Vodafone Tuti+ díjcsomag

A Vodafone új feltöltőkártyás díjcsomaggal rukkolt elő, melynek lényege, hogy egyrészt naponta maximum 300 forintig (16 percig) számláznak, utána éjfélig már úgymond ingyen beszélsz belföldön.

Másik újdonság, hogy az 1 és 5 GB-os netcsomagok bár csak 30 napig érvényesek továbbra is, de nem veszik el az egyenleg, ha közben újra feltöltöd. Azonban ez a lehetőség csak az eredeti csomag háromszorosáig él, nem korlátlanul. (Vagyis 1 GB-os alapcsomag esetén maximum 3 GB-od lehet egyszerre.)

(Ha most is Tuti csomagod van, az átállás nem automatikus, külön kell igényelned a változtatási szándékodat.)

Ezeket az ajánlatokat a szintén feltöltőkártyás Telekom Domino-val érdemes összehasonlítani. Ott csak 4 GB internetet kapunk annyiért, amennyiért a Vodafone-nál 5 GB-ot, viszont az egy évig minden további feltétel nélkül szabadon felhasználható. (Feltöltés után még tovább is.)

600 Ft-ért pedig vehetünk egy hétig érvényes belföldi 300 perc opciót, vagyis legrosszabb esetben 2640 forintért kapunk havi 1320 percet, amit akár korlátlan csomagnak is hívhatunk az emberek 99%-a esetében.

Nekem a Telekom ajánlata jobbnak tűnik, de ha amúgy is vodafone feltöltőkártyás vagy, érdemes lehet átmenned az új csomagba.

Share

16 hozzászólás

 • Gábor
  Én csak annyit szeretnék elmondani, hogy 2017. június 4-én fizettem elő a 4 gigás internetre a telekomnál. Elvileg egy évig használható.
  Még mindig van 1.4 gigabájt belőle és az alkalmazásban a lejárathoz 2020 január 10-et ír… a legutóbbi feltöltésemhez számított egy évet.
  Szóval ha aktívan töltögetsz az egyenlegedhez, akkor nem jár le kvázi soha.
 • EgyMasikGabor
  Telekomnal az az elöny, hogy a Maraton 4 Gb-s net nemcsak belföldön de az egesz EU-ban 100%-ig lefogyaszthato… 🙂
 • bubuka
  A telenor szokás szerint sehol sincs hasonló ajánlattal. Érdekes módon az mindig le van maradva (a 19 ft is utoljára jelent meg ott). Fontolgatom a váltást, de a digi miatt mindig még kivárok, hátha akkor már oda…
 • bubuka
  Kedves Miklós!

  Erről tudnál mondani valamit?
  origo.hu/gazdasag/20190307-egyeztessen-a-bankjaval-kulonben-iden-nyartol-zarolhatjak-a-szamlajat.html

  Most már mindenki terrorista lett az országban, hogy évente telefon adategyeztetés és most már átutalásokhoz is kell adatot egyeztetni ezentúl?! Tehát akinek feltöltős telefonja van és bankból akar utalni, az máris terrorista gyanús…

 • Domino Pippone
  Sikerült összehasonlítani az almát a körtével, nemkülönben kihagyva a Telenor kártyás csomagjait ebből a “politikailag korrekt” fizetett hirdetésből. A paraszt red (aka Tuti+) lényege, hogy ha beleszaladok a korlátlan beszélgetés élményébe örömömben vagy bánatomban, akkor 300 pénzem bánta azon a napon. Én hétvégenként általában nem telefonálok, máskor is csak keveset, erre tök ideális.
  Az adat csomag mérete és érvényessége egy másik mese. Én 500 megával pingpongozom havonta (be van kapcsolva a wifi), ismerek olyat, akinek ez egy nap. A 4GB egy évre max az autó android egységébe jó, ott is limitált zenehallgatással, persze izlések és pofonok. EU szabályozás szerint az összes magyar szolgáltató csomagja kötelezően EU felhasználható is.
 • Kiszamolo
  Mi a retek van, drága Domino? Remélem legalább te érted mit akartál mondani…

  Segítek értelmezni: szerintem (s ez az én véleményem, nem fizetett hirdetés), jobb 600 forintért “korlátlan” beszélgetés egy hétre, mint 300 forintért egy napra. De ha te másképp gondolod, elfogadjuk.

  Net: az, hogy el lehet használni egy évig, nem azt jelenti, hogy egy évig fel sem lehet tölteni. De hagyjuk is szerintem.

 • Kiszamolo
  Bubuka,

  Csak a szokásos idióta bürokratikus ostobaság.

  Valami unatkozó bürokrata kitalálta, hogy ha még egy papírt aláíratnak mindenkivel, akkor attól lesz kevesebb a pénzmosás.

  Inkább menne el dolgozni a sok ostoba, aki ezeket kitalálja.

 • Copywriter
  Otthon dolgozom, vettünk két korlátlan Telenor mobilinternetet tavaly. 1 hónapja készüléket akartunk cserélni, de csak akkor lehetett volna, ha számlacsomagot váltunk, mert megszűnt a korlátlan mobil internet. Persze nem váltottunk. Múlt héten hívott egy Telenoros ügynök, aki rá akart beszélni a jobb percdíjra, persze a korlátlan mobilinternetnek vége lett volna.

  1 hónapja pedig folyamatosan elmegy az internetem. Nem szakad meg, de nem töltődnek be az oldalak. Egy telefon újraindítás segít rajta, így gondolom a Telenornál van a hiba. Most így akarnak leszoktatni a korlátlan csomagról, hátha eldobom? Baromira unfair hozzáállásnak tartom ezt, ráadásul hogyan bizonyítsam, hogy 1 hónapja szórakoznak velem? A garantált letöltési sebesség megvan, sőt több is, de én egész nap interneten dolgozom több emberrel, nekem kell a stabil net.

 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
  : “egész nap interneten dolgozom több emberrel, nekem kell a stabil net.”

  Akkor neked muszáj vezetékesre előfizetni, a mobilnet nem tudja kielégíteni a követelményeidet.

  Nekem nem ilyen kritikus a felhasználás, így remekül elvagyok a korlátlan mobilnettel havi 2900 Ft-ért. Persze én nem telefonról osztom meg, hanem routerben használom, így a háztartás minden PC-jén és egyéb készülékén (>10 netet használó eszköz) jól megy.

  Sajnos a Telenor megszüntette az adatmegosztót korlátlan nethez, így ma új előfizetőknek a legolcsóbb korlátlan mobilnet havi 4900 Ft-ba kerül.

 • Tuti+
  Mindenki megtalálta a Vodafone honlapján a 600 forintért 300 perc opciót, csak én nem? Már vagy 10 perce keresem, mindenféle extrát megtaláltam, de ezt az egyet nem. 2 forint per perc. Ez a túl jó, hogy igaz legyen kategória, de legyen ennyi, csak legyen róla írásos bizonyíték.
 • headset
  @Tuti+
  “Mindenki megtalálta a Vodafone honlapján a 600 forintért 300 perc opciót, csak én nem? Már vagy 10 perce keresem, mindenféle extrát megtaláltam, de ezt az egyet nem. 2 forint per perc. Ez a túl jó, hogy igaz legyen kategória, de legyen ennyi, csak legyen róla írásos bizonyíték.”

  A 600Ft/300perc/1hét akció, az Telekom Dominó. (Ahogy a cikkből is kiderül.)
  A 9-es ÁSZF mellékletben az 50. kedvezmény.

  Ha megtetszett és van Telekom kompatibilis telefonod, akkor rendelhetsz Dominó Fix kártyát 990 forintért, 80 perc+1GB kezdőegyenleggel. (14-es akció)

 • Tuti+
  @headset: Kösz a tippet! Mondjuk ahogy a bekezdések meg vannak formázva, meg az alapján, hogy az egész cikk alapvetően a Vodafone-ról szól, minimum nem volt egyértelmű, hogy ez a 600/300-as akció T-s. Mindegy ugorjunk. Mindenesetre miért csak most hallok erről az akcióról? A T nem nagyon akarhatja, hogy az emberek használják, tudjanak róla, ha a honlapra ki sem teszik és csak az ÁSZF ír róla, amit nyilván senki nem olvas végig, pláne rendszeresen.
 • Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos
 • miska
  A Telekomos Domino kedvezmenynel figyeljetek arra, hogy lehetoleg a nap vegen éjfélig aktivaljatok be, mert maskulonben az utolso aktiv napon egesz napra aktivnak mondja az app a kedvezmenyt es nem mutatja pontosan ora percre a kedvezmeny veget csak a lejaratot megelozo napon. Ha nem figyelsz akkor mar lejar a kedvezmeny es daralod le a rendelkezesre allo egyenleged abban a hitben hogy meg aktiv a 300 perces kedvezmény pedig mae nem. Minden nap éjfélkor tolti le a napi updatet a SIM kartya a halozatrol az aktivalt szolgáltatásokat illetoen.
 • pifti
  Domino maraton szerintem nagyon korrekt. Ha nem hasznalod el, akkor marad rajta ami megmaradt, nincs olyan hogy 1 ev alatt ha nem hasznalod el, eltunik az evforduloval. Toltesz ra megint, osszeadodik, amikor kell hasznalod, amikor nem nem. Backup-nak tokeletes. A voda ezekkel a marhasagaival eleg nevetseges, de ez a 3 havig max. osszeadod net mar egy lepes a jo iranyba 🙂 A telenor meg (elobb utobb ugyis lorinc barateknal kot ki az a ceg is a cseh vimbiketol aki megvette) ment a kukaba nalam. Vagy 10 ev utan.
 • Feri
  “A Vodafone új feltöltőkártyás díjcsomaggal rukkolt elő, melynek lényege, hogy egyrészt naponta maximum 300 forintig (16 percig) számláznak, utána éjfélig már úgymond ingyen beszélsz belföldön.”

  Továbbá az EU- ban.

  Azonban ha itthon vagy, nem tudsz az Eu-ba telefonálni ingyen. Ez csak akkor igaz, ha külföldön vagy.