Revolut trükk: forint feltöltés

A Revolut valóban forradalmi lehetőség lenne a bankkártyás vásárlások gyakran komoly devizaváltási költségeinek elkerülésére, ha fel lehetne tölteni forintos bankkártyával is. De mivel még mindig nem lehet a számos eddigi beharangozás ellenére sem, itthonról nincs sok értelme használni.

Zoltán küldött egy trükköt, ami lehetővé teszi a forintos feltöltést.

Le kell tölteni az OTP Simple alkalmazást az androidos telefonra, hozzá kell rendelni két kártyát, egy forintosat és a Revolut kártyát. A forintosról fel kell tölteni a Simple-t, majd kérni kell a visszavezetést, de már a Revolutra. Így díjmentesen kerülhet forint a Revolut kártyára és boldogan használhatod.

Mielőtt még szaladnál néhány milliót átváltani Simple alkalmazáson keresztül, maximum csak 65 ezer forintot lehet feltölteni a Simple-re (bár azt nem írja, hogy havonta hányszor, csak a vásárlási limitnél van hónapos időkorlát) és két nap, mire rákerül a Revolut számládra a pénz.

S csak addig működik az egész, amíg akciós jelleggel eltekintenek az 1%-os feltöltési és az 1%-os visszavezetési díjtól. (Ha használod a Simple-t egyébként is, érdemes megismerkednek a díjakkal is, amiktől most akciós jelleggel tekint el a bank.)

Szóval milliókat így nem fogsz átmozgatni, de kisebb költésekhez azért jól jöhet.

Köszönjük Zoltánnak a hírt.

Share

59 hozzászólás

 • hajdukom
  Üdv, akit továbbra is érdekel a Magnet bankos lakossági számlanyitás és az 5 000 ft ajándék a számlanyitáshoz az használja nyugodtan a meghívásom! Ajánlókódod: CSG-009
  A számlanyitás teljesen ingyenes!
  Sok sikert!
 • senkifia
  , egesz pontosan mi az, amiert 5000Ft-t kapva is megeri a fapados Magnet-et valasztani lakossagi szamlavezetesre? En Granitot hasznalok, a vallalkozoi szamlacsomagjaik havi par ezressel olcsobbak a normalis bankokhoz kepest, megeri bevallalni a szivast, de lakossagi szamlaknal a legtobb banknal van valami minimalis koltsegu szamla. Nem?
 • senkifia
  Kiszamolo, ez a hosszu kerdeses mezo nagyon bena, javaslom keress egy fejlesztot, aki integral neked
  google recaptchat, azzal a legtobb esetben csak klikkelni kell egyet.
 • naa
  “Oda beutalasert csak kell fizetned a bankodnak.”

  IB-re forintban is utalhatsz, mert van magyar belfoldi beutalos bankszamlaszamuk. Fuggetlenul attol, milyen az alapdevizad a szamlan, megjelenik a forint egyenleg amit abba valtasz a devizapiacon amibe akarsz. Tudatos Kiszamolo olvasonak altalaban a forintutalas meg mindig ingyenes es tranzakcios dij mentes…

 • S1M0N

  Nálunk úgy merült fel, hogy kis költségű, fapados számla kellett volna páromnak a megszűnő diák számlája helyett (kártyás fizetés, max a havi állami ingyenes kp felvét, minden mást megoldunk az én számlámról). A bankfiókok száma szinte teljesen lényegtelen, viszont a Magnetes online/mobil app felülete kifejezetten kellemes és nagy tudású a magyar bankok viszonylatában (van benne push notis értesítés tranzakciókról!!!), páromnak nagyon megtetszett, mentünk hát hozzájuk.

  Az a havi 5-600 Ft különbség valahol persze szarrágás, de a nagy büdös semmire (sőt, online felülete / mobil appja a nagyobb bankoknak gyakran gyengébb is) mégis drágállom.

 • naa
  Még annyi jutott eszembe, hogy régebbi cikk alatt sokan írták, hogy a VISA milyen jó, középárfolyamtól nem túl messze vált. Az én VISA kártyámmal kipróbáltam és ő nem csinálja, bizony a bank devizaárfolyamán vált (ami kilométerre van a középárfolyamtól).
  Ha ez a R feltöltés még probléma, akkor gondolom másnak se olyan jó a VISA kártya se, max. aki elszámolta, vagy a középárfolyamos előzetes terhelést nézte be, ami aztán a végleges kivonatban már szépen a rosszabb devizaárfolyamra konvertálódott? 🙂
 • Levi
  Üdv !

  Segítségetek szeretném kérni a feltöltésel kapcsolatosan, hogy mikor használom a “Local” és mikor “SWIFT” -t adatokat ?
  Ha jól értem a “LOCAL” a saját számla számom, amit utaláskor kell megadjak.
  A “SWIFT”-nél meg a villogó referencia számot kell a bejegyzésben megadni ( ami a számlaszámom vége ) és a bankon keresztül kerül a számlámra ?
  Ha nagyon mellé írtam bocs 🙂 nem vagyok bankos 🙂

  Előre is köszönöm !

 • Zoarden
  Szia Miklós,

  nincs hova írnom, ezt talán már kevesen olvassák. Taláne gy rövid cikket megérne…
  Google PAY – revoluttal.
  Úgy tűnik a tapasztalatok alapján hogy csak virtuális Mastercarddal megy csak, de azért tágul a horizont
  androidportal.hu/2018-07-19/google-pay-itthonrol-is/
  A PAY alkalmazás felrakásához kelle egy kis + ismeret de nem agysebészet

 • Tamás
  Ha nagyon forintot akarnék feltenni a Revolut számlámra, akkor talán úgy csinálnám, hogy a TW számlámra utalok forintot, az nekem teljesen ingyenes, majd TW-n átváltom EUR-ra minimális díjért, utána a TW-s kártyámról vásárlásként feltöltöm a Revolut EUR-számlámra, majd ott visszaváltom forintra. Igy egy egész minimális díjért ott a forint a Revoluton.