Black Friday már holnaptól

2015-11-19
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke a Hálaadás napja.

Az ezt követő péntek az úgynevezett Black Friday, vagyis Fekete Péntek, a karácsonyi bevásárlási szezon nyitónapja, amikor gyakran elképesztő leárazásokkal várják a vevőket az áruházak.

Biztos láttál már videót, amikor az emberek szó szerint egymást verték a 200 dolláros tévéért.

Nos, amint láthatod a naptáradban, Fekete Péntek csak a jövő héten lesz, de több magyar áruház nem bír addig várni, a MediaMarkt Red Friday néven 10% engedményt ad mindenre, az Extreme Digital is készül valamire holnaptól.

Nem csak elektronikai áruházak, hanem más online és hagyományos üzlet is készül akciózni.

Ha amúgy is vennél valami drága holmit, főleg elektronikai cikket, holnap (pénteken) érdemes lehet szétnézned a boltokban, vagy a boltok honlapján, ahogy a jövő pénteken is. (Akkor akciózik az emag és sok másik áruház is.)

Nem azt mondom, hogy vadulj meg és vegyél minden felesleges marhaságot, csak azért, mert most "ocsóbb", de ha egyébként is venni akartál valamit, most kevesebbért is megkaphatod.

Ha van valami tapasztalatod (tényleg olcsón kaptál valamit, átverés az egész, összesen volt belőle két darab raktáron, stb.), írd meg a hozzászólásokban.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram