Két hét Egyiptom 140 ezer forint

Ha éppen ráérsz most, kedvenc utazási irodánk megint akciózik, két hét egyiptomi tengerparti nyaralás all inclusive ellátással 87 ezer forinttól plusz sallangok. Én sajnos most nem tudok menni, de hátha valakit érdekel.

Ha nem fog késni a repülő, jól fogod érezni magad, főleg ennyiért. Ilyenkor van a legjobb idő Egyiptomban, már nincs szél (vége a خماسين-nak vagyis az ötven szeles napnak), de még nincs dögmeleg sem.

Gyakran van ilyen akciójuk, csak figyelni kell. Nem csak last minute, van, hogy két hónappal előre vehetsz náluk fillérekért egy-két hetes utakat, de ezek az akciók csak egy maximum két napig tartanak.

Update: azt írtam, “ha nem fog késni a repülő.” Nem véletlenül írtam, az Air Cairo kétszer késett csak áprilisban 7-7 órát. Na, tegnap 16 órát késett a hurghadai gép. Az Etinek át kellene gondolnia, mikor kukázza ki ezt az igénytelen légi társaságot. Sharmba nem ezzel a szutyokkal repülnek  ott nem is volt késés

Share

52 hozzászólás

  • Kiszamolo
    Mónika, voltunk már áprilisban, májusban, szeptemberben, októberben, stb úgyhogy tudom jól, mikor milyen Egyiptom. Még április is necces volt és kegyetlen szeles. Szeptember végén, október elején pedig 11-kor még bele lehetett fagyni a medencébe, délután négykor pedig már sötét volt (igazából akkor ott már öt óra van, csak nem használnak nyári időszámítást.)

    De ezt csak a többieknek írom, nehogy csalódjanak egy decemberi utazással.

  • 2018
    Akkor ez valami nagyon másik Egyiptom volt, mert részemről hasonlót se tapasztaltam – januári meg februári utakon. Vagy csak mázlim volt a 28 fokkal, kevés széllel, reggel 9-10 felé kellemes medencével stb.
    Szeptember végén meg fél 6 felé megy le a nap (kb. mint január végén), tehát még 6-kor sincs tök sötét, szóval ezt végképp nem értem.