Vodafone Tuti+ díjcsomag

2019-03-07
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A Vodafone új feltöltőkártyás díjcsomaggal rukkolt elő, melynek lényege, hogy egyrészt naponta maximum 300 forintig (16 percig) számláznak, utána éjfélig már úgymond ingyen beszélsz belföldön.

Másik újdonság, hogy az 1 és 5 GB-os netcsomagok bár csak 30 napig érvényesek továbbra is, de nem veszik el az egyenleg, ha közben újra feltöltöd. Azonban ez a lehetőség csak az eredeti csomag háromszorosáig él, nem korlátlanul. (Vagyis 1 GB-os alapcsomag esetén maximum 3 GB-od lehet egyszerre.)

(Ha most is Tuti csomagod van, az átállás nem automatikus, külön kell igényelned a változtatási szándékodat.)

Ezeket az ajánlatokat a szintén feltöltőkártyás Telekom Domino-val érdemes összehasonlítani. Ott csak 4 GB internetet kapunk annyiért, amennyiért a Vodafone-nál 5 GB-ot, viszont az egy évig minden további feltétel nélkül szabadon felhasználható. (Feltöltés után még tovább is.)

600 Ft-ért pedig vehetünk egy hétig érvényes belföldi 300 perc opciót, vagyis legrosszabb esetben 2640 forintért kapunk havi 1320 percet, amit akár korlátlan csomagnak is hívhatunk az emberek 99%-a esetében.

Nekem a Telekom ajánlata jobbnak tűnik, de ha amúgy is vodafone feltöltőkártyás vagy, érdemes lehet átmenned az új csomagba.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram