcsomaggal és azt mondták hogy azért nem tudom lenetezni mert korábban aktiváltam a NET +XL 3GB adatcsomagomat ami 1hónapja fel van függesztve. És ezmiatt….hát nem undorító most tölthetem fel a kártyámat hogy letudjam netezni az 5gb-ot sőt a díjcsomagomhoz van 150mb adatcsomag igaz az nem sok de azt sem tudom lenetezni ez miatt. jah amúgy az email-ekre sem tudnak válaszolni sőt a wifijük is hulladék sajnos odáig jutottak hogy egy selejt semmitérő szolgáltatás lett a telekom