Havi 1.320 perc beszélgetés maximum 2.650 forintért

2018-10-02
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Bár írtam róla pár napja, szerintem ez van annyira érdekes, hogy külön cikkben is legyen róla szó.

A dominosok október elsejétől három hírnek örülhetnek:

- A Most opciót az is bekapcsolhatja, akinek eddig nem volt aktív. (Le volt zárva a lehetőség az újaknak néhány hónapja.) Ekkor 9 forintért hívsz Telekomot, 19 forintért bármi mást. Havi díja nincs.

Rossz hír, hogy havonta újra kell igényelni a Telekom appban, bár állítólag kapsz róla SMS figyelmeztetést.

(Mivel úgy eldugták, hogy 10 emberből szerintem 8 nem találja meg, így tudod újra és újra beaktiválni a Telekom appban: Áttekintés, ott kattints a számodra, utána bejön előfizetések, ott tekerd lejjebb, hívásnál minden hívásszolgáltatásra kattintasz, egyszeri szolgáltatások és ott lesz.)

- 300 forintért annyi Telekomos számot hívsz, amennyit csak bírsz 24 órán át. (Mivel 9 forint egy perc hálózaton belül egyébként Most opcióval, napi 20-30 perc felett érdemes ezt választani. A perc alapú számlázás miatt ilyen tág a határ, az a kérdés, hogy milyen hosszan beszélsz egy-egy alkalommal.)

- S a legérdekesebb, amiért külön cikket írok róla: a Telekom megerősítette, hogy akárhányszor újra lehet aktiválni a 300 forintos és a 600 forintos lehetőséget is. Ez utóbbinál 168 órán keresztül (vagyis egy héten keresztül) 300 percet beszélhetsz bármilyen irányba. Mivel a legrövidebb hónap 4 hét, a leghosszabb 4,42 hét, így a legrosszabb esetben 2.650 forintért havi 1350 percet tudsz lebeszélni, ez munkanapokkal számolva 1 óra és másfél perc naponta. (Igaz, perc alapú számlázással.) Kettőezer-hatszázötven forintért. A legrosszabb esetben.

Ugyanis nem muszáj azonnal újraaktiválnod, ha lejárt. Ha szabadságra mész két hétre, vagy csak tudod, hogy alig fogsz beszélni, még mindig ott a Most opció 9/19 forintos percdíjjal.

(Hogy ne kelljen számolnod: mivel az előfizetések fele telekomos, akiket olcsóbban hívsz, ezért 14 forint lesz az átlagos percdíjad. Heti 43 perc beszélgetés felett éri meg bekapcsolnod a heti 600 forintos opciót. Ne felejtsd, perc alapú a számlázás, ezért ezt már úgy heti fél óra, vagy napi 4-4,5 perc magasságában eléred.)

Internetre pedig ott a Maraton, 4 GB lejárati idő nélkül 3.559 Ft-ért. Itt is annyit használsz, amennyit akarsz. Ha neked elég, akár egy évig is elvagy egy feltöltéssel. (Tipp: kicsit is jobb telefonoknál lehet korlátozni a háttér-forgalmat és azt is, egyáltalán melyik alkalmazás érje el a mobilnetet. Sokat tudsz spórolni ezzel is. Megéri egyszer beállítgatni, melyik alkalmazás milyen sűrűn használhassa a mobilnetet, ha egyáltalán.)

Ilyen árak mellett nem az a kérdés, hogy ki vesz lakossági előfizetést, de még az is, hogy a flottásoknak megéri-e flottában lenni. Kevesen beszélnek napi egy óránál többet és ők sem 2.650 forintért kapják meg, főleg ha az "éves tagdíj"-at és egyéb költségeket, mint például a szám flottaszervező cégre való írását is figyelembe veszik. Szerintem a flottások kétharmadának olcsóbb lenne a Domino ezzel az árazással.

(Összehasonlításul: lakossági csomagban 80 percet kapsz havi 2.000 forintért és utána 35 forint lesz a percdíjad.)

Évek óta várjuk a Digit, mint az epret, de lassan a Telekom is kijön teljesen jó ajánlatokkal, csak oda kell figyelni ezekre a lehetőségekre.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram