Újra itt a szakdolgozat szezonja

2021-04-29
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Befutott az első kérés a szakdolgozatokkal kapcsolatban.

Aki szakmabeli, segítsen Lorettának a kérdőív kitöltésével.

Itt a szakdolgozat-írás szezonja

Következzen az ő levele a kérdőív linkjével:

A BGE egyik számviteli mesterképzést taposó hallgatója vagyok és a szakdolgozatom megírásánál járok. Egy olyan területen kezdtem meg a kutatásom, ahol számviteli szakembereket, számviteli területen dolgozókat kellene elérnem. Olyan merész ötletem támadt, hogy az Ön segítségét is kérem, hiszen úgy vélem az Ön olvasói között jó néhány olyan ember akad, aki segítheti a kutatási munkám eredményességét.

A témám a Lean Accountinghoz kapcsolódik, egész pontosan a lean számviteli folyamatokban való megjelenésének gyakorlatát kutatom.
Sajnos a saját kapcsolati hálóm nem bizonyult elégségesnek a megfelelő mintaszám eléréséhez, illetve alacsony hajlandóságot is mutat a közösségi oldalakon meghirdetett csoportok közönsége.

Az előzőekben leírtaknál fogva, érdeklődnék, hogy nem kérek-e túl sokat Öntől, ha megkérném, hogy jelenítse meg egy napi bejegyzésében a kérdőívem linkjét a kiszamolo.hu-n?

Számomra ez óriási segítség lenne, hiszen jó eséllyel a megfelelő célközönség válaszaival el tudnám érni a gyűjteni kívánt mintát és megkezdhetném a kutatás kiértékelését.
Kérdőív linkje:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSes-guQ_aFrOGudqG2jBLsyA8ldlNdGOh3Tu7CCcQGh14y43w/viewform

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram