Mol Mobile tarifák

2013-11-29
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Új virtuális mobilszolgáltató indult el pár hete, a MOL nevével jelzett Mol Mobile.

A hátteret a T-mobile adja, a feltöltés a MOL kutakon történhet.

A percdíj 40 Ft/perc, perc alapú számlázás mellett. Az előfizetés prepaid, azaz feltöltőkártyás.

Azonban ha rendelkezünk Multipont kártyával (ami a Shell-Mcdonald's-stb Smart kártyjának MOL-CBA-OTP megfelelője), akkor a pontjaik terhére kedvezményt kaphatunk a percdíjból.

Ha legalább 50 pontot beváltunk a feltöltéskor (ennyi pontot 50 liter üzemanyag (kb. 20 ezer forint), vagy 10 ezer forintnyi CBA-s, vagy ötezer forintos Baumax, vagy Extreme Digital vásárlás után kapunk), akkor a feltöltés összegétől függően 28-32 forintra jön ki egy perc beszélgetés. Az 50 kötelező pontbeváltáson túl is válthatunk be pontokat, 1 pont=1 forint értékben csökkentve a végső árat.

Vigyázzunk, mert huncut módon a NapiNet díjcsomag 195 FT/10 MB áron automatikusan aktiválva van. Ezt mondjuk le azonnal, mert gyorsan leszívja az egyenlegünket. (Ha lemondunk egy másik netcsomagot, akkor is automatikusan újraaktiválják.) Ezt elvileg csak akkor kell fizetni, ha fellépünk a netre, de a mai okostelefonok mellett ez naponta elő fog fordulni, anélkül, hogy akarnánk, vagy tudnánk róla.

Az internetes csomagok átlagosak (100 MB 990 Ft/hó, 500 MB 1990 Ft/hó), de itt jár hozzá 10, illetve 50 SMS is. Sőt, akciósan most dupla adatforgalmat kapunk, ráadásul dupla időre.

Jelenleg a Lidl Blue Mobile-ja 33 Ft-os percdíjat biztosít, mindenféle egyéb feltétel nélkül, a Tesco Mobile pedig 59 Ft-os percdíj mellett egy hónapig tartó bónuszt biztosít, így ha lebeszéljük a feltöltés után a feltöltött összeg felét, akkor 29,5 Ft-ra jön ki egy perc beszélgetés. Az egy hónap után a bónusz érvényét veszti.

Ebben a mezőnyben a MOL ajánlata teljesen átlagos, ha sokat tankolunk a MOL-nál, vagy vásárlunk a CBA-ban, akkor akár 28 forint is lehet a percdíjunk, ekkor ez a nyerő ajánlat a feltöltőkártyások között, ellenkező esetben ez nem a mi díjcsomagunk.

Tarifák itt, ÁSZF itt.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram