Greengo akció

Reklámban jött szembe, hogy a Greengo most néhány hétig elengedi a 4.900 Ft-os regisztrációs díjat és még 30 percet is kapsz ajándékba. Ha eddig csak a belépési díj tartott vissza, most ingyen regisztrálhatsz. Részletek a weboldalon.

Továbbra is van lehetőség napi bérlésre is, amire vigyázz, hogy a MOL Limoval ellentétben itt nem 24 óra a napi bérlés időpontja, hanem éjféltől éjfélig tart a nap.

MOL Limo autóbérlés hosszabb távra

Share

7 hozzászólás

 • Sanyi
  A referer ajándék 15/30 perc ebben a promóban is van? Ha igen, akkor adj refer kódot (vagy valaki akit érint)
 • Norbi
  No akkor. 🙂 Ingyen 30 perc ajánlókód: mxgt390bdn
 • Gergő
  A sharenow meg féláron van ezen a hétvégén.
 • amaszat
  Csak kíváncsiságból kérdezem -és sajnos mostanában nem aktuális- hogy egy reptér-Astoria mennyiből áll meg hozzávetőlegesen?
 • Csaba
  önmagában a regisztrációért jár 30 bónusz perc
  emellett ha megadunk ajánlói kódot, akkor 1 órányi ingyen utazás jár (most regeltem én is)
  ajánlói kód: zktnqtzdda
 • greengo kód
  itt az én kódom is akkor már 🙂
  b7dh3w1xu5

  Köszi a tippet egyébként, eddig a regdíj miatt nem regisztráltam, mol limot használtam csak, mert ott a regdíj leautózható volt (mekkora marketing baki ez a greengotol..) de így már greengot is tudom használni, ami azért jó, mert ha az egyik cégnek épp nincs a közelben kocsija, akkor a másikkal megyek.

 • Isti
  Irok en is par kodot, es a hozzajuk kapcsolo kedvezmenyt – hatha valakinek hasznos lehet

  MOL Limo: Regisztracio utan 7900 HUF kredit, elso utazas utan plusz 1000 HUF: ZWWUHGMH

  Lime: Ingyenes feloldas: R4XMP7N

  Greengo: regisztracio utan ingyenes 30 perc vezetes: ag97pmc08l

Vélemény, hozzászólás?

A megadott név fog megjelenni, ezért érdemes nem a valódi nevedet megadni a hozzászóláshoz.

A hozzászólás előzetes moderáció után fog megjelenni.

A hozzászólás párbeszédre van kitalálva és nem monologizálásra. Ezért fogalmazd meg úgy a mondanivalód, hogy beleférjen egyszerre egy hozzászólásba. Senki nem akar téged olvasni 15 hozzászóláson keresztül (rajtad kívül természetesen). Ha cikket szeretnél írni, ajánlom valamelyik ingyenes blog oldalt, azok valók ilyenre.

Minden hozzászólótól elvárjuk a minimális tiszteletet mások felé. Akiknek ez (még) nem megy, azoknak felesleges fáradnia a gépeléssel. Beszélj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled beszéljenek. Ennyire egyszerű eldöntened, megfelelsz-e ennek a feltételnek.

A hozzászólás nem alanyi jog, hanem egy lehetőség, ha olyat tudsz mondani, ami mások számára hasznos és építő. Köszönjük a megértést.

(Elnézést kérek mindenkitől, a fentiekért, sajnos a félreértések miatt kénytelen voltam leírni ezeket. Természetesen a te hozzászólásodat is szeretettel várjuk.)

Figyelem: FIREFOX böngészővel gondod lehet a hozzászólás elküldésével. Használj másik böngészőt a hozzászóláshoz, amíg ki nem javítják a hibát.

 karakter még felhasználható

A hozzászólás elküldésével hozzájárulsz, hogy az IP címed technikai okokból tárolva legyen. Ha ezt nem szeretnéd, ne küldd el a hozzászólást. Kérésre a hozzászólást töröljük az IP címeddel együtt.