Ingyen biztosítás a Viennától

2014-11-26
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Vienna biztosító nem új a magyar piacon, de most saját nevén is be akar törni a piacra. Ezért komoly reklámhadjáratba kezdett, ennek keretében ingyen biztosítást ad egy évre azoknak, akik regisztrálnak az oldalukon.

A biztosítás csak és kizárólag arra szól, ha MR vagy CT vizsgálatra van szükséged a következő egy évben, akkor a biztosító vállalja annak költségét, így soron kívül elvégzik rajtad a vizsgálatot.

Az akció nem titkolt célja az adatbázis-építés, de mivel vásárolnod nem szükséges, talán érdemes élni lehetőséggel. Apróbetűt nem tartalmaz, a lejárat után sem kell venned semmit.

A sajtóközlemény szövege alant, regisztrálni itt lehet.

"A Vienna Life Biztosító – márkabevezető kampánya keretében – egy évre szóló, ingyenes egészségbiztosítást ad mindenkinek, aki 2014. november 30-ig regisztrál a viennalife.hu oldalon. A biztosítással rendelkezők számára sérülésük, balesetük vagy betegségük esetén, a biztosító ingyenesen megszervezi és – 250 ezer forint összegig – kifizeti az MR, CT vagy PET-CT vizsgálatot. A biztosítás nulla forintos díj ellenében köthető meg, amelyért az ügyfeleknek semmiféle kötelezettséget nem kell vállalniuk.

A PRÉMIUM Egészségpénztár megbízásából a GKI Gazdaságkutató által tavaly elvégzett, a hálapénz-fizetést felmérő kutatás szerint, az emberek 62 százaléka többek között azért ad hálapénzt, hogy hamarabb kapjon ellátást, gyorsabban kerüljön sorra, így megszabaduljon a hónapokig tartó, bizonytalansággal teli várakozás terhétől, és a vizsgálatok mielőbbi elvégzésével, javuljanak a túlélési és gyógyulási esélyei. A társadalombiztosítás által finanszírozott képalkotó diagnosztikai vizsgálatokhoz azonban várólistás rendszerben, a több tízezer várakozó miatt pedig gyakran 2-3 hónap után lehet csak hozzájutni.

Erre a problémára kínál megoldást a Helló biztosítás, amely 2015. november 30-ig egy alkalommal, szakorvosi javaslat alapján elérhetővé teszi a legkorszerűbb képalkotó diagnosztikai eljárást (MRI, CT, PET-CT). Szükség esetén a biztosító – egészségügyi szolgáltató partnereivel – 10 munkanapon belül megszervezi a képalkotó vizsgálatot, és átvállalja annak költségét 250 ezer forintig.

„Márkabevezető kampányunk célja, hogy minél több emberrel megismertessük a Vienna Life Biztosító termékeit és szolgáltatásait, és bővítsük adatbázisunkat az egészségbiztosítást igénylők adataival. Várakozásaink szerint november végéig nagyjából 7-8 ezren igényelnek ingyenesen Helló biztosítást” - ismertette a kampány céljait Vadas-Földvári Anett, a biztosító vezérigazgatója.

Helló biztosítást bármely, 18-60 éves, magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy köthet, aki november 30-ig megadja személyes adatait (nevét, születési dátumát, anyja nevét, e-mail címét és telefonszámát) a viennalife.hu oldalon, majd e-mailben visszaigazolja szándékát. A Helló biztosítás ezt követően, 2014. december 1-jén automatikusan életbe lép, majd egy év elteltével, 2015. november 30-án  automatikusan megszűnik, és nem vált át más biztosításba. A biztosítást igénylőket semmilyen kötelezettség nem terheli, így sem adataik rögzítésekor, sem a biztosításuk megszűnésekor, sem az egészségügyi szolgáltatás igénybevételekor nem kell fizetniük, és a biztosító más termékeit vagy szolgáltatásait sem kötelesek megvásárolni."

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram