Gyorsjelentés az állampapír-frontról

2012-01-23
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Pár napja írtam nektek, hogy a 2013/I és 2013/J prémium állampapírok (infláció plusz 3% kamatozással) idén csak 6,7-7,2% kamatot fognak fizetni, ezért el kell őket adni a kamatfordulón 100%-os áron és venni kell helyette 2015/J állampapírt infláció plusz 5% (jelenleg 9,2%) kamattal.

Nos, ma benn voltam, ezt eljátszani. Ha azt írtam, hogy a múltkor sokan voltak, akkor nem tudom, a mai állapotról mit mondhatnék: a múltkori 56 helyett több, mint 200-an voltak előttem, pár perc híján 5 óra alatt végeztem. Úgyhogy készülj fel, ha most akarsz menni.

De ami a fontosabb: nem biztos, hogy két nap múlva is tudsz még venni 2015/J-t, ugyanis csak 50 milliárdért bocsátottak ki és úgy néz ki a helyzet, hogy addigra elfogy, hacsak nem ad ki megint az Adósságkezelő Központ. Én is csak úgy tudtam megbízást adni, hogy lehet, hogy nem is kapok ilyen papírt.

Úgyhogy informálódj a helyzetről, ha be akarsz vásárolni ebből a kötvényből.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram