Te hogyan szervezed a nyaralásod?

2018-01-08
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Tamás kérte, hogy írjak egy friss cikket, hogyan érdemes költséghatékonyan megszervezni a nyaralását. Én nem vagyok nagy spíler ezen a területen, mi ultra last minute-tel szoktunk menni a bevált helyekre a bevált irodákkal, kihasználva, hogy magamnak osztom be az időmet és nem kell az év elején eldöntenem, mikor megyek nyaralni.

(Már próbáltam magam is megszervezni, de az ultra last minute árakat nem tudtam überelni saját szervezéssel. Ahová charter gépekkel mennek az irodák és egész szállodákat kibérelnek egész szezonra, annál nehéz jobb árakat kapni saját szervezésben.)

Ezért a legegyszerűbb, ha ti mondjátok meg, hogyan oldjátok meg az olcsó nyaralásotokat. Bécsből indultok? Debrecenből? Ausztriában fizetitek be a nyaralásotokat? Müncheni reptérről mentek a reptéri last minute-tel, előre nem ismert úti cél felé? Mindent magatoknak intéztek a booking.com-on? Utazó majom?

Segítsetek Tamásnak, nektek milyen trükkjeitek vannak a minél olcsóbb nyaraláshoz?

(A szokásos és felesleges komment-cunamik elkerülése érdekében nem mindenki a hegyekben szeret nyaralni, nem is sziklákat mászva, vagy a tengerparton, esetleg múzeumokat látogatva egész nap, városról-városra járva. Úgyhogy ne azt akarjuk eldönteni, kinek hogy kellene nyaralnia, hanem írd le, ha tudsz segíteni, hogy te hogyan nyaralsz és hogyan hozod ki a lehető legolcsóbban. Előre is köszönjük az információkat.)

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram