3,6%-os bankbetét 12 hónapra vagy 3,75% lekötés nélkül is

2015-05-24
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A BNP Paribas az egyik legnagyobb francia, sőt európai bank, idehaza is már évtizedek óta jelen van, övék többek között a Cetelem bank és a Cardif biztosító is itthon.

Van lehetőség számlát nyitni náluk és ott bankbetétet lekötni, most éppen akár 3,6% kamatot is fizetnek és nem 2 hónapra, mint máshol, hanem egy évre.

Akciós kamatok itt, nem akciós kamatok itt.

A számlanyitás és betételhelyezés online történik annak minden előnyével és nyűgével együtt. Lépésről lépésre itt.

A betéteket a francia OBA védi, 100 ezer euróig.

Ha bankbetétet keresel és félsz a túl kicsi bankoktól és takarékszövetkezetektől, de a 0,8%-os kamat sem hoz tűzbe, amit sok nagy bank kínál, ahogy a két hónapos akciós időszakot is csak rossz viccnek tartod (mert az), akkor érdemes megfontolnod ezt az ajánlatot is.

Sőt, ha már belejöttél, nézd meg a BNP Paribas leányát, a Cetelem Bankot közvetlenül is, ott, 3,75%-ot adnak, ráadásul lekötés nélkül is. Részletek itt: Cetelem takarékszámla.

(Rossz hír, hogy július 20-tól már csak 3,5%-ot fog kamatozni (Hirdetmény), a jó hír, hogy ezt pénzpiaci alap helyett is használhatod, vagy Malacpersely helyett, ha nem csak havi 20 ezret tudsz eltenni.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram