Raiffeisen Díjnullázó Plusz számlacsomag

2013-11-10
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Raiffeisen eléje ment az ingyenes pénzfelvételnek és új díjcsomagot alkotott, ami egész jónak tűnik akkor, ha érkezik 150 ezer a számládra.

- Havi díj nulla forint, ha megérkezik a 150 ezer forint, maximum két tételből. Egyébként 1.999 Ft, ami nem kevés, de ha alkalmazott vagy havi fixszel, kevés eséllyel futsz bele ebbe a díjba.

- Egyelőre kettő, maximum 150 ezer forintos készpénz-felvétel ingyenes bármely automatából, de egy meg nem határozott idő múlva csak a törvényi minimum, az egy felvétel lesz díjmentes, az is csak saját automatából. Ezen túli felvétel saját automatából 0,6%, minimum 249 Ft (ez csak a tranzakciós adó, vagyis a bank szempontjából továbbra is ingyenes a pénzfelvétel, csak az adót számítják fel), idegen automatából 1,2%, minimum 735 forint.

- Ingyenes csoportos beszedési megbízások.

- Ingyenes netes utalás havi 100 ezer forintig, felette 0,15% plusz tranzakciós adó (0,3%, maximum 6.000 forint)

- Figyelem! Az állandó átutalási megbízások itt sem ingyenesek! Minden állandó megbízás 0,15% plusz tranzakciós adó.

- Bankkártyás vásárlás ingyenes.

Persze, azért van trükk a dologban: az ingyenes felvétel és vásárlás csak OneCard bankkártyával érvényes, amelynek éves díja szerény 5.990 Ft akciósan, egyébként 6.490 Ft/év. Kibocsátói díja most nulla forint, egyébként 2.490 Ft.

A vicces az, hogy ugyanezen kártya minden más díjcsomaggal olcsóbb, 5.000 és 5.495 forint között van a nem akciós ára és még kibocsátói árat sem kell fizetni. (Sőt ott választhatsz kétezer forintért is kártyát.)

(Na, valahogy így lesz a többi banknál is kompenzálva az ingyenes pénzfelvétel...)

Tehát nyugodtan mondhatjuk azt, hogy 500 forint a számla havi díja, ha érkezik 150 ezer a számládra, ezért ingyenes kártyát, utalást, csoportos beszedést és pénzfelvételt kapsz. Igaz, mindezek limitált összegig érvényesek, de egyrészt még így is gáláns ajánlat a brutális tranzakciós adók mellett, másrészt szerintem egy átlagembernek bőven elegendőek. Ha mégsem, a további díjak is ügyfélbarátnak minősülnek.

Sőt, ezzel a kártyával mindenféle kedvezményt kapsz a bank partnereinél, mint a CBA, Intersport és a többiek. (Bővebben itt)

Szerintem egy korrekt ajánlat, érdemes megfontolnod. Hirdetmény itt, bankkártya hirdetmény itt.

Previous Post
Napi 11.10

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram