Melyik bankbetétet válasszam?

2012-04-19
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Már volt olyan terv a blogon, hogy folyamatosan figyeljük az akciós bankbetéteket, hogy mindig könnyen tudjatok választani, amikor új helyet kell keresnetek a lejáró pénzeteknek.

Ez a kezdeményezés elhalt, mivel túlságosan munkaigényes lett volna. A neten találhatóak bankbetét választó oldalak, de ezekkel két gond szokott lenni: vagy nem frissítik rendesen (pont azért, mert nagy munka), vagy agyon vannak komplikálva, mint például a PSZAF oldala, ahol minden falusi takarékszövetkezet minden használhatatlan betétje is fenn van és képtelenség megtalálni azt a pár igazán jó ajánlatot, ami neked is elérhető és megfelelő is.

Örömmel jelentem, pár hete elindult a bankmonitor.hu, ahol pár kattintással és beállítással (futamidő, összeg, lekötés típusa) azonnal kiadja a 10 legnagyobb bank legjobb ajánlatait, ami a betéti piac 93%-át lefedi.

A listában zöld-piros pöttyel jelölve azonnal látjuk, hogy van-e valami különleges feltétele az akciós kamatnak (új pénz, aktív számlahasználat, stb.), sőt az idő előtti feltőrésre járó kamatokról is kapunk megjegyzést, a konkrét termékre kattintva pedig a részletek is olvashatóak.

Az oldal minden reggel frissül, ezért mindig az aktuális ajánlatot látjátok.

A megtakarítási számlát kiválasztva a Malacperselyhez hasonló számlákat találjátok, az oldal azt is kiszámolja előzékenyen, hogy mennyi lesz a pénzed X idő múlva, ha egy általad beírt összeget elteszel.

A TBSZ számlát választva értelemszerűen a TBSZ számlák aktuális kínálatát látjátok.

Még nagyobb örömmel jelentem, az oldal fejlesztésében én is részt veszek és még számos új ficsör is elérhető lesz a bankbetéteken kívül, de erről majd a maga idejében.

Addig is használjátok az oldalt és a kommentekben pedig írjátok le a véleményeteket az oldalról, milyen használni, mennyire egyértelmű, mit csinálnátok másként.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram