Domino Most meddig még?

Közeledik augusztus 31, amíg a Telekom biztosra ígérte a Domino Most opciót.

(Ha nem követnéd az eseményeket: a Domino Most opcióval 9 illetve 19 Ft-ért hívhatsz mobilokat a Domino-s előfizetésedről. Azonban ezt az opciót a Telekom mindig csak 2-3-4 hónapokra hosszabbítja meg, igaz lassan már egy éve.)

Gondoltam, ránézek a weboldalukra, mi újság a hosszabbítással.

Most csak annyi van kiírva, hogy visszavonásig fog élni a lehetőség. Tehát akár holnap is visszavonhatják, most már nem ígérik, hogy október végéig biztos lesz ez az opció.

Ez nem annyira jó hír, ahogy az sem, hogy a Digi szinte biztos nem indul szeptemberben a mobilszolgáltatásával az előzetes várakozások szerint, legalábbis az ügyfélszolgálatosaik szerint. Talán valamikor késő ősszel a bizonytalan ígéret szerint.

Share

16 hozzászólás

 • AAA
  Pont ma néztem, hogy az online ügyfélszolgálati rendszerükből eltűntek a Maraton mobilnet opciók, onnan nem lehet azokat aktiválni úgy mint régebben. Bár másik fórumban azt írják, hogy a Telekom app-jából elérhetők továbbra is. Ha megszüntetik a Most-ot, akkor marad a Voda Tuti, csak ahhoz sajnos nincs olyan rugalmas mobilnet mint a Maraton.
 • Bálint Tamás
  OFF:
  Miklós az e-mail címed a kiszamolo kukac gmail pont com? Küldtem néhány napja egy mailt, és reakció híján nem tudom, hogy megérkezett-e. Persze, lehet, hogy csak simán elfoglalt vagy… 🙂
 • rosen
  Maraton mobilnetet most tudtam venni a Telekom app-jából
 • Ati
  Szerintem egyszerűen megunták, hogy erről értekezünk itt kéthavonta és ezért tették határozatlanná 🙂 Ha a piaci viszonyok változnak, akkor úgyis változtatnak, de a piaci viszonyok nem fognak változni, úgyhogy ez így fog szerintem maradni már örökre.
  Vicces, ha valaki még fizet a Domino Aktív díjcsomagért, mialatt ugyanazt kapja érte a MOST opcióval, mint bármelyik ingyenes Domino verzióval. Gondolom erre már lényegében mindenki rájött és lemondta, mást már nem vesztenek a dologgal.
 • Tsh
  Nekem havi 2000 Ft volt az, hogy 3 fixen meghatározott telekomos számot “ingyen” (=2000ft) hívtam bármikor.
  2000 forintból 3 óra 40 perc jön ki 9ft percdijjal. Annyi ideig pedig nem hívom őket átlagosan egy hónapban. Így váltottam MOST kártyás csomagra előfizetésesről.
 • AAA

  Nehogy azt hidd, szerintem nagyon meglepődnénk ha látnánk egy kimutatást hányan vannak még ezer éves díjcsomagokban, akik nem foglalkoznak vele. De ez ugyanúgy igaz mindenféle telekommunikációs szolgáltatásra. “Jó van az” mentalitás, ne kelljen ügyintézni. Volt amikor mi is mondtuk rokonnak, hogy feléből kaphatna jobb tv/net csomagot, mint ami most van neki, nem érdekelte.
 • TT
  Domino Most Múlik Pontosan
 • zs
  köszi az infót, tényleg nincs a webes felületen a marathon. App-ból még lehetett venni, be is ruháztam gyorsan, mielőtt onnan is eltűnik. Idén már elég lesz :D.
 • -nb-
  A weben a maratonhoz elvezetett a menu, a fizetéshez e kell lépni, nem regisztráltam, a belépés után nem lehet választani?
 • mig8
  Szia Kiszámoló!

  Most olvastam a “Csak neked nem telik rá” posztodat. Nyaralás után vagyok, de pont ilyesmiken gondolkodtam én is. Mondhatjuk, hogy nagyon betaláltál 🙂

  Viszont a kérdésemet, kérésemet szeretném bizalmasnak megőrizni. Lehetséges? Ha igen, írj egy mélt. Köszönöm.

 • Kiszamolo
  Írjál te. 🙂
 • ue31
  @Ati: Amikor az adategyeztetés volt, akkor gondoltam, végignézem, hogy a családban kinek milyen dominós díjcsomagja van… Hát, volt olyan, amin 99 Ft/perc volt a hálózaton kívüli hívás… Két perc volt gyorsan áttenni egy olcsóbb csomagra és megrendelni rá a mostot, de ez senkinek nem jutott eszébe korábban…
 • Andras
  Piaco viszonyok folyton valtoznak… ezert ezek a csomagok maradni fognak sot jonnek jobbak… megy a digi felelem es a sok lekapcsolt elofizetot -sim kartyat mindenki meg akarja szerezni… szoval nyugalom. Csak jobb ajanlatok lesznek…
 • Ati
  Így van. Ha visszaemelnék az árat mondjuk a DominoFix 25 Ft-jára, akkor tutira a Vodafone kijönne egy 15 Ft-os csomaggal és átmenne hozzájuk 300,000 előfizető.
  Jelenleg kétségtelenül a Telekom a legjobb, mert a másik két cég egységes 19 Ft-os csomagot ajánl, a Terlekom hálózaton belül viszont 9-et, de ez jó stratégia, mert ezek az összeköttetések nem kerülnek nekik semmibe, ha már ki van építve a hálózat.
  Azt érdemes megnézni, hogy a net csomagok mennyibe kerülnek, mert a kommunikáció 85-90%-a már ott zajlik (messenger, VIBER, stb.), ezért is tök mindegy már nekik, hogy a még lebeszélt pár percért most mennyit fizetnek az előfizetők.
  A piacot kell megtartani, mert akkor jön a 9 Ft és a havi bevétel a net csomagokért is, különben meg semmi.
 • Penge
  Én sosem felejtek, tisztában vagyok vele, hogy a Tré az örökké Tré marad, éppen ezért nem dőltem be a hülyeségüknek, pedig a maratonos mobilnettel pont jobban jártam volna, mint a blueval, mert 333 megám lett volna havi szinten, 3000-rel pedig évente így is, úgy is fel kell tölteni. Míg Blue-val vagy drága 1190-ért 1 gigám van, amivel nem kell számolgatnom a megákat, de évente 14280, vagy 100 megával szoroskodom, azt is évi 5400-ért, esetleg a 90 Ft-os netnél figyelem a 2 hónapos limiteket és a 3 hónapos eltelt időszakot.

  Igazán jöhetne már legalább a lassított 32 kilobájtos mobilnet ingyen, egyrészt hálózattesztelés szempontjából is előnyös lenne, mert úgyis az IoT-ra gyúrnak, másrészt a többség ugyanúgy rendelne mobilnetet, mert a fiatalok türelmetlenek. Nekem is csak arra kéne, hogy az IM üzeneteket megkapjam, meg esetleg mobilvoip, netezni meg ott a WiFi.

 • József
  Ma érdeklődtem a Tkomnál. Holnap lejár a rendelkezésre álló időm. Június 2-tól direkt nem töltöttem fel az egyenlegem. Kíváncsi voltam a dominó most szolgáltatást meghosszabbították-e valamennyi idővel. A válasz: a visszavonásig érvényes! Tehát, ha még ma rátöltök esetleg holnap már nem használhatom mert visszavonják.
  Ott nem számít, hogy 16 éve használtam a szolgáltatást nem is valami olcsón.
  Sajnos így -gondolom mint még jó néhányan- megválok tőlük.
  A másik 2 szolgáltató jóval kedvezőbb áron kínál szolgátatást.
  József