Terrorcselekmények Európában

2024-09-18
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Nyakunkon a világvége, jönnek a migránsok, felrobbantanak minket és minden templomból mecset lesz, ideje fellázadnunk a muszlim elnyomás ellen.

Már ki sem lehet mozdulni otthonról, bármikor felrobbant bennünket egy muszlim őrült. Csak otthon tudunk rettegni a sötétben és nagyívben kerülni kell a nogo zónákat. Amerikában már egyenesen megeszik a migránsok a háziállatokat, Trump is megmondta.

Ha valaki gyűlölködni akar és el akar hinni dolgokat, azokat nem lehet meggyőzni a tényekkel. Az értelmesebb embereknek viszont hasznosak lehetnek a tények, ezért összegyűjtöttem párat.

Ha hiszed, ha nem, alig történik terrorcselekmény Európában. A hetvenes-nyolcvanas évekhez képest szinte nincs is.

S szintén hihetetlen, de több halálos áldozatot követelnek a terrorcselekmények keleten, mint nyugaton.

Csak hogy biztos jól értsd a grafikont, nézd meg a halálos áldozatokkal járó támadások számát évente a hetvenes években és a tizes években. (A kelet-európai terrorcselekmények zöme a Balkánon és Oroszországban, illetve Ukrajnában voltak.)

2019 és 2021 között 29 terrortámadást tartanak nyilván, ami iszlamista vagy jobboldali (náci) terrortámadás volt az Unió egészében. Mindezidő alatt érzésre 800 ember halhatott meg zárlatos karácsonyfaizzók miatt, autóbalesetben pedig 21 ezer ember halt meg csak 2022-ben.

Tehát csak nagyságrendileg, cirka hatvanezer halálos közlekedési balesetre jutott 29 terrortámadás három év alatt. A gyorshajtók és a részeg sofőrök kb. háromezerszer annyi áldozatot követeltek, mint a terroristák ugyanannyi idő alatt.

1970 óta itt történtek terrorcselekmények:

Nahát, Baszkföld, Észak-Írország, Korzika és a Balkán a gócpont, nacionalista-szeparatista terrorcselekmények voltak zömében.

Vajon hány terrorcselekményt követnek el az Unióban iszlám fanatikusok és mennyit jobboldali, baloldali, nacionalista, szeparatista echte európai gyilkosok?

Ha nem sikerülne értelmezni az ábrát, az a kicsi zöld pötty a jobb felső sarokban az iszlám terrortámadások száma az Unió területén 2010 és 2021 között. Az összes többit "fehérbőrű, keresztény, tiszta etnikumú, nacionalista érzelmű" pszichopaták követték el.

2023-ban 16 terrortámadás volt, ebből kettő(!!!) volt iszlamista támadás, a többi jobboldali, baloldali, anarchista és egyéb terrorcselekmény volt.

Ha egy elmebeteg német vagy drogos svájci elkezd késelni a vonaton, esetleg nekivezeti az utasszállító repülőgépet szándékosan egy hegynek, akkor egy beteg ember beteg cselekedete volt. Ha ugyanezt teszi egy szintén elmebeteg szír vagy marokkói drogos, akkor az már terrorcselekmény, mert közben azt kiabálta, hogy Allahu Akbar.

Ha egy zenei fesztiválon a helyi németek leitatnak vagy bedrogoznak sok fiatal lányt és megerőszakolják őket, az nem hír. Ez sajnos minden fesztiválon sok emberrel megtörténik. Ha az egyik közülük arab volt, garantált, hogy legalább három hétig címlapsztori lesz.

Az, hogy évente 16 terrortámadás történik (ebből csak kettő iszlamista), miközben fegyvert venni, de különösen egy konyhakést nem egy nagy tudomány, ahogy robbanóanyagot is könnyű keverni annak, aki nagyon akar, de egy autót aztán tényleg bármelyik hülye bele tud vezetni a tömegbe, éppen azt mutatja, hogy sokak fejében nagyon félre vannak menve a dolgok.

25 millió muszlim él az Unió területén. Ez a 25 millió muszlim 2, azaz kettő terrorcselekményt követett el 2023-ban. Ez azt jelenti, hogy 0,000008 százalékuk vált terroristává. Nem érzed úgy, hogy egy kicsit nevetséges azt szajkóznod, hogy minden muszlim terrorista és meg kell fékezni őket, mielőtt még mind meghalunk terrorcselekményben? (Csak zárójelben, az Unió 4,9%-a muszlim, ha ez a 4,9% képes leigázni a maradék 95,1%-ot, akkor az Unió megérett a pusztulásra. De szerencsére nem képes és nem is akarja, bármit is állítsanak a nácik vagy a magyar közmédia.)

Olyan ez, mint amikor lezuhan valahol egy repülő, évente háromszor. Az emberek nem azt mondják, hogy az évi 38,9 millió járatból csak három zuhant le, mennyire biztonságos, hanem ne ülj repülőre, mert garantáltan meghalsz.

A hozzászólásokat fájó szívvel lezárom, mert sajnos sok ember annyira zsigeri módon áll a kérdéshez, hogy még a tények sem zökkentik ki őket a sötét ködből. Ha érdekel a téma, a Google a barátod, keress rá a terrorcselekmények számára az Unió területén.

Hozzászólások:

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram