Programozó kerestetik

2014-12-17
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Szeretnék az oldalra kalkulátorokat.

Egyrészt annuitás, kamatos kamat, hitelkártya tartozás, stb. kalkulátorokat, illetve deviza, aranyár kalkulátort, ami mondjuk a yahoo adatait használja fel.

Másrészt szeretném igényesebben megcsináltatni az eddigi kalkulátorokat és egy helyre gyűjteni. (Mennyibe kerül az autód valójában, saját lakás vagy bérlés és a hasonlókat.)

A feladat programozás része nem egy nagy kaland (leginkább egy-egy excel függvény használata, vagy egy meglévő excel fájl feldolgozása), inkább a kulturált design, a blogmotorba való beillesztés és a könnyű használhatóság ami kihívás lehet. (Be kell tudnod szervesen illeszteni az oldalba a kalkulátorok linkjeit, amik megnyitva egy ablakban felugorva válnának használhatóvá.)

Természetesen nem ingyen kérem. Vagy ha az neked jobb, beleírjuk linkkel, hogy ki készítette. Mivel várhatóan több tízezren látják-használják majd havonta, komoly reklámértéke lenne.

Írj mailt a kiszamolo kukac gmail pont com-ra, ha lehet referenciákkal és egy nagyjából árelképzeléssel. (Persze tudom, ez a legnehezebb, hiszen a pontos munka nem ismert.)

 

 

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram