Patika pénztári akció újra

Már tavaly is írtam róla, hogy november hónapban a Patika Egészségpénztár az összes befizetésből maximum 846 Ft-ot von le. (Azonban arra vigyázz, hogy ez nem mentesít a havi kötelező minimumbefizetésektől, annak még van további költsége egész évben, ha nem is sok.)

Ez akkor jó, ha ki akarod használni az évi 150 ezer forintos adóvisszatérítést még az idén és erre számodra alkalmas az egészségpénztár. (Ezt a 150 ezret három helyről kaphatod vissza: egészségpénztár, önsegélyező pénztár és önkéntes nyugdíjpénztár)

Ha gyereked született vagy születik, szerintem jobban jársz az önsegélyező pénztárral, ha ez nem áll fenn, jó választás lehet az egészségpénztár is.

Mind az önsegélyező pénztárban, mind az egészségpénztárban le is lehet kötni két évre további 10% adóvisszatérítésért. Bővebben itt.

Az akció részletei itt.

Share

11 hozzászólás

 • SimonTemplar
  A Patika csoport prémium pénztáránál, az Új Pillérnél gyakorlatilag ugyanilyen akció van, csak ott még kevesebbet vonnak le, de a különbség minimális az Új Pillér javára.
 • mzsombor
  Van hír arról, hogy hogy áll az egyesület? Önsegélyezőre váltanék még idén egészségpénztárból, gondoltam megvárom az alapítást és a kedvezményket, de sajnos lassan vége az évnek.
 • Kártékony
  Tud nekem segíteni valaki abban, hogy a KATA-s egyéni vállalkozó jogosult-e a 150e Ft adóvisszatérítésre bármilyen formában?
 • 3r0ll
  Az egészségpénztár nem tagja a Bevának (lásd Honvéd Ep.). Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze pénzügyi tanácsadóját…
 • Kiszamolo
  Kártékony nem, mert nem fizetsz szja-t.
 • Kártékony
  Kiszámoló: Köszönöm. Sajnálom, de talán jobb ez így. 🙂
 • kata
  mi a véleményed az óvodai gyerekbiztositásokról érdemes e kötni kicsit elavultak már tisztelettel
 • kridli
  gyerekre semmi értelme semmilyen balesetbiztosítást kötni.
 • Janos82
  :

  mit szeretnel elerni a biztositassal?

  Amugy gyerekre en se kotnek, maximum olyan biztositast, ami az orvosi/rehabilitacios koltsegeket fizeti, ha tortenne valami a gyerekkel. Egyszeru balesetbiztositasnak sincs sok ertelme ( ad X ezer ft-ot, ha eltori a kezet? Valoszinuleg jobban jarsz, ha ezt a penzt te adod oda a gyereknek a biztosito helyett). Gyermek halalara meg azert nem kotnek, mert azt a penzt nem akarnam megkapni.

 • MoneyPenny
  FIGYELEM!
  A hirdetés nem szól arról, hogy a munkáltató által befizetett díj is beszámít-e a novemberi befizetésbe.
  Számlámon azt látom, hogy november 2-án nagyobb összeget beutaltam egyénileg, és levonták a hirdetésnek megfelelő díjat.
  November 6-án a munkáltatóm beutalta az októberi tagdíjat, és ebből is levonták a szokásos tagdíjat.

  Ügyfélszolg tájékoztatása szerint azért, mert októberre vonatkozott a tagdíj.
  December 5-én a munkáltatói beutalásból, a novemberi tagdíjból szintén le fogják vonni a működési ktg-et, mert már lejár az akció!
  Ügyfélszolg-os azt ígérte, hogy jelzi a vezetésnek, hogy ilyen módon pontatlan a hirdetés.

 • MoneyPenny
  Javítom magam:
  Nem minden hirdetése egyértelmű!

  patikapenztar.hu/hirlevel/1510/hirlevel.htm#hir1
  Ez a hírlevele egyértelműen leírja, hogy a céges befizetésre is érvényes.
  Csak éppen nem így jártak el, mivel a céges 11.06-i befizetésen az októberi tagdíj van megjelölve vonatkozási időszakként.