Unicredit Partner Aktív Zéró számlacsomag

2020-01-09
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Bobo kommentelte be az Unicredit Partner Aktív Zéró számlacsomagot, amit olyan Eon lakossági ügyfelek igényelhetnek, akiknek nincs vagy nem volt a megelőző egy évben az Unicreditnél lakossági számlacsomagjuk.

A gond az, hogy a leírás alapján csak az igényelheti, akinek a nevére az Eon számla érkezik, szó szerint véve még a házastársa sem kérheti. Hogy ezt mennyire veszik komolyan, nem tudom, de elég ostobaság.

Ha legalább 75 ezer forint érkezik a számlára havonta utalásból (akármilyen utalásból, vagyis mondjuk a saját Cetelem számlád közötti havi pingpongozás ér, de a pénztári befizetés a saját számládra nem), akkor nincs havi díja.

Az utalás költségmentes mobilalkalmazásból és ami ritka, hogy a bankkártya is.

Apróbetűs rész, hogy a díjmentesség visszavonásig érvényes, de ez nem jelent semmit, csak a biztonság kedvéért írja bele a bank minden kondíciós listájába. Ettől függetlenül még ott van.

Elég jónak tűnik, s miután az Eon piaci részesedése 40% feletti és áram minden háztartásban van, elég sokak számára elérhető a lehetőség. Kondíciós lista erre.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram