Napi ábra: Helyreáll-e a turizmus idén?

2022-02-17
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Két év szenvedés után sok érintett reménykedik, hogy idén nyárra helyreáll a turizmus és ezzel összefüggésben a repülés is.

Egy friss amerikai felmérés szerint ez nem biztos, hogy így lesz.

Ez a rossz hír. A turizmusból élőknek a jó, hogy viszont aki utazik, az úgy tervezi, hogy rendesen kirúg a hámból. Az utazást tervező megkérdezettek 65%-a "nagyban gondolkodik", gondolom egyszerre akarják bepótolni a kiesett két évet. 141%-kal nőtt a keresés Olaszországra 2019-hez képest, 98%-kal Bora-Borára, 97%-kal a Maldív szigetekre és így tovább. Egy másik felmérésben a megkérdezettek 70%-a többet tervez idén nyaralásra költeni, mint az elmúlt öt év bármelyikében.

Így lehet az, hogy a turizmusban az éves bevétel a tervek szerint legalább is meg fogja közelíteni a 2019-es év bevételeit idén. Persze szintén sokat segít a terv megvalósulásán a turizmust (is) érintő infláció.

Previous Post
Ideje árat emelned

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram