A tegnapi találkozóról

Amint tudjátok, tegnap este történelmi pillanatok voltak, megtartottuk a második blogtalálkozónkat.

Gondban voltam, hogy mekkora termet béreljek, végül egy 45 fős terem mellett döntöttem. Jó választásnak bizonyult, összesen talán egy vagy két szék híján tele volt a terem.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött és jelenlétével emelte a találkozó értékét.

Külön szeretném megköszönni Berajlanynak és Benőkének, hogy a hátam mögött összeszövetkeztek és elláttak minket pogival, süteménnyel és innivalóval, még a poharakról és a szalvétákról sem feledkeztek meg.

Az önkéntes hozzájárulásokból összejött a bérleti díj, sőt, még egy kicsi maradt is, így a következő találkozókat is meg tudjuk szervezni majd ugyanezen az alapon.

Jöttek vidékről is, ami megtiszteltetés a számomra, hogy valaki ezért képes utazni hosszú órákat.

Mivel szándékosan nem jelöltem ki témát, hogy mindenki azt kérdezhesse, ami aktuálisan érdekli, ezért aztán volt szó sok mindenről a monetáris politikától a bankok mérlegéig. Ennek volt egy olyan hátránya, hogy semmiben nem mélyedtünk el, lehet, hogy majd lesznek olyan találkozók, ahol egy adott téma mellett haladunk, bár az akkor már sokkal inkább oktatás lesz, mint kötetlen beszélgetés.

Kilenckor sajnos lejárt a terembérlet, ezért félbe kellett szakítanunk az összejövetelt.

Én élveztem a találkozót, remélem, azért egy kicsit legalább ti is. 🙂

Ha megint lesz rá igény, majd szervezünk egy új találkozót, ha erről lemaradtál, majd ott bepótolod.

Share

9 hozzászólás

 • timetowakeup
  Szuper volt köszönjük, talán legközelebb, lehetne hogy írásban begyűjtesz kérdéseket, és amely témában érkezik a legtöbb kérdés, arról beszélsz.
 • nnk
  szerintem nagyon jó volt ez igy elsőre.
 • timetowakeup
  Azért lenne átfedés a témák között…. .-)))))
 • Berajlany
  Ha 50 kérdést kapsz, az egyúttal felhatalmazást jelent arra, hogy magad válaszd ki azt a hármat, amivel aztán foglalkozni fogsz.
 • Berajlany
  Nem szabad elsőre túl magasra tenni a lécet, mert aztán másodszorra nehéz lesz megugrani. Jó volt ez így, ahogy volt.
 • LetLoveRule
  Jó volt a meeting – köszi a szervezést!
 • hanga
  Én is köszönöm a szervezést.
  Azt már észrevettük, hogy a találkozó szülinapi zsúr is volt egyben? A http://kiszamolo.blog.hu/-n 2011. február 2-án jelent meg az első post. 🙂
 • Sanders
  10 éve élek aktívan netes világot, de ez volt az első ilyen, hogy elmegyek blog találkozóra! Nemrégen olvasom a blogot, úgyhogy csak ültem és figyeltem mik zajlanak! Gratula az estéhez, szerintem nagyon jó volt!
 • HCsilla
  Szia Kiszámoló!

  Téged hol lehet elérni? Sok érdekeset írsz, és ezt a fajta vonulatot, amit képviselsz nagyon jól el tudnám képzelni a mi kis laza együttműködésünkben, a PIQ-koalícióban.

  Légyszi, írj az info kukac piq-koalicio pont hu emailcímre, vegyük fel egymással a kapcsolatot. A PIQ-koalícióról pedig a http://piq-koalicio.hu oldalon találsz ezt-azt. (Még belendülés időszakában vagyunk, de amit csináltunk, az már elég volt ahhoz, hogy felkeltsük az ÁSZ figyelmét…:)))

  Előre is köszi, várom a jelentkezésedet!

  Üdv:

  Himer Csilla
  pénzügyi nevelő
  pénzügyi coach

  U.I.: A koalícióban résztvevők egyike sem pénzügyi tanácsadó. Tudom, erre kényes vagy, úgyhogy ezt a közlést megnyugtatásnak szántam… :)))