50 cent féltett titka

2016-03-13
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

A híres rapper, 50 cent a többi hasonló előadóművészhez hasonlóan évek óta fürdik a pénzben. Legalábbis erről tanúskodnak a twitteren, instagramon, facebookon és egyéb helyeken megjelenő fotói.

Pénzkötegek, vastag aranyláncok és minden, ami kell a menő és sikeres rapper imázsához.

50cent

Az anyagilag sikeres rapper imázst kicsit árnyalja, hogy pár hónapja 50 cent magáncsődbe menekült, vagyis állítása szerint nem tudja fizetni az adósságait. (Persze nem ő az egyetlen.)

Mivel a magáncsőd után is folytatta a hasonló képek posztolását, a bíróságon kellett felelnie, miszerint a bíróság felé és a közönség felé sugalmazott anyagi állapota nincs összhangban, ezért csődbűntettel vádolják, mert eltitkolt vagyona van.

A védekezésében előadta, miszerint a képeken csak kamu pénz és arany van, amit te is vehetsz bármikor az ebayen fillérekért (műpénz, hamis aranyérmék és aranyrudak) és ez csak az előadói karrierének felépítését szolgálja.

Legközelebb ha hasonló képet látsz, jusson eszedbe, hogy ilyen gazdagságot te is vehetsz magadnak pár ezer forintért az ebayről. 🙂

(Meg az is jusson eszedbe, mennyit is kerestek ezek az énekesek a sok platinalemezükkel és mégis sikerült csődbe menniük pár év alatt, hála az érett, megfontolt pénzügyi szemléletüknek.)

Previous Post
Ne játssz vele

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram