Kamatstop a hitelekre

2021-12-22
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Nem akarom minősíteni a dolgot, ezért csak maga a tény: Orbán Viktor ma bejelentette, hogy az infláció miatt nőttek a hitelek kamatai, ezért a kormány újra megvédi a felelőtlen adósokat is, akik svájci frank után háromhónapos kamatperiodúsú hitelt vettek fel, mert az volt a legolcsóbb. Hiába mondták nekik, hogy ha egyszer elindulnak felfelé a kamatok, akkor lehet, hogy ráfizetnek.

Mostantól fél évig nem emelkedhetnek a jelzáloghitelek kamatai, az október végi kamatokon kell tovább fizetni a lakáshiteleket. Ez a kormány kalkulációi szerint 30 milliárd forintjába fog kerülni a bankoknak.

Mert úriember vagyok, csak annyit tennék hozzá, hogy nem, nem az infláció miatt nőttek a hitelek kamatai. A hitelek kamatai a kamatemelések miatt nőttek.

Previous Post
Nap képe 12.22

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram