Patika pénztári akció újra

2015-10-27
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Már tavaly is írtam róla, hogy november hónapban a Patika Egészségpénztár az összes befizetésből maximum 846 Ft-ot von le. (Azonban arra vigyázz, hogy ez nem mentesít a havi kötelező minimumbefizetésektől, annak még van további költsége egész évben, ha nem is sok.)

Ez akkor jó, ha ki akarod használni az évi 150 ezer forintos adóvisszatérítést még az idén és erre számodra alkalmas az egészségpénztár. (Ezt a 150 ezret három helyről kaphatod vissza: egészségpénztár, önsegélyező pénztár és önkéntes nyugdíjpénztár)

Ha gyereked született vagy születik, szerintem jobban jársz az önsegélyező pénztárral, ha ez nem áll fenn, jó választás lehet az egészségpénztár is.

Mind az önsegélyező pénztárban, mind az egészségpénztárban le is lehet kötni két évre további 10% adóvisszatérítésért. Bővebben itt.

Az akció részletei itt.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram