Curve pénzküldés bárkinek

2020-01-22
Oszd meg ismerőseiddel a cikket: 

Volt már szó a blogon a Curve nyújtotta lehetőségekről.:

Curve kártya tudnivalók

Most István küldött egy levelet egy új pénzküldési szolgáltatásukról, nem kell más hozzá, mint a fogadónak legyen bankkártyája:

Nem láttam még hírt róla a kiszámolón, de hátha valakit érdekelne:

A curve pár héttel ezelőtt bevezette a "send" szolgáltatást, amivel bárkinek illeték nélkül küldhetünk pénzt a világ minden pontjára (feltéve ha rendelkezik bankkártyával).

Ha a fogadó curve felhasználó, akkor a kontaktok közül kiválaszthatjuk, ő az alkalmazáson belül kap értesítést arról, hogy pénzt akarunk neki küldeni és kiválaszthatja, hogy melyik bankkártyája mögött álló számlaszámra érkezzen a pénz.

Ha nem curve felhasználó, akkor az alkalmazás egy linket generál amit el kell neki küldeni. A linken a fogadónak meg adnia a bankkártya adatait

A küldő oldalán a küldés bankkártyás fizetésként jelentkezik a fogadó félnél pedig visszatérítésként jelenik meg kb. 2-3 nap alatt. Gondolom - de ez csak tipp - azt a lehetőséget használja ki a curve, hogy egy vásárlás értékét nem csak a vásárlás során használt bankkártyára lehet visszatéríteni.

Kipróbáltam, működik, hátha valakinek hasznos lesz. Hivatalos fizetésre nyilván nem alkalmas, illetve ha nem ismered jól a fogadót akkor el tudom képzelni, hogy nem akarja majd megadni a bankkártyaszámát. Napi limit van, ez 500 GBP-nak megfelelő deviza. Másik megkötés, hogy saját magadnak nem utalhatsz így.

Ha nem tudod, mi az a Curve, kattints a cikk elején lévő bejegyzésre.

Köszönjük a hírt.

Cikkgyűjtemény
Új vagy az oldalon? A gombra kattintva találod az eddigi fontosabb cikkek gyűjteményét téma szerint.
Megnézem!
Keresés
Kövess minket
facebook
youtube
Hirdetés
Támogatás
Ha szeretnéd, van lehetőséged anyagilag is támogatni a munkánkat.

Átutalással a Raiffeisen Bank 12020407-01558219-00100002 számlaszámra a Kiszámoló Egyesület részére. A közlemény "Támogatás" (fontos!)
Bankkártyás támogatási lehetőség hamarosan. Köszönjük, ha érdemesnek tartasz bennünket a támogatásra.
Archívum

Archívum

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram