Curve kártya nem működik

Amint írtam, komoly bajba került a Wirecard AG egy csalás miatt. Azóta az új hír, hogy csődbe is ment.

Mivel a Curve mögött ők voltak a szolgáltatók, így most a Curve kártyák sem működnek. Vigyél magaddal másik kártyát, ha vásárolni mész.

Share

58 hozzászólás

 • hugyozok
  már bánod h nem vettél bitcoint, igaz?
 • Athos
  [off] Nem tudom, volt-e mar rola szo, de aki aprilis 27. es holnap du. 4 kozott allampapirt vett vagy tervez venni 100e Ft felett, az valami nyilatkozat bekuldesevel (pl. emailen) reszt vehet egy nyeremenyjatekon, ahol uj kincstari szamla nyitasa eseten 100e Ft-ot, meglevo szamlan az allampapir allomany novelese eseten pedig 50e Ft-ot nyerhet: allamkincstar.gov.hu/hu/oldalak/tartalom/8311/
 • Gábor83
  Újra megy a Curve! No para! 🙂
 • Szakértő
  Technikailag működik, de elszállt a bizalom. Az app szerint a kártyáimat re-verify -olnom kellene és a CVV kódot is meg kellene adnom, mert “néhány bank kéri”. Ma reggel felszólított az app, hogy frissítsem, mert kell. Ok. ez rendben is van, de az már nincs, hogy a névjegyeimhez és az SMS-eimhez hozzá szeretne férni. NEM fog hozzáférni, az tuti. Letörlöm az egészet, mint a huzat. Az előnyei messze alulmúlják a hátrányait. Curve- pápá! Ennyi volt.
 • toody

  Köszi a Gránit bankkártyás infót! Kipróbáltam, hogy utalással töltöm fel a HUF egyenlegem, 1 nap kellett neki (lehet, hogy csak azért mert vasárnap indítottam). De nekem így is jó.
 • Adamo
  A Curve Sendhez kell a névjegyzék hozzáférés, ha nem engedélyezed semmi gond, ha később akarod használni még mindig engedélyezheted.
  support.imaginecurve.com/hc/en-gb/articles/360004474657-What-if-I-didn-t-allow-access-to-my-contacts-and-now-want-to-use-Curve-Send-
 • gaborr
  Azért így utólag látva eléggé megszívatta az FCA a Wirecard ügyfeleket:
  theguardian.com/business/2020/jun/30/wirecard-uk-unlocks-customers-cash-after-fca-freeze

  SZóval újra működik minden Wirecard-os kártya, szinte felesleges volt a nagy igyekezet lecserélni a wirecardot.. :S
  Cserébe most sem működik sokminden még a Curve-nél, többieknél akik kivárta, minden visszatért a rendes kerékvágásba..

 • folti
  “SZóval újra működik minden Wirecard-os kártya, szinte felesleges volt a nagy igyekezet lecserélni a wirecardot.. :S
  Cserébe most sem működik sokminden még a Curve-nél, többieknél akik kivárta, minden visszatért a rendes kerékvágásba..”

  Curve már előtte is tervezte az átállást, így ők csak meg lettek siettetve. Az meg hogy dolgok nem mennek egy ilyen migrálásnál elsőre az teljesen normális ügymenet.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.