Curve kártya nem működik

Amint írtam, komoly bajba került a Wirecard AG egy csalás miatt. Azóta az új hír, hogy csődbe is ment.

Mivel a Curve mögött ők voltak a szolgáltatók, így most a Curve kártyák sem működnek. Vigyél magaddal másik kártyát, ha vásárolni mész.

Share

58 hozzászólás

 • hugyozok
  már bánod h nem vettél bitcoint, igaz?
 • Athos
  [off] Nem tudom, volt-e mar rola szo, de aki aprilis 27. es holnap du. 4 kozott allampapirt vett vagy tervez venni 100e Ft felett, az valami nyilatkozat bekuldesevel (pl. emailen) reszt vehet egy nyeremenyjatekon, ahol uj kincstari szamla nyitasa eseten 100e Ft-ot, meglevo szamlan az allampapir allomany novelese eseten pedig 50e Ft-ot nyerhet: allamkincstar.gov.hu/hu/oldalak/tartalom/8311/
 • Gábor83
  Újra megy a Curve! No para! 🙂
 • Szakértő
  Technikailag működik, de elszállt a bizalom. Az app szerint a kártyáimat re-verify -olnom kellene és a CVV kódot is meg kellene adnom, mert “néhány bank kéri”. Ma reggel felszólított az app, hogy frissítsem, mert kell. Ok. ez rendben is van, de az már nincs, hogy a névjegyeimhez és az SMS-eimhez hozzá szeretne férni. NEM fog hozzáférni, az tuti. Letörlöm az egészet, mint a huzat. Az előnyei messze alulmúlják a hátrányait. Curve- pápá! Ennyi volt.
 • toody

  Köszi a Gránit bankkártyás infót! Kipróbáltam, hogy utalással töltöm fel a HUF egyenlegem, 1 nap kellett neki (lehet, hogy csak azért mert vasárnap indítottam). De nekem így is jó.
 • Adamo
  A Curve Sendhez kell a névjegyzék hozzáférés, ha nem engedélyezed semmi gond, ha később akarod használni még mindig engedélyezheted.
  support.imaginecurve.com/hc/en-gb/articles/360004474657-What-if-I-didn-t-allow-access-to-my-contacts-and-now-want-to-use-Curve-Send-
 • gaborr
  Azért így utólag látva eléggé megszívatta az FCA a Wirecard ügyfeleket:
  theguardian.com/business/2020/jun/30/wirecard-uk-unlocks-customers-cash-after-fca-freeze

  SZóval újra működik minden Wirecard-os kártya, szinte felesleges volt a nagy igyekezet lecserélni a wirecardot.. :S
  Cserébe most sem működik sokminden még a Curve-nél, többieknél akik kivárta, minden visszatért a rendes kerékvágásba..

 • folti
  “SZóval újra működik minden Wirecard-os kártya, szinte felesleges volt a nagy igyekezet lecserélni a wirecardot.. :S
  Cserébe most sem működik sokminden még a Curve-nél, többieknél akik kivárta, minden visszatért a rendes kerékvágásba..”

  Curve már előtte is tervezte az átállást, így ők csak meg lettek siettetve. Az meg hogy dolgok nem mennek egy ilyen migrálásnál elsőre az teljesen normális ügymenet.