Digi helyett mobilnet?

Mióta tulajdonost váltott a Digi, folyamatosan drágul.

Az eddigi 3.000 forintos net januártól már közel hatezer forint lesz, s ki tudja még, hol lesz a vége.

Egy ideje már nézegettem a Yettel otthoni mobil internetét, havi 3.990 Ft-ért szolgáltat nálunk, ingyenes router bérléssel. (Helyfüggő, hogy mennyi az ára. Van olyan is, ahol nem elérhető a szolgáltatás, miközben más Yettel netcsomagok igen.)

A net korlátlan, bár viszonylag lassú, 150 Mbps maximális sebességgel. (Néhány helyen már van 5G-s net is, lényegesen gyorsabban és drágábban.)

Az előfizetés irányítószámhoz kötött, csak az adott irányítószámon belül használható. A nem helykorlátos netnél (Lite) maximum 500 GB forgalmazható havonta és cserébe lényegesen drágább is.

A minősége valószínűleg helyfüggő, de szerencsére kapsz 30 nap próbaidőt, addig bármikor visszaadhatod.

Akinek van vele tapasztalata, megoszthatná, hogy mennyire elégedett vagy nem elégedett vele, úgy a net vagy a router minőségével, mint az ügyfélszolgálat minőségével.

Share

86 hozzászólás

 • Béla
  Megnéztem több címre is, egy Budapestire is, nálam 7990 Ft. 500 GB+500 GB éjszakai, ennél még a telekomos korlátlan is olcsóbb.
 • Kiszamolo
  Béla, az a Lite csomag, a nem helyhez kötött.

  Egyébként van, ahol sokkal drágább a normál csomag is, attól függően szerintem, hogy van-e Digi. (Ezért is ciki, hogy most már a Digi is drága lesz, megszűnik a verseny itthon.)

  S van olyan hely, ahol egyáltalán nem elérhető, miközben pl. a Lite csomag igen.

 • asdf
  Megadtam a címet, írja hogy juhé, és havi 7.990Ft (1 év hűséggel), ami 500GB mobilnet + 500GB éjszakai mobilnet. Korlátlant nem is listáz.
 • Béla
  Nekem még nem sikerült más ajánlatot kapnom, pedig a fél országot kipróbáltam már, köztük több Budapesti címet is (ahol mindegyik helyen van digi is).
 • Kiss
  Ismerősnél a korlátlan 5G-s csomag van. Nagyon megvan vele elégedve, még szakadása se volt 5ghz-es routert adtak hozzá neki 2 telefon 2 laptop okostévé/okosotthon minden arról megy és stabil. Én 3 évig használtam (anno még telenoros) 4g-s netet. Kifejezetten elégedett voltam vele de 30mbit-nél többet nem tudott azon a környéken, általánosságba véve elég volt az is mindenre, igaz egyedül éltem. Az ADSL-t ami ott volt messze verte. Most digi-m van de botrányosan sok a szakadás, ha lejár a hűség megyek én is mobilnetes csomagra. Az egyetlen hátránya ha sokan vannak a környéken akik használják akkor az elérhető sávszél csökken, de véleményem szerint a kábeles net ki fog halni az 5G terjedésével amivel már érezhetően komoly sebességet lehet elérni.
 • Adam
  Mi az a 150MB maximális sebesség? Talán 150Mbps…
 • Optimista
  Össze kell fogjon a település, és kalákában kiépíteni az üvegszálas hálózatot.
 • Random
  Digi mobilom van, 1600 / hó, 15gb adat mobilnet + 200 óra lebeszélhetòség. A sebesség kb 4-8 mbit, a lefedettség katasztrófa. Pesten egész jó, máshol nem annyira.

  Ezért az árért, amire kell, elmegy nekem. De ha tovább drágul, akkor nem lesz értelme megtartani.

  Ausztriában olyancsomagok vannak gombokért, hogy csak nézek.

 • szama
  flip.hu a telekom szolgaltatasat arulja havi 5 ropiert, erre csereltem le a digit
 • Kakas
  Nem MB, hanem Mbit/s
 • BBalázs
  Várható volt az emelés, nem csak a tulajdonos váltás miatt, infláció gondolom náluk is van. Nálam a 3900ból lesz 5900, de 12 hó hűséggel meg e-számlával (amit eddig is használtam) csak 4900ra emelkedik. Azt az évi 12k-t csak kibírom valahogy.
 • 150GB
  A Lite régi, 150 GB nappali + 150 GB éjszaki netes verzióját használtuk minden évben nyaralóban. SIM kártyás routert vettünk magunknak, így nem kellett hűségidőre szerződni. Minden tavasszal megrendeltük a szolgáltatást és késő ősszel le is mondtuk. Rendelkezésre állásra, sebességre nem volt különösebb panasz, a célnak megfelelt, bár az otthoni intetrnet érezhetően combosabb.
  Ketten dolgozunk home office-ból, emellett jellemzően ment még napi 5-6 órát valamilyen videómegosztó vagy streaming szolgáltató, mindez nagyrészt a nappali keret kárára. Több év alatt egyszer fogyott el az adatmennyiség, egy nagyon esős májusi hónapban a fordulónap vége előtt két nappal. Lehet plusz adatjegyet is venni, de mi megoldottuk saját mobilnettel.
  Aki ilyen megoldást választ, annak tanácsolom, hogy router admin jelszavát és Wifi nevét, jelszavát is változtassa meg a lehető leghamarabb
 • elégedett digi ügyfél
  Sziasztok!

  Én sem örülök a digi emelésének, de:
  – A diginél hűség vállalásával és online számla igénylésével 1000 ft-tal csökkenthető a havidíj.
  – Így is olcsóbb vagy azonos árú, mint bármelyik másik nagysebességű vezetékes internet ajánlat.
  – Sosem volt problémám velük, jól működik az ügyfélszolgálat.

  Várható volt, hogy nem fog örökre fennállni az az abszurd helyzet, hogy a legjobb szolgáltató a legolcsóbb a piacon.

  Ilyen Yetteles mobilinternetet meg ne hasonlítgassunk már gigabites vezetékes internetcsomagokhoz. Komolytalan, más liga tényleg. A 150mbit/s az ígért maximum, de annyit sose fog hozni, főleg ha pont a te házadnál gyenge a vétel… Mindezt egy ezressel olcsóbban, azaz évi 12000 ft megspórolt pénzért cserébe, ami egy 4 fős családnak egy mozizás ára. És akkor vinnyog az egész család, hogy nem lehet végignézni egy youtube videót se, mert elviselhetetlenül akad

 • Karl
  Nemsokára brutális árverseny lesz. Dehogy lesz…

  DIGI: NER
  Vodafone: NER
  Yettel: 25% NER

  Mindeközben a romlott rothadó Ausztriában
  Lidl Connect:
  8,9 EUR-ért 2000 perc duma vagy SMS és 35 GB internet.

 • TV
  Vajon a Flip-pel mi lesz? Az is csak Digi területeken van.
 • Kiprobaltam
  Nem tudom nalatok tenyleg ingyen adjak -e a routert, de nekem berelni kellett. Direkt az olcsobbat kertem, de a dragabbat kaptam (tudom felkeszulhettem volna jobban).
  A berles korlatlan ideig tart, es nem valthato ki sajat eszkozzel.
  En vegul visszaadtam, igaz azert mert a 150mbit max backup netnek jo, ha mar hozzaszokott az ember a gigabithez.
  Annak meg draga. Mondjuk abszolut ertelemben is az, ha van elerheto vezetekes.
 • tumpara
  Egy éves hűséggel és E-pack szolgáltatással viszont már “csak” havi 4900 forint a Diginet. Szóval emeltek kétezret, hogy egy ezres elengedésével behúzzanak 1 éves hűségre. Nem tetszik, de maga a szolgáltatás jó (sosem volt vele problémám, ellentétben a Telekommal), s olcsóbb se igen van.
 • Kiszamolo
  TV, A flip nálunk 4.900 Ft. 250MB-os net, számomra teljesen felesleges tévé és vezetékes telefon.
 • Balázs
  “A net korlátlan, bár viszonylag lassú, 150 MB maximális sebességgel.”
  Ezt a sebességmániát mostanában nagyon megfigyeltem és annyira marketing az egész… Mi az, hogy 150mbs lassú?
  5-10 éve 10-15mbps net hihetetlen gyorsnak számított. 150 mbps elég 2-3 folyamatos 4K streameléshez, mellette pedig simán lehet netezni 6-8 eszközön gond nélkül (legtöbben ennyi mindent sem használnak egyszerre). Mindenki veszi az 500, 1000 Mbit-es neteket és használ belől 30-60 mbps-t. A szolgáltató meg persze eladja hogy gigabites internet.
 • Minekis?
  Havi 6.850 Ft-ért kapunk tévét és gigabites netet a Digitől a XVII. kerületben. Az elmúlt 6 évben talán kétszer volt kimaradás, mindig rövid időn belül megoldották.
  Ehhez képest párezres spórolásért szivatni magam mindenféle pót-net megoldással, enyhén szólva ökörségnek tűnik.
 • abc
  Nekem 10 hónapja van, egy kiépített kapcsolat szintjét nyilván nem éri el. Alternatíva lehet, ha nem zavar a gyenge ping és az időnként kóválygó sávszélesség (4G), vagy ha még ez is jobb, mint a helyi szolgáltató (mint nálunk: Invitel, Balaton-parti város).
  Ügyfélszolgálattal szerencsére nem volt dolgom, a net pedig pont olyan, mintha sima mobilos netelőfizetést osztanál meg. Kimaradás ez idő alatt nem volt, bár én elég sokat vagyok külföldön.
  Pár ezer forint megtakarítás miatt szerintem semmiképpen nem szabad átállni, persze kinél mi a prioritás. Aki gigabites netet használt előtte, az ilyenre végképp ne váltson, mert sírás lesz a vége.
  Ha valaki mégis erre vetemedne és amúgy van valamilyen korlátlan mobilelőfizetése, akkor először talán érdemes megnézni az adott szolgáltatónál a nem lebutított multisim lehetőségeket is, lehet olcsóbban fog kijönni.
 • Specter
  Nekem ilyen előfizetésem van, az 5G-s.

  Nagyon gyors (600-700Mbit), kiváló a kapcsolat stabilitása, a router (Nokia) pedig nagyon profi. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Andreana
  Nekünk eredetileg nyaralóba lett Yettel hordozható 500+500. Gyakorlatilag korlátlan, mert 100 giganal többet még nem sikerült elfogyasztani belőle átlag felhasználással. Még nem fizettem augusztus óta, mert 6 hónap ingyenes, utána 7990 Ft. Nekünk ingyen volt a modem bérlése. Nem bivalyerős, de próbáltuk Budapesten, Nagymaroson, Csopakon, Sátoraljaújhelyen és 2 laptop munkára (SAP, levelezés, Teams video hivas, képernyő osztás) és tökéletesen működik. Filmet is tudott nézni közben a gyerek.
 • gaborr
  én is azt gondoltam, hogy a vezetékes telefon felesleges, mégis van amikor jól jöhet:
  1. családtag telefonját ellopják, elveszti, akkor is tudjátok hívni a másikat aki otthon van vagy kiskorúnak lehet még nem adsz mobilt, viszont próbálod megtanítani a telefon használatára, hogy fel tudjon hívni, ha hiányzol neki 😉
  2. vészhelyzet és pont akkor nem működik a mobil szolgáltatás (volt már ilyenre példa hogy 1-1 szolgáltató nem működött fél napig)
  3. valami gond van a telefonoddal/mobiloddal, és emiatt nem tudod felhívni az ügyfélszolgálatot
  4. nekem mindig le van halkítva a mobilom, ezért sokszor nem veszem észre, ezért a feleségem a vezetékesen hív, ha később se nagyon reagálok
  Mindez mondjuk digi csomagban van havi 250ft-ért. Ennyit megér, hogy legyen B opció.
  TV-t megértem.

  Amúgy meg teljesen értehtő a drágulás, áramot használ az infrastruktúra, szumma nem keveset.

 • D
  A 150 Mbps lassú?? Én pár napja váltottam (telekom), már vagy 10 éve 30 Mbps sebességű volt, az ég világon semmi bajom nem volt vele, nem éreztem soha lassúnak, és kizárólag azért váltottam, mert a 250 Mbps sebességű most már OLCSÓBB, mint amit eddig fizettem a 30-asra. A 30-asra eddig havi 4800 forintot fizettem, a 250-es pedig havi 4700 Ft. Hozzáteszem, nulla különbséget érzünk az internetszolgáltatásban… A 30-assal is meglettem volna (nem, nem csak emailezésre használom, hanem fájlokat küldök, filmet nézek, Youtubeot stb.), de ha már olcsóbb a 250-es (és nulla forintba került a váltás, nulla hűségidő), akkor gondoltam, miért ne.
 • Pistu
  5G, 4990-24 hó, 5990-12 hó. Flip a legolcsóbb nálunk TV+net+telefon 4900 hűség nélkül.
 • xyz
  Tisztelt Posztoló!

  1. Először is a DIGI Net az listaáron annyi amit írtál ha kötsz hozzá 1 év hűséget és vállalod az e-pack kedvezményt akkor egyből 1.500Ft-tal olcsóbb.

  2. A Yetteles Homenetnél valóban van ahol csak a Lite csomag érhető el, a sima otthoni nem (az 5G-s pláne nem), ez ott van ahol még nem modernizálták a bázisállomást és kevés a kapacitás.

  3. A 150Mb/s semmit nem jelent kb, mert a Yettelnél egyik csomagra sincs sebességkorlát, ahol modernizált a bázisállomás az a drágább routerrel simán elérhető 4G-vel az 500Mb/s sebesség is, persze az aktuális terheléstől függően

  4. A 3.990Ft-os ár az meg kb csak ott van kiajánlva ahol csak vezetékes fronton is kapásból minimum 2-3 szolgáltató érhető el, ezeken a területeken kívül kívül pedig a kiajánlott havidíj nem versenyképes a vezetékes szolgáltatókkal, pláne ha Tv+net+telefon csomagot is igénybeveszel

  (folyt.)

 • xyz
  (folyt.)

  amúgy használtam Yettel Otthonnetet, műszakilag teljesen stabil volt, semmi gond nem volt vele, sebességileg is rendben volt, csak épp 1 év hűséggel nekem nem ért havi 8 ezer forintot így visszaadtam próbaidőn belül.
  Más kérdés ha épp beköltözik a bázisállomás körzetébe 3 torrentpisti akkor agyonvághatják a bázisállomás kapacitását, nekem meg maradt volna a lassú net és mivel köt a hűség kb semmit nem tudtam volna csinálni mert garantált sebesség nincs.

  Ha már mindenképp Yetteles korlátlan mobilnet egyik flotta kínál 5.250Ft havidíjért 1 év hűséggel olyat, az címhez sincs kötve, közvetlenül a szolgáltatóval szerződsz és a flotta fele semmilyen díjat nem kell fizetni

 • Gábor
  “A net korlátlan, bár viszonylag lassú, 150 MB maximális sebességgel.”
  ” 250MB-os net, számomra teljesen felesleges”
  Tekintsetek már el attól hogy az megabit..
  De a 150 kevés a 250 meg már sok? :))
  Én konkrétan dolgozni használom az internetet és ami számít az a hálózati válaszidő, ping paranccsal lehet ellenőrizni. Az optikai neteken már van 3-5-8 ms, a 4G mobilnet viszont sűrűn van 100 ms közelében, az már lassúcska. Az, hogy hány megabit, konkrétan lényegtelen (nekem).
  Aki úgy dolgozik, mint a képeken, hogy laptop az ölben, kávé a másik kézben, annak jó lehet a mobilnet is, de aki konkrétan termel, oda kell a vezetékes internet.

  A tévé és a vezetékes telefon felesleges.

  S nem is mondtam, hogy 150 kevés lenne.

 • eLemlámpa

  “A 150mbit/s az ígért maximum, de annyit sose fog hozni”

  Jó CA képes eszközzel messze felé lehet menni, ahol kiépült az 5G ott meg főleg.

 • Copywriter
  Nekem Ausztriában az 50 Mbites otthoni internet 40 euró havonta, éves díj plusz egyszeri 40 euró, és a bekötés 50 euró. Korlátlan mobilnet 60 euró havonta, amelyhez adtak egy ingyen Samsung okostelefont. 100 eurót be kellett fizetni, mert a sok simlis az ingyen telefonért megköti a szerződést, aztán visszamegy a származási országába. 1 év után a 100 eurót beszámítják a havidíjakba.

  Magyarországon még mindig fizetem a korlátlan mobilnetet a Telenorhoz, amelyet pár éve pár hónapra vezettek be, és azóta megvan. Valami 7-8000 forint és tényleg korlátlan. Mondjuk gusztustalan banda, mert félévente felhív egy értékesítő, hogy egy “jobb” csomagra váltsak, csak véletlenül mindig elfelejtik elmondani, hogy az már nem korlátlan. Cserébe Magyarországon mindig YouTube-ról nyomom át a zenét a kocsiba, hadd fogyjon legyen valóban kihasználva.

  Utoljára Budapesten volt olcsó netem, ott volt Digi.

 • expect
  Amikor tavaly kijött, akkor azonnal előfizettem rá, mert pont kellett. Most már csak backup netnek használom, de teljesen rendben van. Gyorsan leteszteltem, vasárnap késődélután 60 Mbps-kel megy a letöltés, 45-tel a fel, streamingre és dolgozni ez bőven elég. Anno az árazás attól függött, hogy az adott utcában van-e konkurencia vagy nincs.
 • jetitel
  Inkompetensek, direkt kérdeztem ha átlépem az adatkeretet mi történik? Ügyfélszolgálat szerint nem lehet használni. De, lehet. Sebességre korlátoz csak, 500 GB adatforgalom után is használható bőven e-mailezésre meg hasonlók. Ehhez képest már 25% felhasználtságnál is folyamatosan bombáz smsekkel, e-mailekkel, átirányit a saját oldalára stb. hogy ugyan vegyél már 10 GB-os “jegyet” 2-3000 forintért mert nagyon megéri (nekik).
 • nickname
  A Digi immáron NER is, mindig is szutyok volt, de az megbízhatóan olcsó fajta. Akármit néztem, még mindig nem volt jobb. A mobilnet is pont arra jó, hogy Budapesten legyen net, igaz, ott is sokszor pont akkor nincs, amikor kéne (pl. a egy random IX. kerületi helyen, ami azért nem a világvége)

  Vicc, hogy ez a versenynek valami igazából az, hogy a fos és a szar között lehet választani.
  Még a Telekom úgy ahogy tartja magát, de ott már csak egy Dominom van és egy júliusban lejáró soft hűség kis csomagra.

 • apogee
  Én 10 év után a héten mondtam le a Digi netet. Egyrészt zavart a tulajdonosváltás, de most hogy fél év alatt 90%-kal emeltek körbenéztem milyen alternatívák vannak. Telekom 5100-ért adott 1000/1000-et, ráadásul olyan ONT-ot ad ami simán megfelelő routerként is. Plusz eddigi tapasztalatok alapján külföldi irányokba sokkal jobb a kapcsolat. A cseh céges VPN-en keresztül eddig Digin olyan 20-30 Mbit-nél több nem szokott összejönni, Telekommal ellenben 300-320 körül van. Nem mindegy amikor munka miatt gigabájtokat kell mozgatni sokszor.
  De Magenta 1-gyel is elkezdtem szemezni, ugyanazon az áron az igényeimnek sokkal jobban megfelelő csomagot tudok összerakni, plusz ha jól látom járna korlátlan mobilnet a kábeles kiesése esetén.
 • Karcsi
  Facebookon van flottás Telenoros (Yettel) csoport. Van nekik korlátlan NET kártyájuk jó áron. A sebességről annyit, hogy nálam TP-Link routerrel 80Mbit volt a maximum amit mértem. Mikrotikkel 130 Mbit max amit elértem ugyanazzal az előfizetéssel. Fizikailag van rálátásom a toronyra. Kb 2 km-re van tőlem.
 • Ákos
  Nálam egy film 40 giga, kell a korlátlan net.
  Külföldről is el kell érnem az otthoni infrastruktúrát, emiatt nem lehetek NATolva.
  Ilyen adatforgalom mellé kell a 100+ MiB/s.
  Ezeket mind tudja a Digi stabilan, igazából kellően olcsón. Hűségnyilatkozattal csak egy ezressel drágul jövőre (telefon és tévé előfizetésem nincs), ami vállalható.
 • glppm
  Azt lehet tudni, hogy melyik területre mi az ütemezése az 5G kiépítésének? Esetleg valami használható, valós térképre tudtok linket? A címre nekem is csak 500+500 -at hoz egyelőre a Yettel. Szerintem előbb lesz 5G a helyen, mint optikai kábel…
 • Andras Gyorgy
  Én átálltam rá, tulajdonképpen azonnal, amikor kijöttek vele, miután kipipáltam az utóbbi években az összes vezetékes szolgáltatót 🙂 Mondjuk a Digivel a bekötésig sem jutottunk el, mert egy oszlopot akart építetni velem a kapuba…
  Az első hónapokban volt gond vele, de az ügyfélszolgálat felüdülés volt a Vodafone után, bár csak egyszer beszéltem velük.
  Most már régóta teljesen stabilan megy, nálam 70-80 MB sávszélesség van, de ez nyilván helyszín függő. Ár miatt én se álltam volna át rá, de akinek technikai problémái vannak a szolgáltatójával, életképes alternatíva.
 • Tamás
  Hagyjátok már ezt az 5G-s bolondságot, inkább azt nézzétek meg, hogy 2 évvel a mo-i indulás után lefedték-e már nem, nem az országot, hanem csak Budapestet!
  Nagyon drága a technológia, és jelenleg nincs mögötte semmi, ami miatt érdemes lenne tolni (és ráadásul ez még nem is az igazi 5G, csak a non standalone modell (5G NSA)).
  Optikát kértem a T-től, 1 év hűség, magentás vagyok (Bp) 3800 Ft körül volt az 500 megabites (tiszta net) csomag.
  Szerelő jött, oda húzta az optikát ahová kértem, hűség miatt se szerelési díj, se HGW költség.
  Szvsz az optika még min 5-10 évig velünk marad, szerencsére.
 • Tamás
  “Vajon a Flip-pel mi lesz? Az is csak Digi területeken van.”

  Ha a digi árat emel, szerinted mi lesz?

 • Karcsika
  Miért kell olyan gyors net?
  Ha többen használják egy házban?
  Nekünk 50 Mbps (45,66) van, mindenre elég. Igaz, mi csak ketten használjuk…
  Ha mindketten itthonról dolgozunk, akkor sincs semmi fennakadás. A TV is ezen jön és a telefonok is ezt eszik.
 • Építész
  Én a Yetteles korlátlant használom, mert egyetlen opció volt egy 8/1-es telekomos vicc havi 10 ropiért. Nem a világ végén, gazdagnegyed kertváros, diginek nem éri meg áthúzni az optikát az út túloldaláról…
  A 150 max sebbességhez képest 50/20-at tud maximum, 7000-ért (6 hónapig ingyen). Jó, nem szakadt meg egyzer sem, stabil. Nekem kevés, mert szerverre mentek folyamatosan nagy fájlokat, küldözgetek nagy fájlokat, köben megy streaming szolgáltatás stb. De normál használat esetén simán lehet élni vele.
 • MÁgoston
  Aki nem erti, hogy miert lassu nehanyaknak 150mbit: cloud storage, illetve nagycsalad.
  Esetleg high-end cuccoknal erzodik picit, na meg ne feledkezzunk meg a kalozokrol, akik szeretnek torrentezni.

  Amugy igen, 10-20-50Mbit is eleg szinte mindenre normalis esetben, ha az stabil.

 • Geristtam
  Sziasztok!
  Nyaralóba tettünk Yettel-t
  Sim-kártyás routerrel!
  Nálunk az It-s srácok azt mondták felejtsük el a Yetteles routereket mert sok a hibás.

  TP-linket vettünk le a Tisza -holtághoz,nagyobbat megy mint fenn Pest megyében a vezetékes Digi.
  Ha kell help írj nekem.

 • Bela
  Nekem úgy tűnik, hogy ezen cikk hatására duplájára nőtt a yettel otthonnet ára. (Nálunk is 3 900 ft-ot írt korábban, most 8 000 Ft az új ígéret)

  Amúgy azt is érdemes megnézni, hogy mennyit netezel egy hónapban. Digi-s mobilnetből 1 500 ft 30 Gb. Ebből 1 előfizetés elég lenne nekem belerakva egy 4G routerbe/régi folyamatosan töltőre dugott telóba WIFI megosztással.
  Annyi a hátránya, hogy streaming szolgáltatóknál a 4K-s streaming-hez nem elég (1080p felbontáshoz igen)
  Én sok hónapot dolgoztam idén Digi-s mobilnetről (A mobilomról megosztva). Kicsi a késleltetése és sosem volt szakadás.

 • Bela
  “flip.hu a telekom szolgaltatasat arulja havi 5 ropiert, erre csereltem le a digit”
  =>
  A Telekom szolgáltatása 4 750 Ft, ha nincs mellé más előfizetésed és 3190 Ft, ha van mellé 1 mobil és egy másik otthoni szolgáltatásod is.
  Milyen előnye van a Telekom netet rajtuk keresztül megkötni?
 • FG
  Gábor: Termelni ugye csak távoli gépen futtatott szoftverrel lehet, minden más: pasziánsz…
  Nekem drága és macerás lett volna a vezetékes net a bérelt irodába. Ezért becsattogtam a Digihez, elhoztam az 1600 Ft-os havidíjú mobilnet sim-et, egy régi, selejtezett android telefonba beletettem. Azóta a telefon az irodai wifi router, benne a sim az internetkapcsolat. És mind a sebesség, mind az adatforgalom elég. Már nem is emlékszem a számokra, mert nem okoz gondot. Nyilván esetfüggő, de sokszor egy ilyen satnya mobilnet teljesen elég. Hűség nem volt, ha vacakolna, mondanám fel a szerződést. Szóval érdemes kipróbálni, mert van az a használat, amire ez pont elég. A Diginél speciel hűség nélkül lehet kísétletezni, ha vacak, bemész, lemondod, elföldeled.
  (Nem titkárnő és nem adatrögzítő vagyok, csak helyi gépen fut a tervezőprogram, amit használok, és csak mentésekkor szinkronozál a felhőbe).
 • B.Péter
  Én ilyet használok, mivel olyan helyen lakom, ahol vezetékes internetből még ennél is lassabb érthető csak el (vicc kategória, de a Telekom ADSL sebességű netet tud szolgáltatni, amihez képest a 150 mbps álomsebesség). Semmi problémám nem volt még vele, Netflix, letöltés, YouTube, bármi tökéletesen megy rajta és csak egy konnektor kell hozzá (így a házon belül a lehető legalkalmasabb helyre tudod elhelyezni a vezetékes internet routerekkel szemben). Az enyém nem helyhez kötött, így el tudnám vinni nyaralni is magammal, de ettől függetlenül még soha nem módosítottam a helyén a lakásban.
 • AAA
  A digi net árát nem csak a 12 hó hűséggel és e-packkal lehet csökkenteni, hanem még tovább egy kicsit azzal is, ha megrendeled mellé a digitel 250-et, amivel 6ft-ért lehet hívni magyar mobilszámokat, 4Ft-ért vezetékest és az összes digis számot (mobilt is) ingyen (sok eu-s számot is olcsón). És ami a legjobb, nincs helyhez kötve, lehet nomadikus számot kérni, feltolsz a mobilodra egy klienst és van egy egész jó voip csomagod is (így használom évek óta). De még ha nem is használod, januártól akkor is olcsóbb az 1000-es vezetékes net is, ha mellérakod a digitel 250-et, mert két szolgáltatásra kötött hűségre több kedvezmény jár. Ha jól emlékszem, nekem így 4650 lesz az 1000-es net + 250-es telefon 1 év hűséggel és epackkal. Ezt a kombót szerintem továbbra sem üti semmi.