Virtuális asszisztens

2022-03-24
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Gyakran előfordul kérdésként tanácsadásokon, hogy mit lehetne dolgozni kisgyerek mellett és/vagy vidéken és/vagy főállás mellett.

Az elmúlt években nagyon elterjedt a virtuális asszisztensnek hívott lehetőség, amit viszont valamiért sokan nem ismernek, se vállalkozók, se munkakeresők.

A nevében benne van, miről szól: valakinek a titkárnője vagy asszisztense leszel távolról. Jellemzően egy személy több vállalkozónak dolgozik: számlákat ír, küld és ellenőrzi, hogy befolyt-e az ellenértéke, e-mailekre válaszol, telefonokat vesz fel és intéz el dolgokat, beírja a szabad időpontokra az érdeklődőket, excel táblákat olvas össze és így tovább.

Ez nagyon jó a (főleg mikro- és kis)vállalkozóknak is, nem kell ezekkel sem foglalkoznia. A fizetés attól függ, hogy mennyi munkát jelent az ő telefonjainak, e-mailjeink a megválaszolása. Néhány tízezer forinttól akár százezres tétel is lehet a havi díj.

Jellemzően a munkavállalónak több ilyen ügyfele van, az asztalán 4-5 telefonon várja a hívásokat és a havi fizetése több cégtől jön be. Az adózást KATA-s vállalkozóként gond nélkül lehet teljesíteni.

Ha vállalkozó vagy és jól jönne neked egy ilyen asszisztens vagy éppen ilyen munkát keresel, akkor keress rá erre a kifejezésre a neten.

Ha akarod, akár hozzászólásban is jelezheted az igényedet/a szabad kapacitásodat, hátha itt egymásra találtok.

Írd meg, mennyi munkát jelentenél és mennyit fizetnél érte, illetve hogy főállásban/mellékállásban tudod-e vállalni, beszélsz-e valamilyen nyelvet és így tovább.

Ne a fő e-mail címed add meg, de olyat, amit azért rendszeresen olvasol is. A valódi nevedet sem kell leírni, akit érdekel, majd felveszi veled a kapcsolatot.

Ha van tapasztalatod asszisztensként vagy asszisztensekkel kapcsolatban, azt is megoszthatod a hozzászólásokban.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram