A Domino Most fizetőssé vált

Pétertől jött a hír, hogy elsejétől az eddig ingyenes Domino Most havi díja 190 Ft lett, ha nem telefonálsz sokat, figyelj oda, hogy kéred-e a megújítását.

Köszönjük a hírt.

Share

8 hozzászólás

 • mentocsomag
  És továbbra is 30 naponta be kell kapcsolni.

  A telenor aug 18-al vezeti ki az olcsó csomagot telenor.hu/kartyas-valtozasok
  Ezt tolták el a koronavirus miatt. Sms még az új dátumról nem jött. Itt lesz elvileg egy olyan trükk, hogy nem automatikusan vágnak ki a 19ft-os csomagból hanem az első feltöltés után. Tehát 1 évet még lehet nyerni (annyi a kártya lejárata) egy nagy feltöltéssel aug 17-én.

 • Nobody
  Tudom, hogy nem teljesen ide kapcsolódik:
  Miklós, írnál a mai napon életbe lépett TB-járulékkal kapcsolatos változásokról?
 • Gauchos
  Újabb érv a Digi mellett azonak, akiknek alapból is van valamilyen Digi előfizetésük. Az ország legjobb szolgáltatója. Persze van néhány település, ahol nem elérhető, de ez szerintem bőven vállaható kompromisszum.
 • GZ
  Lassan itt az ideje alapértelmezetté tenni a digis kártyát a mobilomban 🙂
  (Kár, hogy még mindig elég sok a lefedetlen terület Pesten belül is – gondolom a járványhelyzet sem használt az antennák telepítésének.)
 • Karl
  Kék tollbamondásra betesznek egy feltételt az 5G tenderbe, ami alapján a Digit kizárják, ezért elesik az 5G frekiktől, amire nagy szüksége lett volna.
  Jönnek az áremelések.

  Egyre többet fogom használni a Digit, Telener, Telekom meg csessze meg.

 • Adamo
  Ja. Senki ne mondja nekem, hogy nem beszélnek össze a szolgáltatók az árak tekintetében.
 • Domino
  Én eddig bekapcsolgattam minden 30 napban, de minek?:) Net mindig mindenhol van (1,wifi 2, Digi kártya ingyen net 3. ha minden kötél szakad, T-Marathon) akkor van 1000 ingyenes app beszélni vkivel(whatsapp, viber, google duo stb..) ha ez nem megy – mert a másik nincs net közelben, vagy vonalast hívok, akkor Digi 5Ft/perc – sehol sincs hozzá a Domino most, vagy stuntcalls 2,2FT/perc vonalas, 5,5Ft/perc mobil.Azt meg külön köszönjük meg pártunknak és államunknak, hogy kicsinálta a Digit (5G pályázat), hogy a másik 3 tolvaj banda továbbra is nyúlhassa az előfizetőket, és pl. a Matáv(T) v akárhogy hívják magukat, fejlesztés helyett sokmilliárdos székházba öntse a pénzt. De pl megyeszékhely városközponttól 500 m-re meg ADSL szolgáltat 20 Mb sebességgel. 50Mrd Ft-ba került a székház, hány km optikát tudtak volna kihúzni belőle?…
 • Unemployed
  A Digi terjeszkedését a hatalom kinyírta, így elkezdhet a Telekom apránként emelgetni, a másik két versenytárs kevés beszéd mellett úgysem tud versenyezni velük. Úgyis infláció és pénznyomtatás folyik ebben a rendszerben, ahogy azt Dr. Gino-tól már megtanulhattuk.

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.