Ingyen net a Coca Colától

2015-12-01
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Új akciót indított novemberben a Coca Cola és a Vodafone közösen, amely február végéig tart.

A promóciós 330 ml-es kólás dobozok fülén található kódot feltöltve Vodafone SIM kártyára egyszeri 50 MB adatforgalmat írnak jóvá, amelyet az adott nap végéig lehet használni.

Egy nap maximum háromszor lehet rátölteni a netet egy-egy kártyára.

Ami kicsit problémássá teheti a dolgot, hogy a leírás szerint a netet a feltöltés után 15 perc és 24 óra(!!) között aktiválják, vagyis ha hirtelen kell a net, nem biztos, hogy ez azonnali jó megoldás lesz. Ja és persze a feltöltéshez is net kell. (Ha van már tapasztalatod, hogy mennyire kiszámíthatóan vagy gyorsan aktiválják a netet, oszd meg a hozzászólásokban.)

Ha nincs Vodafone előfizetésed vagy feltöltőkártyád, most ingyen igényelhetsz egyet a Vodafone-tól. Ha van kétkártyás telefonod, berakhatod a főkártyád mellé is.

Mire lehet jó ez az akció?

Sokan vannak olyanok, akiknek jó lenne néha a net, de nem fizetnek elő csak ezért havi csomagra és a napi 690 Ft-os napijegyet is drágának érzik (Az is).

Esetleg valami minimálcsomagod van, havi százmegás és néha jó lenne egy kis turbózás adatmennyiség szempontjából.

Egy dobozos kóla az Auchanban 164 Ft. (Elvétve találni köztük olyat, ami a promóciós szériából volt, pedig állítólag majdnem egy hónapja tart az akció. Vagy ekkora az érdeklődés, hogy szétkapkodják a promóciós dobozokat, vagy ennyire nem veszi senki komolyan az akciót.)

Ezért a pénzért megkaphatod az olykor jó szolgálatot tevő 50 MB-ot aznap estig. A nethez adott cukros lével meg azt csinálsz, amit akarsz. 🙂

Bővebb infó itt.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram