100 db ingyenjegy a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, csak itt!

Talán még emlékeztek arra, hogy leszerződtem a Hungary Card-nál, hogy ti 20%-kal olcsóbban válthassátok ki az éves kártyát.

(Cikk itt)

Mivel elég sokan igénybe is vettétek a lehetőséget, megkerestek a Hungary Card-tól, hogy tudnánk-e valahogy együttműködni, ami mindenkinek jó.

Mivel semmi jónak nem vagyok az elrontója, megbeszéltük, hogy legyenek olyan akciók, amik csak itt, a Kiszámolón jelennek meg és akkor szívesen írok róla, hiszen nekem semmibe nem kerül, az olvasók pedig jól járnak vele.

Az első ilyen akció keretében 100 darab ingyenjegy keresi a gazdáját a Margitszigeti Szabadtéri Színpad Porgy és Bess előadásaira2017. június 23-án (péntek) és június 25-én (vasárnap) 20 órakor.

Update: június 8.-án még 8 jegy volt.

Az akció feltételei: Rendelkezel vagy ezután rendelkezni fogsz 2017-ben érvényes Hungary Card-dal és hivatkozol a Kiszámoló Blogra.

A jegyeket e-mailes jelentkezés után személyesen lehet átvenni a Hungary Card irodájában, cím lejjebb található. A jegyek több helyre szólnak (földszint, erkély, stb.), aki hamarabb megy, az választhat először. Ezek a jegyek egyébként jellemzően 5-11 ezer forintba kerülnek darabonként.

Amire nagyon megkérlek: csak akkor igényelj jegyet, ha tényleg el is fogsz menni! Ez egy operakoncert. Ha nem a te műfajod, hagyd meg azoknak a lehetőséget, akik viszont szeretik. Ha szándékodban állt elmenni, de valami közbejött, add át valamelyik ismerősödnek a jegyet.

2×50 jegyünk van, aki a gyorsabb, annak jut. Ha már nincs több jegy, frissíteni fogom a cikket, de nem biztos, hogy nekem időben szólnak.

Ha ez az akció sikeres lesz, van még sok hasonló ötlete a Hungary Card-nak.

A további infót itt találjátok:

Összesen 2 előadás erejéig csendülnek fel az ismert dallamok a Margitszigeten. „Summertime”, „I Wants to Stay Here”, „A Woman is a Sometime Thing”, a legnagyobb előadók, többek között Ella Fitzgerald és Louis Armstrong hangján megszólaló, visszatérő slágerek.

A Budapesti Nyári Fesztivál keretében megrendezett előadáson, a szerepek hiteles megformálására olyan amerikai operasztárok érkeznek, mint a Besst alakító Laquita Mitchell, valamint a Porgy-ként színre lépő Kenneth Overton, a legnevesebb amerikai operaházak elismert és népszerű énekesei, akik először lépnek fel hazánkban.

Az angol nyelven, magyar felirattal, szimfonikus zenekari kísérettel, nagy létszámú kórussal és egyedi látványvilággal megvalósuló produkció nemcsak az operarajongóinak nyújt ritka élményt, de a jazz műfaj kedvelőinek is különleges zenei csemegét ígér.

Most a Kiszámoló és a HungaryCard együttműködésének köszönhetően azok, akik a blog kuponkódjával vettek kártyát, ingyenesen igényelhetnek kártyánként 2 db jegyet az előadásra.

Mindkét időpontra 50-50 db jegy áll rendelkezésre, ezért kérjük, csak akkor küldd el az igénylésed, ha biztosan el tudsz menni az előadásra!

A jegy igényléséhez, amennyiben már vettél HungaryCard Basic vagy Plus kártyát a kiszámoló kuponkódja segítségével, akkor írj egy e-mailt az iroda@hotelinfo.hu e-mail címre, melyben az alábbiaknak kell szerepelniük:
név
a regisztrált e-mail cím
telefonszám
kártya sorszáma
a választott dátum
1 vagy 2 db jegyet igényelsz
Ha most döntöttél úgy, hogy megveszed a kártyát, akkor a megrendelés megjegyzés rovatába írd be az igénylésed.

Minden igénylést e-mailben visszaigazolnak! A jegyeket legkésőbb 2017. június 22-ig át kell venni a Hotelinfo irodájában (1056 Budapest, Váci utca 78-80.)

Share

14 hozzászólás

 • Garbo
  Mármint musical.
 • Kiszamolo
  Garbo, ők írják, hogy operakoncert. Én se hallottam még ezt a szót, de mi vagyok én, hogy vitatkozzam a szervezővel? (Kattints a linkre a cikkben.)
 • Garbo
  Tudom, de elcseszték 🙂
  Én szakmabeli vagyok, ezért szólok.

  Egyébként köszönet az utánajárásért, megint.

 • Czank lászlóné
  Kedves Garbo! A” Porgy és Bess” opera- utána lehet nézni…Különben magam is azt hittem, hogy musical!
 • Garbo
  #Czank Lászlóné
  Ne nyissunk vitát, ha kérhetem.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  Wiki: Porgy and Bess is an English-language opera composed in 1934 by George Gershwin, with a libretto written by DuBose Heyward and Ira Gershwin.

  Az operát külföldön először 1943. május 27-én mutatták be Koppenhágában, a Dán Királyi Operaházban. … 1951-ben a Metropolitan felújította az eredeti változatot, és az operát utazó társulatukkal elvitték Európába is (például a milánói Scala, a bécsi Volksoper, a leningrádi Kultúrpalota). Ezt követően azután több európai operaház is műsorára tűzte.

  A mű szerepel az Operák könyve II. kötetében.

  Garbo, ezek után hogyan próbálnád indokolni a nemoperaságát?

 • Garbo
  Kálmán
  Komolyan meg kell róla győzni, mert más szerepel a Wikiben? 🙂 Klasszikus zenei képzés kellene hozzá. A Fantom is szerepel operakönyvekben néhol, sőt, itt-ott operaházakban játsszák, hovatovább operaénekesek (is) éneklik adott esetben. Sőt, az Opera bemutatta Elton John Billy Elliotját tavaly nyáron, de attól az még nem opera: a játszási hely nem sorol be műfa szerint. Sőt, a szereplők eredeti hivatása sem.

  G. nm szerzett operát, musicalt szerzett, pontosabban jaszzmusicalt. Ezt szokták itt-ott jazzoperának hívni, mert menőbbnek tűnik, de nem az. Egy átmeneti darab, de olyan messze van az operától, mint Makó Jeruzsálemtől.

 • Grza
  Egyrészt nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!!!

  Másrészt meg valahol szomorú hogy még mindig nem fogyott el… 🙁

 • V
  @Grza: szerintem csak az zavarja a nepet hogy nem tudni opera-e. Amint megegyeznek itt a kommentben pikk-pakk el fog fogyni az osszes maradek jegy. Elvegre is zsakbamacskat senki nem szeretne 🙂
 • vbZsolti
  Akár opera, akár musical – mivel (Kiszámoló hatására) már korábban beszereztem a Hungary Card-ot, így erre is beneveztem. Remélem beleférek az első 50-be, az adott dátummal.

  Eddig propagáltam a kiszamolo.hu-t az ismerősök között, lehet hogy ezután nem teszem – ne legyen több az eszkimó:)

  Viccet félretéve: köszi Miklós!!!!

  PS: mikor jön már ki a tananyag digitális verziója?….:)

 • vbZsolti
  Már vissza is igazolták, meg van a két jegyem:)
 • Györgyi
  Ha én ezt tudom…, a múlt héten vettem jegyeket 7500-ért.
  Az operakoncert egyébként azt jelenti, hogy bár leadják a teljes művet, nem teljes díszlettel, színházszerűen megy az előadás, mint ahogyan azt egy operaházban adnák, hanem inkább koncerthez hasonlít.
 • ppp
  Teljesen új Card vásárlóként, már mehetek is a jegyekért,
  SŐT hírlevélben küldtek egy másik ingyenes lehetőséget (pop-soul) előtte lévő hétre.
  Azt meg odaadjuk az alkalmi babysitter húgomnak. 🙂
 • BB
  Ohh de kár, pont elutazunk, de remélem, hogy a jövőben lesznek még ilyen lehetősegek. Az oldal által vettem én is a kártyát, és nagyon jó.