Megvette a Citibank lakossági ügyfél-állományát az Erste Bank

Megállapodott a Citibank és az Erste Bank, hogy ez utóbbi átveszi a Citi teljes lakossági ügyfél-állományát. Ez téged érinteni fog, de leghamarabb egy éven belül, addig semmi nem történik.

Olvasd el a lakossági kérdezz-feleleket itt.

Szerintem a következő egy évben felesleges bármit is csinálni, a nyár közepe felé, ha már ismered az új kondíciókat (már ha lesz változás), szét tudsz nézni a piacon.

Share

3 hozzászólás

  • kridli
    offtopic: hogyhogy mostanában bizonyos post-ok hamarabb kikerülnek a reblog (korábbi postr) oldalra? Csak onnan látom, hogy még régről az is benne van az rss olvasómban.
  • Morzsi
    Az Axáról lehet valamit tudni?
  • GB
    Hamarosan aktuális lesz a dolog, mert az imént felkeresett egy kedves hölgy az Erste Banktól telefonon, és az Erste Jokert ajánlotta, de nagyon (akciós havidj 290 ft, 1x 5000 ft jóváirás, nincs kezdeti kártyadij). Azt állitja nem tudta, hogy Citilife-om van és csak az LTP miatt keres (“kiemelt ügyfél lettem, mert fizetem rendesen” – wtf? :)) Szóval elvileg jövő januárban kezdi átvenni az Erste a Citis ügyfeleket igy a hitelkártyám is átkerül hozzájuk. Az ilyen akviziciót követően mire számitsak? Jelenleg egy olyan speckó promóciós szerződésem már évek óta amiben nincs havidij, éves kártyadij. Vajon hasonló kondiciókkal majd vesznek át? Mert akkor kivárom… Remélem, hogy nem járok “rosszabbul” az átvétellel. Erről esetleg egy minicikk valamikor a közeljövőben? 🙂