Változás a KBC Equitasnál

2023-10-18
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Aki KBC ügyfél, mostanra valószínűleg megkapta az e-mailt, hogy a cseh Patria Finance magyarországi fióktelepe veszi át a KBC ügyfeleit január elsejétől. A nevük K&H Értékpapírra fog változni.

Lesz majd dolgod vele, mert a KBC mostani weboldala helyett egy új oldalon tudsz majd kereskedni, az összes agymenést, felmérést, befektetői kérdőívet és minden mást újra ki kell majd töltened.

Változnak a díjak is, a megbízási díjak forgalomtól függően 0,34-0,24% között lesznek, jellemzően 7-11 eurós minimumdíj mellett.

Fontos, hogy a számlaszámok is megváltoznak, év vége után már ne használd a mostani számlaszámokat.

Az idei adóigazolásokat a mostani helyről fogod tudni letölteni, ott keresd majd őket. Május 31-én megszűnik a mostani weboldal, addig tölts le minden igazolást, ami kellhet a következő években.

A Patria Finance tavalyi mérlegét és eredményét itt találjátok, cseh nyelven. (Tis Kč jelentése ezer korona. Egy cseh korona 15,6 forint.)

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram