Az évtized találmánya?

2016-10-04
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Vannak pofonegyszerű dolgok, amikre az ember a fejére csap, hogy nem jutott még soha senkinek eszébe megalkotni ezt a nagyszerű találmányt.

Mást ne mondjak, hamarabb járt az ember a Holdon, mintsem rájött volna, hogy könnyebb cipelni az utazóbőröndöt, ha teszek alá két kereket, amin tud gurulni.

A kor előrehaladtával sajnos nekem is romlik a szemem, de még messze nem annyira rossz, hogy szemüveget kelljen felvennem.

Azonban a bolhapiszok méretű betűket már nem látom, amikkel például a termékekre ráírják, hogy mi van benne. (Mert fontos, hogy mind a 22 nyelven ráférjen a mondanivaló, az már kevésbé, hogy el is lehessen olvasni.)

Ezért törtem a fejem, mi lenne a megoldás.

A nagyító, mi más. De nem fogok cipelni egy nyeles nagyítót és biztos, hogy nem lesz nálam pont akkor, amikor kelleni fog.

És akkor rátaláltam erre az ebay-en (link):

nagyito

Ez kérem egy bankkártya méretű, de annál sokkal vékonyabb műanyag nagyítólap, ami gond nélkül belefér minden pénztárcába és mindig nálad van, akár otthon vagy, akár a boltban. Nem tudod elhagyni és nem tudod otthon felejteni.

A háromszoros nagyítása nekem pont elég, nincs többé túl apró betű, mindent el tudok olvasni. Kipróbáltam, remekül működik.

Az ára? Nos, öt darabot házhoz hoztak kemény 206 forintért. A kártyák egyenként fóliázottak, így nem fognak összekarcolódni sem. A következő pár évre megoldódott az ilyen irányú problémám.

Ha te is hasonló cipőben jársz, melegen ajánlom neked is.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram